Н У Х Т

Секрети приготування кавових напоїв здобувачам освіти від керуючого спеціалізованим ресторанним підприємством

05 жовтня 2022

Секрети приготування кавових напоїв здобувачам освіти від керуючого спеціалізованим ресторанним підприємством

Відбулося чергове виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для здобувачів третього курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Майстер-клас із приготування ароматних кавових напоїв провів керуючий закладом ресторанного господарства в м. Київ «Львівська майстерня шоколаду» Андрій Собін.

Здобувачам освіти було цікаво дізнатися про особливості вирощування та оброблення кавових зерен, ступені обсмажування, помелу та заварювання. Кожен мав можливість попрактикуватися на сучасному обладнанні та власноруч приготувати горнятко ароматного напою.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди поєднують викладення теоретичного навчального матеріалу з набуттям практичних навиків на підприємствах гостинності. Зокрема, лекторка дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», доцентка Ольга Пушка використовує активні методи навчання у формі виїзних занять для формування професійної компетенції майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи.

Колектив кафедри висловлює подяку керуючому закладом ресторанного господарства в м. Київ «Львівська майстерня шоколаду» Андрію Собіну за чудову можливість практичного навчання здобувачів в умовах реальних закладів ресторанного господарства! «Львівська майстерня шоколаду» вже не вперше зустрічає гостинно майбутніх рестораторів і готельєрів, які будуть тримати економічний фронт і розвивати готельно-ресторанне господарство нашої країни.  

Опублікований: 05-10-2022
Читайте також:
Вітання від колег продовжує отримувати наш колектив

У день святкування 135-літнього ювілею з дня заснування нашого університету вітального листа ректору НУХТ, професору Анатолю Українцю направив директор відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Немішаївський агротехнічний коледж» Володимир Альохін. Представника коледжу, викладача Людмилу Цах, го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання від колег продовжує отримувати наш колектив 22 жовтня 2019

Інноваційне програмне забезпечення від наших фахівців для автоматизації вакуум-апаратів цукрового заводу

Викладачі кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Олег Клименко та Володимир Полупан взяли участь у розробленні та налагодженні програмного забезпечення ПЛК і SCADA для АСУТП продуктового відділення з використанням ПЛК Modicon M580 (Шнейдер Електрик) та SCADA Citect. Генеральним підрядчиком робіт по створенню АСУТП є ТОВ «САУТКОМ». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційне програмне забезпечення від наших фахівців для автоматизації вакуум-апаратів цукрового заводу 08 січня 2019

Багато запитань і активна дискусія під час вебінару на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

22 квітня 2020 року за ініціативи викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу з дисципліни «Стратегічне управління та корпоративна соціальна відповідальність в туризмі» відбувся вебінар співзасновниці ТОВ «Туристична професійна група», справжнього професіонала з великої літери, давнього друга кафедри Олени Бойко. На учасників чекали – ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Багато запитань і активна дискусія під час вебінару на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 23 квітня 2020

Перша гостьова лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

Уже традиційно для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів», перша лекція з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів» (лекторка дисципліни – доцентка Наталія Фалендиш) була гостьовою. Її прочитав виконавчий директор Федерації ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша гостьова лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 06 вересня 2023