Н У Х Т

Щемливе свято прощання з випускниками-магістрами відбулося у Навчально-науковому інституті харчових технологій

28 лютого 2018

Щемливе свято прощання з випускниками-магістрами відбулося у Навчально-науковому інституті харчових технологій

28 лютого на широкий життєвий шлях проводжала своїх випускників-магістрів велика дружна сім’я Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІ ХТ). У актовій залі університету яблуку ніде було впасти – цього дня привітати своїх вихованців й дати останні теплі настанови прийшли дирекція інституту, завідувачі й викладачі випускових кафедр, студенти молодших курсів. Завітали до НУХТ і батьки й друзі винуватців урочистостей.

Щирі напутні слова адресували своїм вихованцям директор ННІ ХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, заступник директора ННІ ХТ з навчально-виховної роботи Наталія Пушанко, завідувачі випускових кафедр – технології консервування, проректор університету з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб, технології цукру і підготовки води Наталія Гусятинська, технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, технології зберігання і переробки зерна Олег Шаповаленко, біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц, технології м’яса і м’ясних продуктів Людмила Пешук, технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук, технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів Тамара Носенко, експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, а також доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Наталія Стеценко

Директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко і заступник директора Наталія Пушанко вручили кращим із кращих подяки та грамоти за успіхи у навчанні, вагомі здобутки у науковій роботі, активну громадську діяльність, здобутки у спорті та культурно-масовій діяльності.

Сертифікати магістрам вручали завідувачі їх випускових кафедр спільно із заступниками директора ННІ ХТ Інною Карпович, Анастасією Пухляк, Оксаною Вашекою, Оленою Супрун-Крестовою та відповідальним за роботу зі студентами, за профорієнтаційну діяльність і зв’язок з підприємствами та випускниками Романом Кириленком.

Від випускників своїм педагогам, адміністрації і співробітникам університету й інституту сердечно подякувала Анастасія Максюк.

Музичні вітання присутнім подарували випускники Соломія Чорна і Євген Амаріца, а танцювальний дует другокурсників зачарував вишуканим бальним танцем.

Цього дня Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ випустив у самостійне професійне життя понад 200 творчих, креативних і надзвичайно обдарованих особистостей. Нехай доля буде прихильною до вас, випускники!        

 

Опублікований: 28-02-2018
Читайте також:
Кафедра технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів готує фахівців для олійно-жирової галузі Республіки Бєларусь

Кафедра технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів готує фахівців для олійно-жирової галузі Республіки Бєларусь. Так, 16 лютого дипломний проект на здобуття освітнього рівня «спеціаліст» захистила Катерина Кузьміч - інженер з якості ООО «Агропродукт» (м. Брест). Це одне з найпотужніших підприємств республіки з перероблення насіння олійних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів готує фахівців для олійно-жирової галузі Республіки Бєларусь 17 лютого 2017

Здобувачі відкривають нові горизонти в наукових дослідженнях

Здобувачі групи ОП-3-6 разом із наставницею групи, доценткою кафедри технології оздоровчих продуктів Світланою Камінською у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Методологія наукових досліджень» відвідали Науково-технічну бібліотеку НУХТ. Тема заняття – «Пошук, накопичення та оброблення наукової інформації». Завідувачка відділу інформаційних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі відкривають нові горизонти в наукових дослідженнях 10 жовтня 2024

Досвідом інтеграції математичної освіти з викладанням спеціальних дисциплін поділилася викладачка Волинського фахового коледжу НУХТ

15 червня 2021року у Луцьку відбулася обласна віртуальна естафета «Математика в професії» – презентація досвіду інтеграції математичної освіти з викладанням спеціальних дисциплін. Учасники онлайн-семінару, педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти області обговорювали роль математики у професіях і ділилися досвідом. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом інтеграції математичної освіти з викладанням спеціальних дисциплін поділилася викладачка Волинського фахового коледжу НУХТ 18 червня 2021

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вже стало доброю традицією зустрічатися з абітурієнтами щодватижні по суботах. 20 лютого інформаційно-консультаційну підтримку майбутнім здобувачам вищої освіти забезпечували в.о. декана факультету Віта Цирульнікова, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко, заступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 лютого 2021