Н У Х Т

Розширюємо співпрацю з Асоціацією виробників фітосировини України

25 березня 2024

Розширюємо співпрацю з Асоціацією виробників фітосировини України

З метою розширення співпраці нашого університету з Асоціацією виробників фітосировини України, за ініціативи завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Василя Пасічного та завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка Олександри Нєміріч, 21 березня 2024 року ректором університету Олександром Шевченком і головою асоціації Романом Михайличем був підписаний договір про науково-освітнє співробітництво.

У рамках договору буде розширено співробітництво з удосконалення підготовки фахівців для підприємств, науково-дослідних установ і закладів освіти у сфері харчових виробництв та підвищення освітньої i професійної підготовки здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» та освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки молока освітнього ступеня «мaгicтp», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» освітнього ступеня «бакалавр» та освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії»; розширення науково-методичної та науково-технічної бази підготовки фахівців і науковців, а також проведення наукових досліджень для розроблення та впровадження профілактично-оздоровчої продукції на основі фітосировини з лікарських і пряно-ароматичних рослин.

Опублікований: 25-03-2024
Читайте також:
Відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

9 квітня 2019 року відбулася конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за результатами роботи 2018-2019 навчального року. Конференцію відкрив голова студентської ради факультету Віталій Євстаф’єв, який повідомив, що за результатами реєстрації делегатів кворум є. Це старости, їх заступники, ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 12 квітня 2019

Законопроект, який збільшує вимоги до маркування харчових продуктів, схвалений у першому читанні

Що ми їмо? Чи безпечна ця їжа? Що входить до її складу? Чи не містить вона алергенів? В ідеалі відповіді на ці питання можна було б знайти на упаковці. Проте, на українській продукції така інформація є не зовсім точною та зрозумілою, а подекуди виробники навмисне замовчують справжній склад своєї продукції. Захистити споживача має закон «Про інформа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Законопроект, який збільшує вимоги до маркування харчових продуктів, схвалений у першому читанні 13 липня 2018

Усі особливості рекрутингового процесу PwC для студентів кафедри фінансів

Для забезпечення належної професійної підготовки студентів однією з цілей кафедри фінансів є організація зустрічей із представниками компаній-лідерів ринку фінансових послуг. Визнаним лідером аудиторських і консалтингових послуг в Україні є компанія PwC (PricewaterhouseCoopers), яка пропонує безліч можливостей для професійного та особистісного роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі особливості рекрутингового процесу PwC для студентів кафедри фінансів 15 квітня 2019