Н У Х Т

Майстер-клас для школярів

14 березня 2018

Майстер-клас для школярів

13 березня 2018 року. викладач Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ Людмила Васецька провела майстер-клас «Шоколадні фантазії» для учнів 9-го класу гімназії №13.

Спочатку учні із зацікавленістю спостерігали за тим, як майстерно та легко викладач виготовляє прикраси з шоколаду для кондитерських виробів.

Потім із великим захопленням діти самостійно робили з шоколаду листочки, метеликів, бантики, тарілочки, які потім мали можливість забрати з собою.

Учні та вчителі гімназії висловили вдячність викладачам і адміністрації коледжу за цікавий майстер-клас та виявили бажання відвідати інші майстер-класи, які відбудуться 17 березня в межах проведення Дня відкритих дверей.

Опублікований: 14-03-2018
Читайте також:
У формі цікавої і корисної дискусії відбуваються захисти магістрантів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв тривають захисти здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «магістр». Магістранти з інжинірингу фармацевтичних і біотехнологічних виробництв представили вирішення актуальних питань фармацевтичної галузі – виробництва ін’єкційних препаратів, мазей і паст, підготовки води, особливих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У формі цікавої і корисної дискусії відбуваються захисти магістрантів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 15 лютого 2020

Сучасні підходи у розробленні упаковки

На кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності «Видавництво та поліграфія», освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки», на яких випускники представили чудові оригінальні дизайни упаковки. Здавалося б, д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи у розробленні упаковки 24 червня 2020

Визначені переможці конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Традиційно навесні кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів проводить конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв». У цьому навчальному році конкурс відбувся в травні серед здобувачів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» 30 травня 2022

З’явилася можливість підсилити знання з побудови комунікаційних стратегій або відносин університет-школа

До 18.00 16 вересня триває збір заявок для участі у проекті  «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа», – повідомляє прес-служба МОН. Мета проекту – підготовка двох груп академічних лідерів, що мають бажання та здатні впроваджувати сучасні комунікаційні технології в практики української...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З’явилася можливість підсилити знання з побудови комунікаційних стратегій або відносин університет-школа 16 серпня 2018