Н У Х Т

Розширюємо співпрацю з інститутами НААН України

28 жовтня 2022

Розширюємо співпрацю з інститутами НААН України

Попри нелегкі реалії сьогодення наш університет продовжує розширювати співпрацю з науковими установами України й зарубіжжя. Зокрема за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директора Інституту продовольчих ресурсів НААН Ільдуса Ібатулліна укладено Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти між академічними науковими спільнотами наших закладів.

Документ засвідчує розвиток співпраці у напрямках підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів, рецензування науково-методичних розробок, підготовки спільних монографій, книг, підручників, навчальних посібників, підвищення кваліфікації з можливістю стажування науковців, викладачів та академічної мобільності здобувачів і аспірантів.

Взаємна підтримка при проведенні підсумкових атестацій аспірантів і здобувачів, захисті ними дисертаційних, кваліфікаційних, магістерських робіт буде відбуватися у вигляді участі у роботі екзаменаційних комісій.

Сторони також запланували співпрацю у сфері наукової роботи через організацію наукових досліджень і міжнародних проєктів, розвиваючи та підтримуючи прямі контакти між науковими установами та закладами освіти, їх структурними підрозділами та науково-педагогічними працівниками.

Підготовкою меморандуму зі сторони НУХТ у складі робочої групи займалися: завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч, доцентка цієї ж кафедри Ірина Корецька та начальниця юридичного відділу Наталія Зарва. Зі сторони Інституту продовольчих ресурсів НААН над меморандумом працював головний науковий співробітник відділу технології продуктів бродіння, д.т.н., с.н.с. Роман Грушецький.

Вітаємо наших колег! 

Опублікований: 28-10-2022
Читайте також:
Про сучасні формати міжнародного обміну дізнавалися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

21 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Юлія Фурманова, Ігор Устименко, асистент Володимир Польовик відвідали онлайн-конференцію «Віртуальний обмін або мобільність?», організовану Київським офісом Німецької служби академічних обмінів (DAAD). Учасниками...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні формати міжнародного обміну дізнавалися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 жовтня 2021

Студент – здобувач якісної освіти

Нещодавно кафедра міжнародної економіки вперше провела міждисциплінарний семінар на тему «Міжнародна економіка в доповідях студентів-міжнародників», що мав на меті визначити основні напрямки, які вивчають здобувачі освіти в рамках дисциплін навчального плану. Тому участь взяли усі викладачі кафедри та здобувачі освітньої програми «Міжнародна економ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент – здобувач якісної освіти 11 липня 2025

НУХТ – володар Кубка України з пляжного футболу 2019 року серед закладів вищої освіти

У період міжсезоння у футболі та футзалі футбольні баталії перемістилися на пісок, і наші футболісти взяли участь у Кубку України з пляжного футболу серед ЗВО, який проводився Всеукраїнською футбольною асоціацією студентів. Зазначимо, що Кубок України з пляжного футболу серед ЗВО Всеукраїнська футбольна асоціація студентів провела вперше за майже 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – володар Кубка України з пляжного футболу 2019 року серед закладів вищої освіти 04 липня 2019

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани

Нещодавно відбувся заключний етап засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» за темою «Маркетингові прийоми в ресторанному бізнесі». На «десерт» так хочеться чогось незвичайного, і майбутні маркетологи правильно спрогнозували бажання. «Інновації та незвичні ресторани» – саме таким напрямом досліджень наші здобувачі завершили те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани 13 квітня 2023