Н У Х Т

Розширюємо фахові горизонти здобувачів

15 лютого 2024

Розширюємо фахові горизонти здобувачів

Доброю традицією на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів є проведення гостьових лекцій, на яких власники та спеціалісти-технологи відверто діляться досвідом успішного промислового та крафтового виробництва.

14 лютого 2024 року для бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія», магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та для здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» відбулася лекція від фахівця з виробництва крафтового пива Ігоря Дмитренка з ТОВ «ВК Перетворення» (ТМ Rebrew). Тема лекції – «Технологічні та технічні особливості виробництва крафтового пива в форматі міні-броварні».

Фахівець розповів здобувачам освіти, що команда Rebrew – це група однодумців, об’єднаних любов’ю до якісного продукту і бажанням зробити свій внесок у реформування пивної культури країни. Підприємство започатковане у 2016 році групою приватних акціонерів з України та із-за кордону. Виробничі потужності Rebrew розташовані у м. Бровари Київської області. Пиво варять на італійському обладнанні компанії Meccanica Spadoni, а до процесу виробництва залучені досвідчені пивовари.

Здобувачі ознайомилися не лише з історією та асортиментом крафтового пива, а ще й у форматі реального часу побували у виробничих цехах, побачили технологічний процес і дізналися про особливості пивоваріння.

На завершення було багато запитань і відвертих відповідей, оскільки здобувачі зацікавилися не лише способом виготовлення пива, а й тим, як розвивати власний бізнес, знаходити цільову аудиторію, організовувати співпрацю між крафтовими пивоварнями та впроваджувати нові ідеї.

Усі слухачі висловили вдячність фахівцю за цікаву та практичну екскурсію виробництвом й висловили побажання продегустувати представлену крафтову продукцію. А Ігор Дмитренко запропонував найближчим часом реалізувати цю ідею.

Опублікований: 15-02-2024
Читайте також:
Новітні світові досягнення беруть на озброєння викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Карантин дає більше часу викладачам для самовдосконалення. Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування під час карантину з метою підвищення кваліфікації продовжують брати участь у різноманітних вебінарах і відеоконференціях, де знайомляться з новітніми світовими досягненнями у організації дистанційного навчання. Зокрема, доцент кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні світові досягнення беруть на озброєння викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 09 квітня 2020

Зустріч із третьокурсниками на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Новий навчальний рік у надскладних умовах повномасштабної війни розпочато у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ. Зокрема, на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів перед початком навчального процесу відбулася онлайн-зустріч із третьокурсниками, які для продовження навчання у наступні два роки обрали цю випускову кафедру нап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із третьокурсниками на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 07 вересня 2022

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки випустила новий навчальний посібник

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки випустила навчальний посібник «Теплохолодотехніка».  Автори видання – професори Сергій Василенко, Володимир Павелко, доценти Андрій Форсюк, Максим Масліков, Наталія Іващенко, Світлана Барановська. У навчальному посібнику викладені основні положення технічної термодинаміки та теорії теплообміну, подані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки випустила новий навчальний посібник 22 жовтня 2018

Подвійне наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства подвійне свято – відбулися два успішних захисти дисертаційних досліджень – докторської дисертації доцента Марини Білько (науковий консультант – професор Вікторія Гержикова) та кандидатської дисертації аспіранта Світлани Ковальчук (науковий керівник – доцент Тетяна Мудрак). Доповідь за темою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подвійне наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 липня 2019