Н У Х Т

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи

06 грудня 2019

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи

5 грудня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із приготування тартару від су-шефа ресторану «Easy Breezy» готелю «Aloft» міжнародної мережі «Marriott» і випускника кафедри Андрія Корольчука.

Су-шеф познайомив здобувачів бакалаврського ступеня вищої освіти з технологією класичного тартару з яловичини, популярної холодної закуски у французькій кухні. Під час майстер-класу Андрій Корольчук готував страви за оригінальною рецептурою зі свіжої яловичини, але розповів студентам, що можна використовувати рибу і навіть овочі для вегетаріанських варіацій тартару.

Фахівець розповів присутнім, як обрати високоякісну сировину для холодної закуски, про особливості нарізання, формування однорідної консистенції, оформлення і подавання вишуканої страви. Готували під час майстер-класу тартар класичний французький, азіатський із цитрусовим соусом понзу на основі фрукту юдзу і хрусткими грінками, а для гурманів – злегка обсмажений тартар. Як додаткові інгредієнти су-шеф додавав корнішони, каперси, зелень петрушки, цибулю, перець чілі, спеції, соуси і яєчний жовток.

Дегустуючи, учасники відзначили неперевершений смак тартарів, комбінацію смаків і естетичність презентації страв, адже для кожного з трьох різновидів шеф обрав свою.

Під час нетворкінгу зі студентами Андрій Корольчук поділився своїм досвідом роботи у вітчизняних готельних підприємства і за кордоном – у 5-зірковому готелі міжнародної мережі «Marriott», враженнями від навчання у нашому університеті і тим, як проходження практики у студентські роки визначило вибір професії й справи життя.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна своєму випускнику за професійний досвід і нетворкінг із майбутніми бакалаврами з готельно-ресторанної справи.

Бажаємо Андрію Корольчуку успіхів в улюбленій професії!

Опублікований: 06-12-2019
Читайте також:
Інформаційні зустрічі викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування напередодні Дня відкритих дверей

Наш університет має певні традиції, які складались впродовж 135-літньої історії. Серед них – День відкритих дверей. Цього особливого дня до НУХТ запрошуються майбутні вступники та їх батьки. Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування завжди ґрунтовно готуються до зустрічі школярів у нашому навчальному закладі. Та спершу вони активно ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформаційні зустрічі викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування напередодні Дня відкритих дверей 04 жовтня 2019

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології і мікробіології напередодні зимової екзаменаційної сесії відбулася серія зустрічей гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Вікторії Красінько з магістрантами першого і другого курсів денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт 20 грудня 2023

Випускники ще чотирьох сертифікатних програм НУХТ отримали сертифікати про успішне завершення навчання

20 грудня свої сертифікати, що підтверджують успішне завершення навчання, отримали випускники чотирьох сертифікатних програм – «Харчові технології», «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», «Косметологія» і «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості». Винуватців свята тепло привітали проректор з науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники ще чотирьох сертифікатних програм НУХТ отримали сертифікати про успішне завершення навчання 20 грудня 2019

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із тревел-блогеркою, засновницею і кураторкою агенції з гастротуризму «Trails and Wines • თრეილს ენდ ვაინს» та cпівавторкою путівника «Vinologue Georgia» Дар’єю Холоділіною (Грузія). Конференція була присвячена розвитку туризму в Грузії, а також безпосередньо знайомству зі світ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі 21 жовтня 2021