Н У Х Т

Здобувачі освіти долучаються до удосконалення освітніх програм

20 січня 2023

Здобувачі освіти долучаються до удосконалення освітніх програм

19 січня 2023 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», доцента Романа Якобчука, членів робочої групи освітньої програми, завідувачів і викладачів кафедр технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування та машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв зі здобувачами освіти 1-4 курсів, що навчаються за цією освітньою програмою.

Під час зустрічі обговорили результати опитування здобувачів освіти щодо їх участі в перегляді освітніх програм; правил проведення контрольних заходів; об'єктивності та неупередженості екзаменаторів при оцінюванні навчальних досягнень і запобігання конфлікту інтересів; форм контрольних заходів і критеріїв оцінювання навчальних досягнень; ступеня інформованості здобувачів вищої освіти про форми та методи контролю, критерії оцінювання навчальних досягнень, про політику, стандарти і процедуру дотримання академічної доброчесності.

Гарант освітньої програми звернув особливу увагу здобувачів на необхідність дотримання академічної доброчесності та запропонував активно долучитися до локального моніторингу освітньої програми, надавати пропозиції та побажання щодо удосконалення освітнього процесу, підвищення його якості. Він нагадав здобувачам про наявність інформативної складової опису освітньої програми на сайті НУХТ у меню «Студенту» та «Моніторинг якості освіти».

Під час обговорення якості навчального процесу завідувач кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександр Гавва проаналізував результати зимової сесії здобувачів освітньої програми та запропонував надати пропозиції щодо його покращення в умовах військового стану.

Викладач цієї ж кафедри, доцент Олексій Губеня закликав здобувачів в умовах дистанційного навчання активніше долучатися до студентського життя Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого через соціальні мережі, брати участь у висвітлені цікавих життєвих подій і заходів.

Підсумком зустрічі стало напрацювання спільного плану дій, який, зокрема, передбачає в найближчий час обговорення пропозицій по удосконаленню освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» у колективах студентських груп із поданням відповідних пропозицій і побажань гаранту освітньої програми.

Опублікований: 20-01-2023
Читайте також:
Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Захистом звітів із виробничої та професійної практик завершився весняний семестр для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр». Як і у минулі роки колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції доклав максимум зусиль, щоб задовольнити здобувачів освіти у їх виборі місця проходження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 01 липня 2025

Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» очима випускників

Локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» – проблема багатоаспектна і потребує зустрічей із різними групами освітнього процесу. 8 лютого 2022 року така зустріч відбулася з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів, котрі через декілька днів отримають дипл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» очима випускників 09 лютого 2022

Глибокі знання й креативний підхід продемонстрували наші студенти на Всеукраїнській студентській олімпіаді із дисципліни «Основи охорони праці»

З 19 по 22 квітня на базі Луцького національного технічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із дисципліни «Основи охорони праці». До складу журі ІІ туру входили провідні спеціалісти в галузі безпеки та охорони праці технічних, технологічних, гуманітарних і спеціалізованих вишів України. Від нашого  університету у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глибокі знання й креативний підхід продемонстрували наші студенти на Всеукраїнській студентській олімпіаді із дисципліни «Основи охорони праці» 25 квітня 2018