Н У Х Т

Професійно й креативно вирішують проблеми функціонування суб’єктів туристичного ринку випускники-бакалаври

21 червня 2018

Професійно й креативно вирішують проблеми функціонування суб’єктів туристичного ринку випускники-бакалаври

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів напряму підготовки 6.140103 «Туризм».

Екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н, доцент Дарія Басюк. До складу комісії також увійшли: к.е.н. Наталія Погуда, к.ф-м..н Тетяна Примак, к.г.н. Людмила Мельник і асистент кафедри Уляна Бігун (секретар ЕК).

Протягом 11-19 червня були представлені 86 дипломних досліджень з актуальних проблем діяльності підприємств туристичної та готельної галузі. Варто відзначити високий рівень підготовки студентів, сучасний інноваційний підхід до розроблення туристичних продуктів, впровадження ІКТ, здатність аргументувати свої ідеї та пропозиції. Втілені у роботах рекомендації щодо удосконалення діяльності підприємств сфери туризму свідчать про уміння професійно та водночас креативно вирішувати різноманітні проблеми функціонування суб’єктів туристичного ринку.

За результатами захисту кращими визнані роботи Аліни Скивки, Аліни Наумейко, Анастасії Щербань, Дар’ї Осітнянко, Діани Драганової, Діани Ковєшнікової, Євгенії Карданець, Катерини Романової, Ксенії Москалик, Наталії Зубковської, Наталі Морозової, Меружана Гудратяна, Олени Казакової, Сузанни Касторської, Тетяни Вольхіної, Яни Разумей.

Вітаємо студентів із успішним захистом дипломних робіт!

Опублікований: 21-06-2018
Читайте також:
Другокурсники-харчовики визначили структурно-механічні властивості кисломолочних продуктів на надсучасному науковому обладнанні

Здобувачі другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» згідно з планом гостьових занять виконали лабораторну роботу з комплексної дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» на базі науково-дослідної лабораторії Центру колективного користування науковим облад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-харчовики визначили структурно-механічні властивості кисломолочних продуктів на надсучасному науковому обладнанні 14 жовтня 2024

Професійний інтерес ніколи не спить: занурення у світ пивоваріння

Наших здобувачів освіти виокремлює бажання постійно навчатися та розвиватися, незважаючи ні на що. І літні канікули не стали виключенням для підвищення фахових компетенцій аспірантки кафедри біотехнології і мікробіології Ірини Ковшар, яка вирішила відвідати славнозвісну «Лвіварню» – музей пивоваріння від «Лвівської пивоварні». Сучасний музейний ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний інтерес ніколи не спить: занурення у світ пивоваріння 02 вересня 2024

Побільше би таких зустрічей: здобувачі освіти оцінили «NUFT Career Chance 2023»

Одним із найдієвіших способів надання допомоги випускникам у пошуку роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів є проведення Ярмарку вакансій. Тож відділ працевлаштування випускників двічі на рік проводить в університеті масштабний кар’єрний івент, до участі у якому запрошує провідних роботодавців України. Попри всі труднощі воєнного стану в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Побільше би таких зустрічей: здобувачі освіти оцінили «NUFT Career Chance 2023» 03 листопада 2023

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі

Смілянський коледж харчових технологій НУХТ – це понад 150 викладачів і співробітників, 700 студентів, які з 12 березня розпочали життя в новому кібер-коледжі. Cоvid-19 не лише створив виклики, а й надав багато можливостей – дистанційне навчання продовжується на платформі АСУ «Деканат», уже майже 80% усіх занять переведені в онлайн, з 13 квітня по ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі 24 квітня 2020