Н У Х Т

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи

06 грудня 2019

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи

5 грудня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із приготування тартару від су-шефа ресторану «Easy Breezy» готелю «Aloft» міжнародної мережі «Marriott» і випускника кафедри Андрія Корольчука.

Су-шеф познайомив здобувачів бакалаврського ступеня вищої освіти з технологією класичного тартару з яловичини, популярної холодної закуски у французькій кухні. Під час майстер-класу Андрій Корольчук готував страви за оригінальною рецептурою зі свіжої яловичини, але розповів студентам, що можна використовувати рибу і навіть овочі для вегетаріанських варіацій тартару.

Фахівець розповів присутнім, як обрати високоякісну сировину для холодної закуски, про особливості нарізання, формування однорідної консистенції, оформлення і подавання вишуканої страви. Готували під час майстер-класу тартар класичний французький, азіатський із цитрусовим соусом понзу на основі фрукту юдзу і хрусткими грінками, а для гурманів – злегка обсмажений тартар. Як додаткові інгредієнти су-шеф додавав корнішони, каперси, зелень петрушки, цибулю, перець чілі, спеції, соуси і яєчний жовток.

Дегустуючи, учасники відзначили неперевершений смак тартарів, комбінацію смаків і естетичність презентації страв, адже для кожного з трьох різновидів шеф обрав свою.

Під час нетворкінгу зі студентами Андрій Корольчук поділився своїм досвідом роботи у вітчизняних готельних підприємства і за кордоном – у 5-зірковому готелі міжнародної мережі «Marriott», враженнями від навчання у нашому університеті і тим, як проходження практики у студентські роки визначило вибір професії й справи життя.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна своєму випускнику за професійний досвід і нетворкінг із майбутніми бакалаврами з готельно-ресторанної справи.

Бажаємо Андрію Корольчуку успіхів в улюбленій професії!

Опублікований: 06-12-2019
Читайте також:
Викладачі кафедри фінансів працюють над розширенням географії майбутніх здобувачів

Минулого тижня викладачі кафедри фінансів презентували спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» у Київському фаховому коледжі архітектури, будівництва та дизайну, Звенигородській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів (Черкаська обл.), Вашківецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів і НВК «Вашківецька гімназія ім. І. Бажанськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фінансів працюють над розширенням географії майбутніх здобувачів 25 жовтня 2023

Педагогічний хист викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулися відкриті заняття. Професорка, д.т.н. Марина Білько прочитала лекцію «Виробництво мадери» з дисципліни «Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 4» для здобувачів 4 курсу збірної групи ТБ-4+СК напряму підготовки «Харчові технології та інженерія». Лекція проходила у вигляді ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічний хист викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 12 жовтня 2020

Впевнено у майбутнє з новими поколіннями студентів

9 жовтня у Сумському фаховому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей для майбутніх вступників та їх батьків. У ході заходу викладачі розповідали про спеціальності та освітні програми, матеріально-технічне забезпечення підготовки фахівців, студентське життя та дозвілля, яке допомагає розвивати особистість і створювати міцні дружні стосунки. С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впевнено у майбутнє з новими поколіннями студентів 11 жовтня 2021

Підвищення кваліфікації здобувачів за програмою внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опанували hard skills у межах курсу «Внутрішній аудитор системи менеджменту безпечності харчової продукції» та підвищили кваліфікацію в Інституті післяди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації здобувачів за програмою внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції 22 грудня 2023