Н У Х Т

Фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки обговорили з виробничниками підготовку кадрів для галузі

10 жовтня 2018

Фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки обговорили з виробничниками підготовку кадрів для галузі

9 жовтня 2018 р. на базі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участю представників провідних компаній «Ламінар-Україна», «Грін Фрост», «БМСервіс Плюс», «Thermofin», «Danfoss» відбувся перший круглий стіл «Підготовка кадрів з холодильної техніки та кондиціювання повітря».

Наші викладачі та фахівці-виробничники обговорили сучасний стан, нагальні проблеми й перспективи впровадження новітніх підходів до підготовки спеціалістів для галузі. Велику стурбованість і тих, й інших викликає зниження зацікавленості молоді у отриманні технічної вищої освіти. Також науковці кафедри поділилися своїми останніми напрацюваннями й планами проведення досліджень.

Колектив кафедри щиро вдячний всім учасникам круглого столу за теплу, дружню атмосферу та плідне спілкування.

 

Опублікований: 10-10-2018
Читайте також:
Про дисперсні системи дізналися майбутні екологи

Теоретичні знання – невід’ємна складова практичних навичок майбутнього спеціаліста. Особливо важливими для інженерів усіх напрямів підготовки є основи хімічних процесів, що відбуваються під час виробництва харчової продукції. Такі вкрай необхідні знання отримали здобувачі другого курсу спеціальності 101 «Екологія і екоменеджмент» на відкритій лекці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про дисперсні системи дізналися майбутні екологи 14 квітня 2021

Роботодавці діляться зі студентами фаховими секретами

5 листопада 2019 року до студентів 3-4 курсів спеціальності «Туризм» завітав власник туристичної компанії «Экспрессия-СВ» Максим Шкурупій. Зауважимо, що у пана Максима великий досвід ведення туристичного бізнесу, позаяк підприємство на туристичному ринку функціонує давно і доволі успішно. Студентам було цікаво послухати про топові туристичні напря...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роботодавці діляться зі студентами фаховими секретами 06 листопада 2019

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався з вивчення трендів ринку

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався активно і насичено – викладачі взяли участь у конференції «Кондитерська галузь. Тренди ринку 2021», що відбулася 9 вересня 2021 року за сприяння компанії «МаркоПАК», асоціації «Укркондпром» та компанії «ІТАК». У рамках роботи конференції були розглянуті тенден...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався з вивчення трендів ринку 10 вересня 2021

Здобувачі освіти ознайомилися з новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції

Здобувачі вищої освіти груп ТО-2-10М і ТО-1-7М разом із доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів  Наталією Фалендиш відвідали ХХ спеціалізовану виставку екотоварів «ЕСО-ЕХРО», яка відбулася 28-30 вересня 2023 року у Міжнародному виставковому центрі в Києві. Органічні продукти харчування на виставці представили вітчизнян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти ознайомилися з новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції 02 жовтня 2023