Н У Х Т

Розширюємо фахові горизонти здобувачів

15 лютого 2024

Розширюємо фахові горизонти здобувачів

Доброю традицією на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів є проведення гостьових лекцій, на яких власники та спеціалісти-технологи відверто діляться досвідом успішного промислового та крафтового виробництва.

14 лютого 2024 року для бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія», магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та для здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» відбулася лекція від фахівця з виробництва крафтового пива Ігоря Дмитренка з ТОВ «ВК Перетворення» (ТМ Rebrew). Тема лекції – «Технологічні та технічні особливості виробництва крафтового пива в форматі міні-броварні».

Фахівець розповів здобувачам освіти, що команда Rebrew – це група однодумців, об’єднаних любов’ю до якісного продукту і бажанням зробити свій внесок у реформування пивної культури країни. Підприємство започатковане у 2016 році групою приватних акціонерів з України та із-за кордону. Виробничі потужності Rebrew розташовані у м. Бровари Київської області. Пиво варять на італійському обладнанні компанії Meccanica Spadoni, а до процесу виробництва залучені досвідчені пивовари.

Здобувачі ознайомилися не лише з історією та асортиментом крафтового пива, а ще й у форматі реального часу побували у виробничих цехах, побачили технологічний процес і дізналися про особливості пивоваріння.

На завершення було багато запитань і відвертих відповідей, оскільки здобувачі зацікавилися не лише способом виготовлення пива, а й тим, як розвивати власний бізнес, знаходити цільову аудиторію, організовувати співпрацю між крафтовими пивоварнями та впроваджувати нові ідеї.

Усі слухачі висловили вдячність фахівцю за цікаву та практичну екскурсію виробництвом й висловили побажання продегустувати представлену крафтову продукцію. А Ігор Дмитренко запропонував найближчим часом реалізувати цю ідею.

Опублікований: 15-02-2024
Читайте також:
Факультет АКС привітав своїх першокурсників

29 серпня, напередодні початку навчального року, на факультеті автоматизації і комп’ютерних систем відбулася зустріч із першокурсниками. У затишній великій аудиторії нашого університету зібралося чимало гостей – першокурсники, їхні родичі та друзі, студенти, викладачі та керівництво факультету. Атмосфера заходу була дуже урочиста та емоційна. У с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультет АКС привітав своїх першокурсників 01 вересня 2025

Плідна робота спеціалізованої вченої ради

23 і 24 вересня відбулися планові засідання спеціалізованої вченої ради Д25.058.03. Протягом двох днів роботи спеціалізованою вченою радою були заслухані чотири дисертаційні роботи здобувачів наукових ступенів. За результатами захистів і таємних голосувань спеціалізованою вченою радою присуджений науковий ступінь доктора технічних наук Ірині Роман...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна робота спеціалізованої вченої ради 25 вересня 2020

Профорієнтація від фахівців кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

20 квітня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри Ігор Страшинський представляв Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ на Ярмарку професій-2018 для учнівської молоді, їх батьків і вчителів у місті Буча Києво-Святошинського району. Цей захід відвідали учні випускних класів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від фахівців кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 23 квітня 2018

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 та 16 лютого відбулися довгоочікувані захисти кваліфікаційних робіт освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів». В умовах впровадженого на час карантину дистанційного навчання, захисти відбувалися у форматі відеоконференції за допомогою Zoom-платформи. Робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» 19 лютого 2021