Н У Х Т

Шляхи до успіху визначали учасники останнього в цьому семестрі засідання Еnglish speaking club

08 грудня 2020

Шляхи до успіху визначали учасники останнього в цьому семестрі засідання Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації відбулося завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладачки Наталії Божок.

У засіданні взяли участь студенти 1 та 2 курсу спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю» та «Міжнародна економіка» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ.

Збори були присвячені одразу двом актуальним й цікавим темам «Successful people» та «How to become a millionaire». Розпочали з творчого завдання, за умовами якого учасники засідання мали перенестися на 10 років вперед та уявити себе успішними людьми, мільйонерами й описати особливості свого способу життя відповідно до запропонованого плану. Вийшло все дуже цікаво та весело. Студенти виявили неабияку креативність та уяву у виконанні завдання. Продовжили обговоренням переваг і недоліків життєвого ритму успішних людей. Під час жвавого дискутування уточнювалася лексика по заданій тематиці та був складений портрет мільйонера й визначені його риси характеру.

На завершальному етапі засідання була проведена  вікторина «How to become a millionaire», у якій студенти визначали правдиві («True») та неправдиві («False») твердження щодо особливостей життя мільйонерів і досліджували шляхи до успіху багатих й відомих людей в Україні та США.

Засідання пройшло у теплій, дружній та захоплюючій атмосфері.

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації чекає всіх бажаючих взяти участь у наступних засіданнях Speaking club у новому 2021 році.

Опублікований: 08-12-2020
Читайте також:
На межі біотехнології і фармації: актуальні питання розроблення новітніх лікарських засобів

Біотехнологія по праву вважається інноваційною галуззю, що стрімко розвивається і займає провідне місце у розробленні технологій одержання нових багатофункціональних продуктів мікробного синтезу, левова частка з яких використовується у промисловій фармації у якості активних фармацевтичних інгредієнтів (АФІ) для виробництва лікарських засобів. Так, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На межі біотехнології і фармації: актуальні питання розроблення новітніх лікарських засобів 24 березня 2021

Перемога нашої студентки у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека (Охорона праці)»!

Здоров’я – то найбільший скарб людини. Тому проблема збереження здоров’я і життя працівників має особливе значення на кожному підприємстві. Характерною особливістю сучасного бізнесу в Україні є робота в умовах, що не відповідають нормативним документам. Фахівці фіксують наявність шкідливих і небезпечних умов праці, ненормований робочий день, невідп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога нашої студентки у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека (Охорона праці)»! 29 квітня 2020

Про професію аудитора з перших рук: досвідом діляться випускники кафедри економіки і права

Сьогодні відбулася зустріч із випускницею кафедри економіки і права, а нині фахівчинею компанії PwC Тетяною Загородньою. У форматі гостьової лекції вона розповіла здобувачам старших курсів спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 075 «Маркетинг» про професію аудитора і поділилася враженнями й досвідом роботи у компанії. Спікерк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про професію аудитора з перших рук: досвідом діляться випускники кафедри економіки і права 21 жовтня 2021

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ

28 листопада 2018 року у рамках профорієнтаційної роботи представники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів відвідали Державний навчальний заклад «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», на базі якого здійснюється підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст». Доцент Оксан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ 29 листопада 2018