Н У Х Т

Перша проба «кулінарного пера» в рамках проєкту Еразмус+

13 грудня 2023

Перша проба «кулінарного пера» в рамках проєкту Еразмус+

Здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» з 8 грудня 2023 року беруть участь у новому проєкті Еразмус+ «Організація семінарів з органічного землеробства у садах та трав’яних складах, а також використання фруктів і трав у сучасній гастрономії , напоях та кондитерській справі» в Бжозуві Прикарпатського воєводства Республіки Польща.

У рамках проєкту під керівництвом викладачок Наталії Сембай і Наталії Глюзицької вони провели репетицію зі сервірування столу та приготування м'ясних страв, випічки і напоїв за власними рецептами, до складу яких входили окрім основної сировини різні трави.

Усе розпочалось із супермаркету Макро, де закупили необхідні інгредієнти, і завершилося дегустацією страв і напоїв керівниками й організаторами проєкту.

Здобувачі освіти приготували м'ясний рулет із з додаванням базиліку, розмарину та інших спецій; бургери (ароматна м'яка булочка, при випіканні до якої додано зелень кропу та оздоблено кунжутом, змащена часниковим соусом, соковита котлета, скибочка твердого сиру, хрусткі солоні огірочки, мікрозелень); канапе з печінковим паштетом на печиві, випеченому з додаванням прованських трав; тонізуючий напій «Тархун» із використанням естрагону; сінабони з корицею і маскарпоне.

Учасники дегустації високо оцінили майстерність студентів і затвердили приготування цих смаколиків на імпрезу, що відбулася 12 грудня. Проєкт триває, тож далі буде…

Опублікований: 13-12-2023
Читайте також:
У відокремлених структурних підрозділах університету прощаються з цьогорічними випускниками

У Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Цьогорічний випуск студентів – це згуртований, креативний колектив, кожний член якого – духовно багата, інтелектуальна і цілеспрямована особистість, серед яких і  чотири відмінники навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У відокремлених структурних підрозділах університету прощаються з цьогорічними випускниками 07 лютого 2017

Коли розповідають студенти: вичерпно про НУХТ для четвертокурсників Сумського коледжу

16 січня 2020 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із профорієнтаційною метою завітали випускники 2019 року Антон Турчин, Іван Дудко та Роман Майборода, які зараз навчаються на III курсі нашого університету за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» на кафедрі технології хлібопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли розповідають студенти: вичерпно про НУХТ для четвертокурсників Сумського коледжу 18 січня 2020

Новітні форми організації навчального процесу застосовують наші фахівці

2 лютого 2018 року викладачі циклової комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Лариса Орленко та Марина Соколан провели відкрите бінарне заняття «Маркетингові дослідження з використанням анкет на основі інформаційних систем і технологій» з дисциплін «Ринкові дослідження» та «Інформаційні системи і т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні форми організації навчального процесу застосовують наші фахівці 02 лютого 2018

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» проходять практику студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Наших практикантів привітно зустріли працівники підприємства та пояснили план проходження практики, після чого познайомили їх із роботою заводу. Студенти дізналися про потужність підприємства, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод» 12 лютого 2020