Н У Х Т

Перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів здійснили студенти

21 вересня 2018

Перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів здійснили студенти

З 17 по 21 вересня 2018 року відповідно до графіку навчального процесу на кафедрі технології оздоровчих продуктів студенти третього курсу освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» пройшли ознайомлювально-виробничу практику.

У перший день практики відбулися організаційні збори, інструктаж з охорони праці і техніки безпеки, студенти отримали інформацію про загальну характеристику виробництва оздоровчих продуктів харчування в Україні та світі.

Наступного дня студенти групи ОП-3-7 разом із керівниками практики, асистентами кафедри Світланою Камінською та Артемом Ущаповським відвідали Львівську майстерню шоколаду. Вони отримали інформацію про історію створення шоколадної майстерні, детально дізналися про процес темперування шоколаду. Також мали можливість спробувати себе у ролі справжнього шоколатьє та власноруч виготовити шоколадні шедеври – цукерки праліне та трюфельні, а також скуштувати гарячий молочний шоколад із карамеллю.

У середу студенти побували на ТОВ «Крохмалепродукти України», де познайомилися з виробничими цехами, а також лабораторією з перевірки фізико-хімічних і мікробіологічних показників сировини та готової продукції. Студенти ознайомилися з технологією виготовлення полісолодових екстрактів ТМ «Полісол», концентрату квасного сусла та безглютенової каші «Саго». Наприкінці візиту всі студенти отримали подарунки з асортиментного ряду підприємства.

Сповнені позитивних емоцій і вражень та вдячні за гостинність і дегустацію, студенти завершили своє перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів.

Опублікований: 21-09-2018
Читайте також:
З унікальним високотехнологічним підприємством познайомилися студенти-електромеханіки

5 лютого 2020 року студенти спеціальності «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ разом із викладачами Надією Примаченко та Тетяною Марченко відвідали унікальне промислове підприємство ПАТ «Полтавський завод медичного скла». Метою поїздки було закріплення теоретичного курсу навчання зі спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З унікальним високотехнологічним підприємством познайомилися студенти-електромеханіки 06 лютого 2020

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних проектів і робіт бакалаврів заочної форм навчання. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 лютого 2020

Культурно-історичними місцями Закарпаття

Після тривалої паузи продовженням доброї традиції для студентів спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ стало проведення виїзних занять. Зокрема, викладачі спецдисциплін організували екскурсійне заняття для поглибленого вивчення культурно-історичної спадщини Закарпаття. З початком подор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Культурно-історичними місцями Закарпаття 10 вересня 2020

У цікавих івентах від Кулінарної Академії беруть участь наші викладачі

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу знову на Zoom-конференції «CHEF NEWS» від Кулінарної Академії, яка відбулася 16 червня 2020 року. Під час конференції «М’ясо або риба?» своїми знаннями ділилися спікери: сомельє, бар-менеджер готелю «Inter Continental Kyiv» і мастер-коуч із проведення тренінгів по вину, спиртних напоях і сигарах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У цікавих івентах від Кулінарної Академії беруть участь наші викладачі 17 червня 2020