Н У Х Т

На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі!

08 серпня 2023

На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі!

Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Ranking Web of Universities (Webometrics). У ньому виші ранжуються за рівнем їх присутності в інтернеті. Результати цього дослідження публікують 20 років поспіль у січні та липні.

Оцінювання університетів відбувається за трьома показниками: visibility (impact, видимість) – кількість зовнішніх джерел, які містять зворотні посилання на веб-сторінки установи; transparency (openness, прозорість) – кількість цитат топ-авторів установи за показниками Google Scholar Profiles та excellence (якість) – кількість статей дослідників установи, які входять до 10% найбільш цитованих у 27 дисциплінах за розрахунками Scimago.

У липневому рейтингу 2023 року представленість у веб-просторі була оцінена для понад 31 тисячі закладів вищої освіти світу, у тому числі для 300 українських ЗВО. Наш університет посів 33-тє (у минулому році – 38-ме) місце серед вітчизняних вишів і 4546 (у 2022 – 4652-е) місце серед світових. Показники НУХТ: visibility – 8692, transparency – 2335, excellence – 5106.

Вітаємо наш колектив! Спільна робота – високі результати!

Опублікований: 08-08-2023
Читайте також:
Напої, розроблені для майбутнього

Нещодавно викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Напої, розроблені для майбутнього» від Beverage Industry. Спікерами виступили фахівці із розроблення інноваційних напоїв: засновник «FORCEpkg» Томас Ньюмастер, віце-президент зі змісту та ідейного лідерства «Circana»Джоан Дріггс і виконавчий віце-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Напої, розроблені для майбутнього 10 жовтня 2023

Майстерність лектора на відкритому занятті продемонструвала завідувачка кафедри фізики

На кафедрі фізики відбулося відкрите заняття завідувачки кафедри Світлани Літвинчук, яка прочитала лекцію «Геометрична та хвильова оптика» з навчальної дисципліни «Фізика для харчових технологій». Лекція відбулася у режимі відеоконференції, що дозволило дистанційно зібрати здобувачів першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстерність лектора на відкритому занятті продемонструвала завідувачка кафедри фізики 03 квітня 2023

Наші викладачі готуються до менторства в інтерактивному онлайн-курсі

Міністерство цифрової трансформації України та громадська організація «Product IT Foundation for Education» за підтримки Міністерства освіти і науки України розробили інтерактивний онлайн-курс «Створення та розвиток ІТ-продуктів», розрахований на здобувачів вищої освіти економічних і технічних спеціальностей 2-3 курсів. Він включатиме інтерактивні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі готуються до менторства в інтерактивному онлайн-курсі 12 серпня 2022

Студенти удосконалюють свої навички під час навчальної практики

Протягом шести тижнів студенти 3 курсу спеціальності «Обслуговування програмних систем і комплексів» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ проходили навчальну практику з оброблення оперативної  інформації. Особливістю практики є те, що студенти виконували завдання у сучасному середовищі LibreОffice,  яке  є безкоштовним із відк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти удосконалюють свої навички під час навчальної практики 23 лютого 2017