Н У Х Т

Секрети приготування кавових напоїв здобувачам освіти від керуючого спеціалізованим ресторанним підприємством

05 жовтня 2022

Секрети приготування кавових напоїв здобувачам освіти від керуючого спеціалізованим ресторанним підприємством

Відбулося чергове виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для здобувачів третього курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Майстер-клас із приготування ароматних кавових напоїв провів керуючий закладом ресторанного господарства в м. Київ «Львівська майстерня шоколаду» Андрій Собін.

Здобувачам освіти було цікаво дізнатися про особливості вирощування та оброблення кавових зерен, ступені обсмажування, помелу та заварювання. Кожен мав можливість попрактикуватися на сучасному обладнанні та власноруч приготувати горнятко ароматного напою.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди поєднують викладення теоретичного навчального матеріалу з набуттям практичних навиків на підприємствах гостинності. Зокрема, лекторка дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», доцентка Ольга Пушка використовує активні методи навчання у формі виїзних занять для формування професійної компетенції майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи.

Колектив кафедри висловлює подяку керуючому закладом ресторанного господарства в м. Київ «Львівська майстерня шоколаду» Андрію Собіну за чудову можливість практичного навчання здобувачів в умовах реальних закладів ресторанного господарства! «Львівська майстерня шоколаду» вже не вперше зустрічає гостинно майбутніх рестораторів і готельєрів, які будуть тримати економічний фронт і розвивати готельно-ресторанне господарство нашої країни.  

Опублікований: 05-10-2022
Читайте також:
Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри

14 грудня 2022 року завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч у режимі Zoom-конференції прочитала відкриту лекцію «Мікробіологічні основи технології продукції ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Теоретичні ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри 16 грудня 2022

Масниця приходить, тепло із собою приводить!

Днями велика аудиторія – понад 100 чоловік – зібралася в Zoom-конференції на відкриту лекцію професорки кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталії Науменко «Масниця приходить – тепло із собою приводить». Ще в середині останнього зимового місяця, коли зима все-таки вступила у свої права після несподівано теплого січня, – на сторінках со...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масниця приходить, тепло із собою приводить! 24 лютого 2025

Освітні пропозиції НУХТ користуються сталим попитом на Днях кар’єри Київщини

9 та 10 жовтня 2019 року в містах Васильків, Переяслав-Хмельницький та Миронівка відбулися Дні кар’єри, які пройшли в міськрайонних центрах зайнятості. У заходах взяли участь учні випускних класів. Під час виставки школярі отримали оновлені матеріали про університет, його структурні підрозділи, спеціальності, освітні програми, підготовчі курси. Фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітні пропозиції НУХТ користуються сталим попитом на Днях кар’єри Київщини 10 жовтня 2019

У перспективу розвитку дуальної освіти

З метою впровадження на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування дуальної освіти при підготовці здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» і «Магістр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових виробництв» у рамках продовження пл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У перспективу розвитку дуальної освіти 07 березня 2023