Відбулося чергове виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для здобувачів третього курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».
Майстер-клас із приготування ароматних кавових напоїв провів керуючий закладом ресторанного господарства в м. Київ «Львівська майстерня шоколаду» Андрій Собін.
Здобувачам освіти було цікаво дізнатися про особливості вирощування та оброблення кавових зерен, ступені обсмажування, помелу та заварювання. Кожен мав можливість попрактикуватися на сучасному обладнанні та власноруч приготувати горнятко ароматного напою.
Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди поєднують викладення теоретичного навчального матеріалу з набуттям практичних навиків на підприємствах гостинності. Зокрема, лекторка дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», доцентка Ольга Пушка використовує активні методи навчання у формі виїзних занять для формування професійної компетенції майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи.
Колектив кафедри висловлює подяку керуючому закладом ресторанного господарства в м. Київ «Львівська майстерня шоколаду» Андрію Собіну за чудову можливість практичного навчання здобувачів в умовах реальних закладів ресторанного господарства! «Львівська майстерня шоколаду» вже не вперше зустрічає гостинно майбутніх рестораторів і готельєрів, які будуть тримати економічний фронт і розвивати готельно-ресторанне господарство нашої країни.