Н У Х Т

Визначено переможницю конкурсу в рамках програми ЕRАSМUS+

22 november 2023

Визначено переможницю конкурсу в рамках програми ЕRАSМUS+

22 листопада 2023 року відбулося засідання конкурсної комісії в рамках програми ЕРАЗМУС+ 2023/2024 н. р. Мобільність має відбуватися в Щецинському університеті (Польща).

До складу конкурсної комісії увійшли: проректор з наукової роботи Сергій Токарчук, директор Навчально-наукового інституту економіки i управління Олег Шеремет, його заступниця з навчально-наукової роботи Наталія Слободян, деканка факультету бiотехнологiї та екологічного контролю Наталія Грегiрчак, завідувач кафедри біотехнології  i мікробіології Віктор Стабнiков, деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнiкова, її заступниця Олена Тищенко, начальниця відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик, помічниця ректора з міжнародних питань Любов Фарина.

Переможницею стала студентка другого курсу Навчально-наукового інституту економіки i управління, спеціальності «Менеджмент» Тамара Баталова.

Щиро вітаємо та бажаємо їй цікавої, плідної і результативної мобільності в Щецинському університеті!

Published on: 22-11-2023
Read also:
Досягнення магістрантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Здобувачка освіти групи ХЕ-1-11М Марія Дричик під керівництвом професорки кафедри експертизи харчових продуктів, академіка УАН Оксани Шульги посіла ІІ місце на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», що відбувся на базі Кременчуцького національного університету імені Миха...

READ YOURSELF

Досягнення магістрантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 09 june 2023

Учора – студент, сьогодні – ресторатор: мотиваційна зустріч із випускником

Новий навчальний березневий тиждень факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу почав із неймовірної зустрічі зі своїм випускником, учорашнім студентом освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві», а нині – засновником і співвласником мережі спеціалізованих закладів «Ronin sushi» у м. Луцьк і м. Рівне, а також завідувачем...

READ YOURSELF

Учора – студент, сьогодні – ресторатор: мотиваційна зустріч із випускником 10 march 2021

Новорічні подарунки від АТ «Фармак»

Уже другий рік поспіль науково-практична конференція школи молодих науковців АТ «Фармак» відбулася у онлайн-режимі, цього разу вона працювала під гаслом «Наука в основі всіх процесів». За доброю традицією здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету приєдналися до конференції та виступили перед науковою спільнотою з різнопла...

READ YOURSELF

Новорічні подарунки від АТ «Фармак» 10 january 2022