Н У Х Т

Розширюємо співпрацю з Асоціацією виробників фітосировини України

25 березня 2024

Розширюємо співпрацю з Асоціацією виробників фітосировини України

З метою розширення співпраці нашого університету з Асоціацією виробників фітосировини України, за ініціативи завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Василя Пасічного та завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка Олександри Нєміріч, 21 березня 2024 року ректором університету Олександром Шевченком і головою асоціації Романом Михайличем був підписаний договір про науково-освітнє співробітництво.

У рамках договору буде розширено співробітництво з удосконалення підготовки фахівців для підприємств, науково-дослідних установ і закладів освіти у сфері харчових виробництв та підвищення освітньої i професійної підготовки здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» та освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки молока освітнього ступеня «мaгicтp», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» освітнього ступеня «бакалавр» та освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії»; розширення науково-методичної та науково-технічної бази підготовки фахівців і науковців, а також проведення наукових досліджень для розроблення та впровадження профілактично-оздоровчої продукції на основі фітосировини з лікарських і пряно-ароматичних рослин.

Опублікований: 25-03-2024
Читайте також:
Захист курсового проєкту – відповідальний етап становлення біотехнолога

Нарешті, довгоочікуваний захист курсових проєктів із дисципліни «Основи проектування біотехнологічних виробництв» відбувся! Протягом двох днів п’ять комісій у складі професорсько-викладацького складу кафедри біотехнології і мікробіології працювали у режимі онлайн, оцінюючи результати роботи здобувачів за останні три місяці. Упродовж нелегкого, ал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист курсового проєкту – відповідальний етап становлення біотехнолога 07 грудня 2020

Цікавий культурно-масовий захід студентам від доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Тамара Корж організувала для студентів цікавий культурно-масовий захід – похід до Київського муніципального академічного театру опери та балату для дітей та юнацтва. Концерт був присвячений 25-річчю академічного камерного хору «Хрещатик». Проект складався з двох відділів. Перший відділ «Choir...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий культурно-масовий захід студентам від доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна 17 травня 2019

Академічна мобільність здобувачок кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Другий рік поспіль здобувачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства в рамках академічної мобільності Еразмус+ навчаються в Університеті Гайзенхайма (Німеччина). Цього року на навчання вирушили студентки третього та другого курсу Анастасія Похиленко і Злата Присяжнюк. Вони вже закінчують перший семестр навчання на програмі «Internat...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність здобувачок кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 лютого 2023

Чоловіча збірна університету з футзалу «НУХТ-2» розгромила команду НАВС у матчі Першої ліги

17 лютого у спортивному комплексі НПУ ім. Драгоманова в рамках перенесеного першого туру Першої ліги з футзалу між київськими ВНЗ, зіграли наша збірна команда «НУХТ-2» і команда НАВС. Загалом вся гра пройшла під диктовку нашої команди, яка продемонструвала дуже впевнену та цікаву гру. Вперше наші збірники засмутили голкіпера суперника на 8-й хвили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чоловіча збірна університету з футзалу «НУХТ-2» розгромила команду НАВС у матчі Першої ліги 20 лютого 2017