Н У Х Т

Лабораторне заняття для слухачів підготовчих курсів НУХТ

24 березня 2025

Лабораторне заняття для слухачів підготовчих курсів НУХТ

Усі здобувачі освіти нашого університету добре знають, що на лабораторних заняттях закріплюється теоретичний лекційний матеріал, набуваються необхідні в професійному житті навички. З метою ознайомлення слухачів підготовчих курсів НУХТ з традиціями проведення лабораторних занять, викладачі кафедри харчової хімії провели 22 березня 2025 року лабораторну роботу на тему «Якісні реакції визначення вітамінів. Кількісне визначення аскорбінової кислоти».

Доцентка Олена Майборода, професорка Інна Попова та завідувачка лабораторії Галина Дербугова підготували насичений план проведення лабораторного заняття. Спочатку слухачів ознайомили з правилами техніки безпеки і поведінки в хімічній лабораторії, видами лабораторного посуду та реактивами.

Після детального викладення теоретичного матеріалу досвідченою лекторкою багатьох дисциплін, доценткою Оленою Майбородою, майбутні вступники і викладачі детально обговорили порядок проведення кожного досліду і приступили до виконання лабораторної роботи.

У процесі заняття викладачі уважно слідкували за кожним слухачем і відповідали на всі запитання. Спілкування було дуже активним і насиченим. Слухачі ще раз впевнилися, наскільки цікаво і перспективно здобувати вищу освіту в НУХТ. Тож викладачі не прощаються, а чекають у лабораторіях кафедри харчової хімії сьогоднішніх старшокласників уже у статусі студентів нашого університету.

Опублікований: 24-03-2025
Читайте також:
Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

11 квітня 2024 у рамках 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» відбулася підсумкова Науково-практична конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» 12 квітня 2024

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і шеф-кухарка ресторану Євгена Клопотенка стала героїнею матеріалу незалежного жіночого видання

Про стереотипи щодо жінок на кухні ресторану з незалежним жіночим виданням www.thedevochki.com поділилася магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Алла Запорожан, яка успішно поєднує навчання з роботою за фахом. Алла стала героїнею проєкту «Тест-драйв професій для дівчат», спрямованого на підвищення обізнаності дівчат ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і шеф-кухарка ресторану Євгена Клопотенка стала героїнею матеріалу незалежного жіночого видання 17 листопада 2021

Практичний досвід у реаліях сьогодення для здобувачів освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу»

Засвоєння теоретичного матеріалу із спогляданням практичного досвіду у реаліях сьогодення з метою вивчення правових дисциплін є вже звичним для здобувачів кафедри економіки і права. Здобувачки другого курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Катерина Давиденко, Ангеліна Мохненко, Софія Ква...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід у реаліях сьогодення для здобувачів освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» 22 квітня 2024

Тестується оновлена версія електронної бібліотеки університету: знайомтеся, надавайте пропозиції

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету пропонують користувачам для ознайомлення оновлену версію електронної бібліотеки Національного університету харчових технологій. Ресурс має нові розширені можливості пошукового апарату за параметрами: кафедра, дисципліна, спеціальність, номер електронних методичних вказівок. Наразі цей ресурс працю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тестується оновлена версія електронної бібліотеки університету: знайомтеся, надавайте пропозиції 06 липня 2021