Н У Х Т

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст»

24 травня 2019

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст»

23-24 травня 2019 року на базі кафедри готельно-ресторанної справи нашого університету за організаційної підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст».

Учасниками  II  всеукраїнського  етапу  Олімпіади  стали  особи,  що  посіли  призові  місця  у  I етапі. Цього року їх було більше 30 із Києва, Львова, Івано-Франківська, Рівного, Коломиї, Дніпра, Луцька, Кам’янця-Подільського, Тернополя, Миколаєва, Чернігова, Кривого Рогу тощо.

Конкурсантів тепло привітали заступник декана з навчальної роботи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, фахівець Інституту інноваційних технологій та змісту навчання МОН України Марія Онищенко. Вони побажали конкурсантам якнайкраще розкрити свої знання, наснаги, і, звичайно ж, перемоги.

Після урочистого відкриття ІІ етапу Олімпіади, її учасники приступили до виконання конкурсних завдань, що складалися з тестової частини і творчого завдання та базувалися на дисциплінах: «Ресторанне обслуговування» – «Організація обслуговування», «Основи менеджменту», «Гігієна та санітарія», «Барна справа» і «Готельне обслуговування» – «Організація і технологія обслуговування в готелях», «Будівлі і обладнання готелів», «Етика ділового спілкування», «Стандартизація в готелях».

Щойно спливли три години, відведені на виконання завдань, до роботи приступили журі Олімпіади, які очолили – зі спеціалізації «Ресторанне обслуговування» заступник декана з навчальної роботи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ, доцент Віта Цирульнікова, зі спеціалізації «Готельне обслуговування» заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ, доцент Оксана Арпуль.

 Ретельно перевіривши конкурсні роботи, журі винесло свій вердикт. Отже, переможцями Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст», у 2019 році стали:

зі спеціалізації «Готельне обслуговування»:
І місце – Дмитро Панчук (Державний вищий навчальний заклад «Рівненський колеж економіки та бізнесу»)
ІІ місце – Марія Окун (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ)
ІІІ місце – Катерина Алійник (Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету).

зі спеціалізації «Ресторанне обслуговування»:
І місце – Надія Попович (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ)
ІІ місце – Олександра Махиня (Криворізький державний комерційно-економічний технікум)
ІІІ місце – Сергій Римарчук (Київський державний коледж туризму та готельного господарства) і Катерина Неверова (Коледж ресторанного господарства НУХТ)

Крім того, були вручені грамоти за глибокі теоретичні знання, за творчий підхід у вирішенні завдань, за інноваційні ідеї в організації обслуговування, за високий рівень знань ресторанного сервісу, за креативні ідеї, за нестандартне мислення, за унікальний підхід в обслуговуванні гостей, за сучасний підхід в організації та технології обслуговування в засобах розміщення, за інноваційну модель гостинності тощо. Також подяками організаторів були відзначені члени журі.

Вітаємо переможців, бажаємо успіхів їм і учасникам Олімпіади й чекаємо цю обдаровану молодь серед студентів нашого університету!

Опублікований: 24-05-2019
Читайте також:
Проблеми біодоступності та біоеквівалентності лікарських препаратів роз’яснила магістрам-біотехнологам фахівець корпорації «Артеріум»

Магістри першого року навчання, що навчаються за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія», задалися питаннями, який «життєвий шлях» проходить та чи інша таблетка, спрей для носа чи бризкалка для горла або ж вакцина, антибіотик чи будь-який інший лікарський препарат, який ми купуємо в аптеці і вживаємо; як лікарський препарат потрапляє на прилавк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми біодоступності та біоеквівалентності лікарських препаратів роз’яснила магістрам-біотехнологам фахівець корпорації «Артеріум» 12 березня 2019

Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології»

11 квітня 2024 року відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології». Цього року участь у конкурсі взяли 40 студентських наукових робіт із 16 закладів вищої освіти. За результатами першого туру конкурсу до фіналу вийшли 24 студенти з 15 закладів вищої освіти. Засідання секцій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології» 16 квітня 2024

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Лідія Вольська, Олександра Довбуш, Леся Ющак і завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак зі студентами груп БВ-3, БВ-4 (спеціальність «Бродильне виробництво і виноробство») та ЕР-4 (спеціальність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 23 жовтня 2018

Менеджери-першокурсники на першому Національному тижні молоді в компаніях «Job Shadowing Week 2021»

У рамках першого Національного тижня молоді в компаніях «Job Shadowing Week 2021» 23 листопада відбулася зустріч здобувачів першого курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент» та доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Ольги Кириченко з представником «Raiffaisen Bank», бізнес-тренером, ментором і модератором міжнародних програм стартап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджери-першокурсники на першому Національному тижні молоді в компаніях «Job Shadowing Week 2021» 24 листопада 2021