Н У Х Т

Здобувачі освіти долучаються до удосконалення освітніх програм

20 січня 2023

Здобувачі освіти долучаються до удосконалення освітніх програм

19 січня 2023 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», доцента Романа Якобчука, членів робочої групи освітньої програми, завідувачів і викладачів кафедр технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування та машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв зі здобувачами освіти 1-4 курсів, що навчаються за цією освітньою програмою.

Під час зустрічі обговорили результати опитування здобувачів освіти щодо їх участі в перегляді освітніх програм; правил проведення контрольних заходів; об'єктивності та неупередженості екзаменаторів при оцінюванні навчальних досягнень і запобігання конфлікту інтересів; форм контрольних заходів і критеріїв оцінювання навчальних досягнень; ступеня інформованості здобувачів вищої освіти про форми та методи контролю, критерії оцінювання навчальних досягнень, про політику, стандарти і процедуру дотримання академічної доброчесності.

Гарант освітньої програми звернув особливу увагу здобувачів на необхідність дотримання академічної доброчесності та запропонував активно долучитися до локального моніторингу освітньої програми, надавати пропозиції та побажання щодо удосконалення освітнього процесу, підвищення його якості. Він нагадав здобувачам про наявність інформативної складової опису освітньої програми на сайті НУХТ у меню «Студенту» та «Моніторинг якості освіти».

Під час обговорення якості навчального процесу завідувач кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександр Гавва проаналізував результати зимової сесії здобувачів освітньої програми та запропонував надати пропозиції щодо його покращення в умовах військового стану.

Викладач цієї ж кафедри, доцент Олексій Губеня закликав здобувачів в умовах дистанційного навчання активніше долучатися до студентського життя Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого через соціальні мережі, брати участь у висвітлені цікавих життєвих подій і заходів.

Підсумком зустрічі стало напрацювання спільного плану дій, який, зокрема, передбачає в найближчий час обговорення пропозицій по удосконаленню освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» у колективах студентських груп із поданням відповідних пропозицій і побажань гаранту освітньої програми.

Опублікований: 20-01-2023
Читайте також:
Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни

12 листопада 2024 р. магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали можливість відвідати лекторій-семінар на тему «Сучасні тенденції розвитку культури споживання вина» з відомою українською сомельє, переможницею конкурсу «Український сомельє 2021», Sommelier Goodwine та засновницею проєкту «Винні вечорниці» Ольгою Гірман. Фахівчиня ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні тенденції розвитку культури споживання вина від кращої сомельє нашої країни 14 листопада 2024

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції – гості

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції запросив здобувачів освіти комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж сфери послуг» на гостину до НУХТ. Разом із доценткою Зоряною Романовою гості відвідали ключові об'єкти університету, зокрема навчальні лабораторії, актову залу та бі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції – гості 09 квітня 2025

Оnline-гостини на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

23 січня 2021 року у режимі онлайн відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Понад 90 слухачів доєдналися до Zoom-конференції з різних куточків нашої країни – Києва, Львова, Луцька, Житомира, Рівного, Івано-Франківська, Чернігова, Канева. Цього суботнього ранку майбутні абітурієнти познайомились із факульт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оnline-гостини на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 25 січня 2021

Менеджерки персоналу сертифіковані Prometheus із майстерності турботи для HR!

У жовтні 2025 року студентки освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу», другокурсниці Тетяна Кликова, Інна Остапець (група МП 2-8а) і третьокурсниці Юлія Сауткіна (група МП 3-8) та Таісія Лебединець (група МП 3-9а) взяли участь у навчанні на платформі Prometheus. У межах дисциплін «Клієнторієнтованість бізнесу», «Соціально-економічна без...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджерки персоналу сертифіковані Prometheus із майстерності турботи для HR! 15 жовтня 2025