Н У Х Т

Ґрунтовні знання у сфері економічного аналізу продемонстрували бакалаври заочної форми навчання

20 лютого 2025

Ґрунтовні знання у сфері економічного аналізу продемонстрували бакалаври заочної форми навчання

Чудова новина про важливу подію прийшла з кафедри економіки і права – здобувачі спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» заочної форми навчання успішно захистили свої кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

У час, коли освіта відіграє ключову роль у розбудові майбутнього нашої держави, особливо важливо відзначити тих, хто попри всі виклики продовжує свій освітній шлях. Під час захисту здобувачі продемонстрували ґрунтовні знання та практичні навички у сфері економічного аналізу. Їхні дослідження охопили широкий спектр підприємств – від харчової та легкої промисловості до інших важливих галузей економіки України. Кожна робота містила не лише детальний аналіз звітності підприємств, але й конкретні рекомендації щодо вдосконалення їх діяльності.

Надзвичайно приємно, що серед здобувачів заочної форми здобуття освіти були претендентки на диплом з відзнакою – Ангеліна Муренко та Дар’я Довгович, які успішно підтвердили свій статус представленням кваліфікаційних робіт високої якості.

Вітаємо наших бакалаврів із цим важливим досягненням та заохочуємо їх до подальшого професійного розвитку!

Опублікований: 20-02-2025
Читайте також:
Зі сучасними дослідженнями в області мультисенсорних систем і методів машинного навчання ознайомилися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар «Інтелектуальна мультисенсорна система для багатопараметричного аналізу харчових продуктів». Асистентка кафедри Ася Калініченко доповідала про можливості використання розробленого інтелектуального електронного носа для розв’язання задач ідентифікації, виявлення фальсифікації, оціню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними дослідженнями в області мультисенсорних систем і методів машинного навчання ознайомилися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 24 травня 2021

Збільшено держзамовлення на шість галузей знань, за якими готують бакалаврів у нашому університеті

Оприлюднена постанова Кабінету міністрів України, якою затверджені обсяги державного замовлення у 2021 році та перелік державних замовників на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних і робітничих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів. У зв’язку зі збільшенням кількості випускників 11-х класів закладів загальної се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збільшено держзамовлення на шість галузей знань, за якими готують бакалаврів у нашому університеті 14 липня 2021

Навчально-науковий інститут харчових технологій розширює напрями науково-дослідної роботи у тісній співпраці зі стейкхолдерами

Днями в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулася робоча зустріч із представниками ТОВ «Агрофірма «Поле», в якій взяли участь директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувач кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Володимир Ковбаса, в.о. завідувача кафедри технології зберігання та переробки зерна Тетя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-науковий інститут харчових технологій розширює напрями науково-дослідної роботи у тісній співпраці зі стейкхолдерами 20 березня 2023

Новими знаннями й ідеями надихнулися викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

Викладачі Циклової комісії технологічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відвідали фестиваль ресторанних технологій  «Best Cook Fest Podillia». У рамках заходу вони побували на майстер-класах провідних фахівців кулінарного мистецтва, ознайомилися з презентаціями тематичних страв від гостей із-за кордону та імен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новими знаннями й ідеями надихнулися викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 05 березня 2019