Н У Х Т

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст»

24 may 2019

На базі НУХТ відбувся всеукраїнський етап Олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст»

23-24 травня 2019 року на базі кафедри готельно-ресторанної справи нашого університету за організаційної підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст».

Учасниками  II  всеукраїнського  етапу  Олімпіади  стали  особи,  що  посіли  призові  місця  у  I етапі. Цього року їх було більше 30 із Києва, Львова, Івано-Франківська, Рівного, Коломиї, Дніпра, Луцька, Кам’янця-Подільського, Тернополя, Миколаєва, Чернігова, Кривого Рогу тощо.

Конкурсантів тепло привітали заступник декана з навчальної роботи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, фахівець Інституту інноваційних технологій та змісту навчання МОН України Марія Литвин. Вони побажали конкурсантам якнайкраще розкрити свої знання, наснаги, і, звичайно ж, перемоги.

Після урочистого відкриття ІІ етапу Олімпіади, її учасники приступили до виконання конкурсних завдань, що складалися з тестової частини і творчого завдання та базувалися на дисциплінах: «Ресторанне обслуговування» – «Організація обслуговування», «Основи менеджменту», «Гігієна та санітарія», «Барна справа» і «Готельне обслуговування» – «Організація і технологія обслуговування в готелях», «Будівлі і обладнання готелів», «Етика ділового спілкування», «Стандартизація в готелях».

Щойно спливли три години, відведені на виконання завдань, до роботи приступили журі Олімпіади, які очолили – зі спеціалізації «Ресторанне обслуговування» заступник декана з навчальної роботи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ, доцент Віта Цирульнікова, зі спеціалізації «Готельне обслуговування» заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ, доцент Оксана Арпуль.

 Ретельно перевіривши конкурсні роботи, журі винесло свій вердикт. Отже, переможцями Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст», у 2019 році стали:

зі спеціалізації «Готельне обслуговування»:
І місце – Дмитро Панчук (Державний вищий навчальний заклад «Рівненський колеж економіки та бізнесу»)
ІІ місце – Марія Окун (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ)
ІІІ місце – Катерина Алійник (Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету).

зі спеціалізації «Ресторанне обслуговування»:
І місце – Надія Попович (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ)
ІІ місце – Олександра Махиня (Криворізький державний коледж туризму та готельного господарства)
ІІІ місце – Сергій Римарчук (Київський державний коледж туризму та готельного господарства) і Катерина Неверова (Коледж ресторанного господарства НУХТ)

Крім того, були вручені грамоти за глибокі теоретичні знання, за творчий підхід у вирішенні завдань, за інноваційні ідеї в організації обслуговування, за високий рівень знань ресторанного сервісу, за креативні ідеї, за нестандартне мислення, за унікальний підхід в обслуговуванні гостей, за сучасний підхід в організації та технології обслуговування в засобах розміщення, за інноваційну модель гостинності тощо. Також подяками організаторів були відзначені члени журі.

Вітаємо переможців, бажаємо успіхів їм і учасникам Олімпіади й чекаємо цю обдаровану молодь серед студентів нашого університету!

Published on: 24-05-2019
Read also:
Вчені та студенти університету взяли участь у онлайн-семінарі підписантів Великої Хартії Університетів

Наш університет є послідовником важливого міжнародного документу – Великої Хартії Університетів (Magna Charta Universitatum), що підписаний 32 роки тому у найстарішому у Європі Болонському університеті. Хартія закріплює основні цінності, права та завдання університету, який є ключовим інститутом суспільства і надає йому інтелектуальних орієнтирів. ...

READ YOURSELF

Вчені та студенти університету взяли участь у онлайн-семінарі підписантів Великої Хартії Університетів 23 september 2020

Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам

За сприяння завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси відбулася гостьова лекція французького підприємця, директора ТОВ «Біо-Фарм Агротрейд ЛТД» Клода Ексбраята для здобувачів, що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Компанія була заснована в 2015 році за підтри...

READ YOURSELF

Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам 12 march 2020

Високе визнання – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів – лауреатка Премії Київського міського голови

17 серпня 2023 року у Київській міській державній адміністрації відбулася церемонія нагородження лауреатів Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Традиційно нагородження було приурочене до Міжнародного дня молоді. Відзнаки обдарованій і активній молоді вручив особисто Київськ...

READ YOURSELF

Високе визнання – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів – лауреатка Премії Київського міського голови 01 september 2023