Н У Х Т

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст»

24 may 2019

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст»

23-24 травня 2019 року на базі кафедри готельно-ресторанної справи нашого університету за організаційної підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст».

Учасниками  II  всеукраїнського  етапу  Олімпіади  стали  особи,  що  посіли  призові  місця  у  I етапі. Цього року їх було більше 30 із Києва, Львова, Івано-Франківська, Рівного, Коломиї, Дніпра, Луцька, Кам’янця-Подільського, Тернополя, Миколаєва, Чернігова, Кривого Рогу тощо.

Конкурсантів тепло привітали заступник декана з навчальної роботи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, фахівець Інституту інноваційних технологій та змісту навчання МОН України Марія Литвин. Вони побажали конкурсантам якнайкраще розкрити свої знання, наснаги, і, звичайно ж, перемоги.

Після урочистого відкриття ІІ етапу Олімпіади, її учасники приступили до виконання конкурсних завдань, що складалися з тестової частини і творчого завдання та базувалися на дисциплінах: «Ресторанне обслуговування» – «Організація обслуговування», «Основи менеджменту», «Гігієна та санітарія», «Барна справа» і «Готельне обслуговування» – «Організація і технологія обслуговування в готелях», «Будівлі і обладнання готелів», «Етика ділового спілкування», «Стандартизація в готелях».

Щойно спливли три години, відведені на виконання завдань, до роботи приступили журі Олімпіади, які очолили – зі спеціалізації «Ресторанне обслуговування» заступник декана з навчальної роботи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ, доцент Віта Цирульнікова, зі спеціалізації «Готельне обслуговування» заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ, доцент Оксана Арпуль.

 Ретельно перевіривши конкурсні роботи, журі винесло свій вердикт. Отже, переможцями Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст», у 2019 році стали:

зі спеціалізації «Готельне обслуговування»:
І місце – Дмитро Панчук (Державний вищий навчальний заклад «Рівненський колеж економіки та бізнесу»)
ІІ місце – Марія Окун (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ)
ІІІ місце – Катерина Алійник (Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету).

зі спеціалізації «Ресторанне обслуговування»:
І місце – Надія Попович (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ)
ІІ місце – Олександра Махиня (Криворізький державний коледж туризму та готельного господарства)
ІІІ місце – Сергій Римарчук (Київський державний коледж туризму та готельного господарства) і Катерина Неверова (Коледж ресторанного господарства НУХТ)

Крім того, були вручені грамоти за глибокі теоретичні знання, за творчий підхід у вирішенні завдань, за інноваційні ідеї в організації обслуговування, за високий рівень знань ресторанного сервісу, за креативні ідеї, за нестандартне мислення, за унікальний підхід в обслуговуванні гостей, за сучасний підхід в організації та технології обслуговування в засобах розміщення, за інноваційну модель гостинності тощо. Також подяками організаторів були відзначені члени журі.

Вітаємо переможців, бажаємо успіхів їм і учасникам Олімпіади й чекаємо цю обдаровану молодь серед студентів нашого університету!

Published on: 24-05-2019
Read also:
Відбулося перше засідання зимового хімічного лекторію для абітурієнтів

У ці холодні січневі тижні у абітурієнтів розпочинається «гаряча пора» підготовки до ЗНО. Наш університет має декілька зручних дистанційних і наочних програм допомоги школярам, які мріють зв’язати своє професійне майбутнє з харчовою промисловістю. У цьому році кафедра харчової хімії НУХТ запропонувала ще один навчальний захід для більш детального о...

READ YOURSELF

Відбулося перше засідання зимового хімічного лекторію для абітурієнтів 28 january 2019

Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси

У Кривому Розі відбувся І відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2019». У регіональному відбірковому конкурсі в Дніпропетровській області брали участь 86 талановитих конкурсантів, більше 1000 гостей, експертів, представників роботодавців. Враховуючи, що відбіркові конкурси в Україні проходили вперш...

READ YOURSELF

Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси 14 november 2019

Важливі питання розглянули на плановому засіданні вченої ради

31 жовтня у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Привітавши колег, що відзначили дні народження між засіданнями, вчена рада приступила до розгляду питань порядку денного. Результати виконання у 2024 році плану прийому здобувачів на навчання до університету проаналізувала відповідальна секретарка Приймальної комісії,...

READ YOURSELF

Важливі питання розглянули на плановому засіданні вченої ради 31 october 2024

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

Щодня нові реалії ставлять перед нами непрості виклики, але в Національному університеті харчових технологій втілюють заплановане! У 2022-2023 н.р. кафедрою  технології м'яса і м'ясних продуктів разом із кафедрою туристичного та готельного бізнесу започаткована нова міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для H...

READ YOURSELF

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання 12 october 2022