Н У Х Т

Тижневий обмін досвідом із колегами на кафедрі економіки і права

30 березня 2023

Тижневий обмін досвідом із колегами на кафедрі економіки і права

Доценти кафедри економіки і права прочитали відкриті лекції і поділилися професійними навичками та інструментами комунікації із здобувачами в режимі онлайн.

Доцентка Тетяна Луцька відкрила тижневий обмін досвідом із колегами лекцією «Внутрішня організація та управління органів державної влади» для здобувачів 2 курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу». Викладачка окреслила особливості організації і координування з метою ефективного управління органів державної влади на регіональному та державному рівнях, виокремила актуальність злагодженої роботи в сучасних умовах у формі дискусії між учасниками заняття.

Доцент Володимир Слободян разом із здобувачами 2 курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» розглянув актуальні питання в межах теми лекції «Правове регулювання трудових відносин підприємства». Теоретичні основи було доповнено оновленнями у трудовому законодавстві тимчасового характеру і не лише, спричиненими воєнним станом, що є своєчасно і цікаво для обговорення.

Завершився тиждень внутрішньо-кафедрального обміну досвідом лекцією «Ринок продукції (послуг) та маркетингова діяльність підприємств харчової промисловості» доцентки Ольги Михайлик для здобувачів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Окрім теоретичного матеріалу, лекторка виділила особливості сучасної маркетингової діяльності в країні, навела багато прикладів практичного характеру зі врахуванням спеціальності здобувачів, які стали слухачами теми.

Викладачі продемонстрували високий рівень володіння матеріалами та ораторських навичок. Дякуємо колегам за отриманий досвід та цікаві і актуальні теми сьогодення з точки зору економічного і правового аспекту ведення бізнесу. Бажаємо подальшого наукового-педагогічного розвитку.

Опублікований: 30-03-2023
Читайте також:
За лаштунками рекламного світу: маркетологи НУХТ на REX-T-REX EXPO

Цього року у світ реклами та маркетингу повернулася чудова традиція зустрічати бізнес-сезон на виставці REX-T-REX, і, звісно, наші студенти долучились до цього івенту. Здобувачі кафедри маркетингу разом із кураторами та викладачами зміцнили свої hard і soft skills на щорічній виставці реклами та друку REX-T-REX. Яскраві стенди відомих українських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За лаштунками рекламного світу: маркетологи НУХТ на REX-T-REX EXPO 13 вересня 2024

Цікавинки другого дня біотехнологічних студій НУХТ

Другий день біотехнологічних студій почався з неймовірно цікавої подорожі у мікросвіт, керувала якою доцентка кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Вікторія Красінько. А у здобувачів кафедри з’явилась унікальна можливість спробувати себе у ролі старших наставників і показати гостям-школярам, які практичні навички можна здобути, навчаючись на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавинки другого дня біотехнологічних студій НУХТ 30 жовтня 2023

Залучаємо практики медитації для покращення емоційного здоров’я

Нашим університетом і Громадською організацією «Хартфулнес Інститут» укладено договір про довгострокову співпрацю. «Хартфулнес Інститут» – це міжнародна некомерційна організація, що налічує понад 13 тисяч тренерів-волонтерів та 5 млн. прихильників у 163 країнах світу. Місія Інституту – сприяння розвитку здорових і самодостатніх людей, родин і сус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Залучаємо практики медитації для покращення емоційного здоров’я 03 лютого 2025

Нові медіаосвітні компетентності набув викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Однією з глобальних цілей сталого розвитку, затверджених у 2015 році на саміті ООН, є забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення до навчання впродовж усього життя для всіх. Старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко пройшов онлайн-навчання по програмі підвищення кваліфікації  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові медіаосвітні компетентності набув викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 квітня 2021