Н У Х Т

Випускники кафедри теплоенергетики і холодильної техніки беруть участь у підготовці фахівців

10 грудня 2019

Випускники кафедри теплоенергетики і холодильної техніки беруть участь у підготовці фахівців

Дуже приємно, що наші випускники не забувають рідні кафедри. Зокрема випускники кафедри теплоенергетики і холодильної техніки беруть участь у підготовці фахівців з спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», спеціалізації «Холодильна техніка та технології».

9 грудня 2019 р. випускник 2009 року, нині – директор компаній «Промтехгруп» і СЦ «Компресор» Євгеній Наришков зустрівся зі студентами 4-го курсу. Під час зустрічі він запропонував провести змагання курсових проектів із дисципліни «Холодильні машини» з грошовим преміюванням переможців і можливістю їх подальшого працевлаштування.

Для проведення такого змагання викладачі кафедри, доценти Андрій Форсюк та Олексій Пилипенко попередньо узгодили з Євгенієм Наришковим відповідне технічне завдання.

Додаткову зацікавленість у студентів викликав і той факт, що розроблені курсові проекти можуть бути реалізовані на реальних підприємствах.

Опублікований: 10-12-2019
Читайте також:
Виїзний освітній захід для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»

За ініціативи гарантки програми, деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової та доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Пушки у межах вивчення дисципліни «Основи гостинності» для першокурсників-бакалаврів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» був органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний освітній захід для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» 30 вересня 2025

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива

Курс крафтового пивоваріння завершився для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» професійною дегустацією. Познайомив учасників із особливостями оцінювання органолептичних показників пива доцент кафедри готельно-ресторанної справи, досвідчений експерт і ентузіаст пивоваріння Володимир Рідкоус. Відбув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива 15 квітня 2019

Не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію наші викладачі

У черговому вебінарі від компанії «Lesaffre» взяли участь викладачі наших кафедр. Цього разу вони дізнавалися про «Тостовий хліб: секрети успіху». Спікером виступила керівник пекарського центру «Лесаффр Україна», кандидат технічних наук і випускниця НУХТ Світлана Паливода. Вона коротко ознайомила слухачів із історією міжнародної компанії «Lesaffre...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію наші викладачі 21 липня 2020

Визнання досягнень наших випускників – краща нагорода для нас

Надійний партнер кафедри біотехнології і мікробіології – Інститут молекулярної біології і генетики (ІМБіГ) Національної академії наук України поділився новиною щодо присвоєння звань старшого дослідника своїм співробітникам, серед яких, цілком передбачувано, і колишня студентка спеціальності «Біотехнологія», а нині – к.б.н., старша наукова співробіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання досягнень наших випускників – краща нагорода для нас 08 жовтня 2021