Н У Х Т

Перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів здійснили студенти

21 вересня 2018

Перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів здійснили студенти

З 17 по 21 вересня 2018 року відповідно до графіку навчального процесу на кафедрі технології оздоровчих продуктів студенти третього курсу освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» пройшли ознайомлювально-виробничу практику.

У перший день практики відбулися організаційні збори, інструктаж з охорони праці і техніки безпеки, студенти отримали інформацію про загальну характеристику виробництва оздоровчих продуктів харчування в Україні та світі.

Наступного дня студенти групи ОП-3-7 разом із керівниками практики, асистентами кафедри Світланою Камінською та Артемом Ущаповським відвідали Львівську майстерню шоколаду. Вони отримали інформацію про історію створення шоколадної майстерні, детально дізналися про процес темперування шоколаду. Також мали можливість спробувати себе у ролі справжнього шоколатьє та власноруч виготовити шоколадні шедеври – цукерки праліне та трюфельні, а також скуштувати гарячий молочний шоколад із карамеллю.

У середу студенти побували на ТОВ «Крохмалепродукти України», де познайомилися з виробничими цехами, а також лабораторією з перевірки фізико-хімічних і мікробіологічних показників сировини та готової продукції. Студенти ознайомилися з технологією виготовлення полісолодових екстрактів ТМ «Полісол», концентрату квасного сусла та безглютенової каші «Саго». Наприкінці візиту всі студенти отримали подарунки з асортиментного ряду підприємства.

Сповнені позитивних емоцій і вражень та вдячні за гостинність і дегустацію, студенти завершили своє перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів.

Опублікований: 21-09-2018
Читайте також:
Дозвілля під час воєнного стану

Нині Україна переживає найскладніший період в своїй новітній історії. Дякуючи ЗСУ, колективи закладів вищої освіти мають можливість продовжувати навчально-виховний процес. Зосереджувати свою увагу лише на новинах з фронту психологи не рекомендують, потрібні періоди відпочинку. Саме прогулянки, відвідування музеїв, театрів сприяють відпочинку нервов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дозвілля під час воєнного стану 22 листопада 2022

Досвідчені бренд-шефи відомих закладів діляться зі студентами Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ таємницями майстерності

29 березня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав бренд-шеф ресторанів «Шалена шкварка», «Козацька броварня», «Viva Olivе» та «The Mix» Платон Cаєнко. Студенти довго очікували на зустріч із ним, тому намагалися «ухопити»  кожне слово. Досвідчений шеф розповів про важливість використання сезонної сировини при приготуванні страв, о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідчені бренд-шефи відомих закладів діляться зі студентами Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ таємницями майстерності 29 березня 2018

Вітання ректора з Днем Соборності...

Шановні викладачі, співробітники, студенти!  Від щирого серця вітаю вас із Днем Соборності України! День 22 січня 1919 року, коли був проголошений Акт возз'єднання, навічно закарбувався в українській національній історії як величне і значуще свято. Ці славні історичні події заклали першооснову єдиної та неподільної незалежної і соборної сучасної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання ректора з Днем Соборності... 22 січня 2018

Внесок магістрантів у інноваційні технології

2 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» здобувачами групи ТР-1-1М освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Комісія у с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесок магістрантів у інноваційні технології 06 червня 2023