Н У Х Т

Розширюємо співпрацю з інститутами НААН України

28 жовтня 2022

Розширюємо співпрацю з інститутами НААН України

Попри нелегкі реалії сьогодення наш університет продовжує розширювати співпрацю з науковими установами України й зарубіжжя. Зокрема за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директора Інституту продовольчих ресурсів НААН Ільдуса Ібатулліна укладено Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти між академічними науковими спільнотами наших закладів.

Документ засвідчує розвиток співпраці у напрямках підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів, рецензування науково-методичних розробок, підготовки спільних монографій, книг, підручників, навчальних посібників, підвищення кваліфікації з можливістю стажування науковців, викладачів та академічної мобільності здобувачів і аспірантів.

Взаємна підтримка при проведенні підсумкових атестацій аспірантів і здобувачів, захисті ними дисертаційних, кваліфікаційних, магістерських робіт буде відбуватися у вигляді участі у роботі екзаменаційних комісій.

Сторони також запланували співпрацю у сфері наукової роботи через організацію наукових досліджень і міжнародних проєктів, розвиваючи та підтримуючи прямі контакти між науковими установами та закладами освіти, їх структурними підрозділами та науково-педагогічними працівниками.

Підготовкою меморандуму зі сторони НУХТ у складі робочої групи займалися: завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч, доцентка цієї ж кафедри Ірина Корецька та начальниця юридичного відділу Наталія Зарва. Зі сторони Інституту продовольчих ресурсів НААН над меморандумом працював головний науковий співробітник відділу технології продуктів бродіння, д.т.н., с.н.с. Роман Грушецький.

Вітаємо наших колег! 

Опублікований: 28-10-2022
Читайте також:
Навіщо менеджерам аудит дізналися наші здобувачі освіти

Здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент» разом із гаранткою програми Світланою Дундою долучилися до зустрічі зі старшою експерткою з аудиту міжнародної консалтингової компанії «Ernst&Young» Анастасією Дарієнко. Фахівчиня розповіла, що зовнішній аудит є перевіркою бухгалтерської звітності на достовірність і відповідність документів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навіщо менеджерам аудит дізналися наші здобувачі освіти 29 грудня 2021

Майбутні фахівці сфери туризму підкорили Говерлу!

Щорічно студенти кафедри туристичного і готельного бізнесу підкорюють найвищу точку України – гору Говерла. Цього року традиційне сходження на висоту 2061 м відбулося 25 жовтня у складі групи із 94 студентів трьох університетів м. Києва: нашого, Національного університету харчових технологій, Київського університету імені Б. Грінченка та Київського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці сфери туризму підкорили Говерлу! 29 жовтня 2019

Професійно організовують роботу підприємств харчування засобів розміщення здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи

11-12 червня відбулися захисти онлайн курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу і 1 курсу зі скороченим терміном навчання заочної форми. Комісії із захисту курсових робіт у складі викладачів кафедри готельно-ресторанної справи відзначили, що майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійно організовують роботу підприємств харчування засобів розміщення здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи 15 червня 2020

Вінницький коледж НУХТ підтримав флешмоб Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

Вінницький коледж НУХТ підтримав флешмоб Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ, присвячений 135-й річниці заснування Національного університету харчових технологій. https://youtu.be/S_OsVGgpJfE

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вінницький коледж НУХТ підтримав флешмоб Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 18 жовтня 2019