Н У Х Т

Щорічні виїзні практичні заняття здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 вересня 2025

Щорічні виїзні практичні заняття здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Поза межами звичної аудиторії, на базі готелю «VitaPark Борисфен» національної мережі «Optima Hotels&Resorts», пройшли вересневі практичні заняття з дисциплін «Організація ресторанного господарства» (лекторка – Олена Павлюченко), «Кулінарна етнологія» (лекторка – Олена Матиящук) і «Харчові добавки, прянощі та приправи» (лекторка – Ірина Силка) для здобувачів груп ХЧ-3-1, ХЧ-3-2, ХЧ-3-3 освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність «Харчові технології»), до яких долучився старший викладач Володимир Польовик.

Колектив готелю тепло зустрів студентів і викладачів, а менеджерка з корпоративної культури, заступниця керівника Навчального центру готельної і ресторанної справи Олена Ліфіренко цікаво представила яскраву презентацію про створення та сьогодення мережі «Optima Hotels&Resorts», розповіла про її склад, можливості проходження практичної підготовки, працевлаштування та перспективи кар’єрного зростання в ній.

Далі здобувачі освіти ознайомилися з готелем «VitaPark Борисфен», його структурними підрозділами, їх взаємозв’язком і організацією роботи, що дозволило закріпити теоретичні знання щодо особливостей функціонування закладів у сучасних реаліях ведення ресторанного бізнесу, використання страв етнічних кухонь під час формування меню та сніданків за типом шведського столу, практичного застосування популярних нині добавок, прянощів і приправ, які допомагають створювати та реалізовувати конкурентоспроможну продукцію, що приваблює споживачів.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює щиру подяку адміністрації готелю «VitaPark Борисфен» за теплу, корисну зустріч і сподівається на подальшу плідну співпрацю з якісної підготовки та майбутнього працевлаштування своїх здобувачів освіти, а студентам бажає цікавого, яскравого навчання, самореалізації та успішного кар’єрного шляху.

Опублікований: 22-09-2025
Читайте також:
Створюємо диво разом: кафедра маркетингу підтримала дітей

Здобувачі та викладачі кафедри маркетингу продовжують добру традицію та організували щорічну благодійну акцію «Стань творцем новорічного дива». У межах цієї ініціативи було зібрано кошти і закуплено продукцію Bob Snail (натуральні смаколики) для вихованців КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква». Через карантинні обмеження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створюємо диво разом: кафедра маркетингу підтримала дітей 04 березня 2025

Спіч-практикум із персонального брендингу у соцмережах

Управлінці персоналом Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ як учасники StartUP Club зустрілися з підприємцями, які вдало використовують технології селф-брендингу в соціальних мережах із метою просування власних проектів. Студенти-ейчари дізнались про те, як збільшити потік клієнтів через «розкрутку» персонального бренду, особл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спіч-практикум із персонального брендингу у соцмережах 01 березня 2018

Актуальні питання формування системи продовольчого забезпечення у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

20 січня 2022 року викладачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сталий розвиток сільського господарства – основа продовольчої безпеки України», що проводилася в межах проєкту ЄС Програми Еразмус+ напряму Жан Моне під егідою громадської організації «Ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання формування системи продовольчого забезпечення у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 січня 2022

Виробники упаковки і дизайнерські студії чекають наших випускників

Краса і технології рятують світ. А красу творять фахівці, у даному випадку – фахівці-інженери з дизайну та виготовлення упаковки, яких готує наш університет. Ми бачимо готову красиву упаковку, а справа фахівця – спроєктувати її, розробити дизайн, підібрати матеріали і методи виготовлення, гарантувати технологічність, екологічність, зручність та бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробники упаковки і дизайнерські студії чекають наших випускників 11 липня 2024