Н У Х Т

Розширюємо співпрацю з інститутами НААН України

28 жовтня 2022

Розширюємо співпрацю з інститутами НААН України

Попри нелегкі реалії сьогодення наш університет продовжує розширювати співпрацю з науковими установами України й зарубіжжя. Зокрема за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директора Інституту продовольчих ресурсів НААН Ільдуса Ібатулліна укладено Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти між академічними науковими спільнотами наших закладів.

Документ засвідчує розвиток співпраці у напрямках підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів, рецензування науково-методичних розробок, підготовки спільних монографій, книг, підручників, навчальних посібників, підвищення кваліфікації з можливістю стажування науковців, викладачів та академічної мобільності здобувачів і аспірантів.

Взаємна підтримка при проведенні підсумкових атестацій аспірантів і здобувачів, захисті ними дисертаційних, кваліфікаційних, магістерських робіт буде відбуватися у вигляді участі у роботі екзаменаційних комісій.

Сторони також запланували співпрацю у сфері наукової роботи через організацію наукових досліджень і міжнародних проєктів, розвиваючи та підтримуючи прямі контакти між науковими установами та закладами освіти, їх структурними підрозділами та науково-педагогічними працівниками.

Підготовкою меморандуму зі сторони НУХТ у складі робочої групи займалися: завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч, доцентка цієї ж кафедри Ірина Корецька та начальниця юридичного відділу Наталія Зарва. Зі сторони Інституту продовольчих ресурсів НААН над меморандумом працював головний науковий співробітник відділу технології продуктів бродіння, д.т.н., с.н.с. Роман Грушецький.

Вітаємо наших колег! 

Опублікований: 28-10-2022
Читайте також:
Свою освітню траєкторію вибудовують другокурсники-хімтехнологи

Право бути повноцінним учасником освітнього процесу та можливість формувати індивідуальну освітню траєкторію здобувачами освіти НУХТ реалізується завдяки можливості вибору дисциплін, які відповідають їх інтересам, цікаві, про які вони мріяли та які будуть їм корисні в майбутньому. 25 травня 2022 р. відбулася зустріч гарантки освітньої програми «Хі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою освітню траєкторію вибудовують другокурсники-хімтехнологи 30 травня 2022

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання

Дні поступово стають довшими, а от до вступної кампанії все менше часу. І майбутнім абітурієнтам пора серйозніше задуматись про вибір вишу для продовження навчання. Допомогти учням навчальних підрозділів нашого університету – Свалявської філії і філії у м. Львові, Свалявського технічного коледжу з цим нелегким вибором вирішила доцент кафедри техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання 15 лютого 2017

Стало більше дипломованих фахівців із хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбулися останні захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентів заочної форми навчання за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія», освітньою програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів».  Екзаменаційна комісія, яку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стало більше дипломованих фахівців із хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 26 лютого 2019

НУХТ традиційно збирає цукрову громаду на наймасштабніший галузевий форум

Березень – місяць, коли в нашому університеті традиційно збираються цукровики України, а також близького і дальнього зарубіжжя. Для багатьох із них це – нагода знову навідати Альма матер, а ще поділитися своїми здобутками, задумами, а то й проблемами з колегами, однодумцями й друзями, знайти нових партнерів і нові ринки збуту для продукції своїх пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ традиційно збирає цукрову громаду на наймасштабніший галузевий форум 21 січня 2020