Н У Х Т

Фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки обговорили з виробничниками підготовку кадрів для галузі

10 жовтня 2018

Фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки обговорили з виробничниками підготовку кадрів для галузі

9 жовтня 2018 р. на базі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участю представників провідних компаній «Ламінар-Україна», «Грін Фрост», «БМСервіс Плюс», «Thermofin», «Danfoss» відбувся перший круглий стіл «Підготовка кадрів з холодильної техніки та кондиціювання повітря».

Наші викладачі та фахівці-виробничники обговорили сучасний стан, нагальні проблеми й перспективи впровадження новітніх підходів до підготовки спеціалістів для галузі. Велику стурбованість і тих, й інших викликає зниження зацікавленості молоді у отриманні технічної вищої освіти. Також науковці кафедри поділилися своїми останніми напрацюваннями й планами проведення досліджень.

Колектив кафедри щиро вдячний всім учасникам круглого столу за теплу, дружню атмосферу та плідне спілкування.

 

Опублікований: 10-10-2018
Читайте також:
Магістранти третього випуску кафедри міжнародної економіки представили до захисту актуальні дослідження

На кафедрі міжнародної економіки відбувся захист магістерських робіт. Магістранти третього випуску представили до захисту актуальні дослідження, в яких розкрили набуті теоретичні знання та продемонстрували аналітичні здібності щодо вміння робити глибокі практичні висновки. Теми дипломних робіт були присвячені аналізу аграрного комплексу та харчової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти третього випуску кафедри міжнародної економіки представили до захисту актуальні дослідження 14 лютого 2020

Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів

13 жовтня 2021 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувався перший у цьому навчальному році методичний семінар щодо виконання курсових робіт для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Професія викладача вимагає постійного підвищення св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів 18 жовтня 2021

Сучасні цифрові технології у освітньому процесі

Доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко і Зоряна Романова та старший викладач кафедри Володимир Польовик взяли участь у міжнародному стажуванні на тему «Використання сучасних цифрових технологій у освітньому процесі», яке було організовано на базі Європейської асоціації інноваційної освіти (Україна) у співпр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні цифрові технології у освітньому процесі 03 червня 2025

Керуюча трендової столичної кав’ярні і випускниця кафедри готельно-ресторанної справи поділилася зі здобувачами фаховими таємницями

4 лютого відбувся гостьовий online-лекторій для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від керуючої кав’ярні ONE LOVE espresso bar і випускниці кафедри готельно-ресторанної справи 2018 року Владислави Нетреби. Заклад ресторанного господарства, який професійно очолює Владислава, – це перша кав’ярня мережі ONE LOVE co...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керуюча трендової столичної кав’ярні і випускниця кафедри готельно-ресторанної справи поділилася зі здобувачами фаховими таємницями 08 лютого 2021