Н У Х Т

Робота оновленого складу Науково-технічної ради НУХТ

13 листопада 2023

Робота оновленого складу Науково-технічної ради НУХТ

Плідно працює Науково-технічна рада університету. Зокрема на останніх двох засіданнях  членами ради розглядалися результати експертизи проєктів, поданих на конкурсний відбір проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, що фінансуватимуться Міністерством освіти і науки України, і кандидатури претендентів на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених.

Нагадаємо, у жовтні 2023 року склад Науково-технічної ради був частково оновлений у зв’язку з кадровими змінами в університеті. Так, наказом ректора Олександра Шевченка до склади ради уведено нових членів: д.т.н.,професорку кафедри технології хлібопекарських i кондитерських виробів Юлію Камбулову, д.т.н., завідувачку кафедри мехатронiки та пакувальної техніки Людмилу Кривопляс-Володiну, д.т.н., професора кафедри технології ресторанної i аюрведичної продукції Олега Кузьміна, д.т.н., професорку кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Наталію Луцьку, к.т.н., доцентку кафедри процесів i апаратів харчових виробництв Наталію Мельник, відповідальну за наукову роботу Навчально-наукового інституту харчових технологій, к.т.н., доцентку кафедри технології молока i молочних продуктів Тетяну Осьмак, докторку філософії, в.о. начальника відділу докторантури i аспірантури Ларису Чубенко.

Вітаємо колег і бажаємо їм плідної роботи!

Опублікований: 13-11-2023
Читайте також:
Іще одне прощання…

У Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Директор коледжу Юрій Барилюк привітав випускників із отриманням кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» і присвоєнням кваліфікації «технік-технолог з технології харчування» та побажав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Іще одне прощання… 06 лютого 2020

Зразок викладацької майстерності: відкрита лекція завідувачки кафедри харчової хімії

«Простота – це те, що найскладніше в світі; це остання межа досвідченості та останнє зусилля генія». Так сказав видатний митець Леонардо да Вінчі. Цим золотим правилом керуються викладачі кафедри харчової хімії, що іще раз підтвердила на своїй відкритій лекції завідувачка кафедри Світлана Бондаренко. Професорка вкотре підтвердила майстерність викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зразок викладацької майстерності: відкрита лекція завідувачки кафедри харчової хімії 19 березня 2024

НУХТівська конференція – надійна сходинка до професійного успіху

Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» є тією подією, яка викликає жвавий інтерес у студентської спільноти і щороку знаходить нових прихильників. Це – майданчик для обговорення наукових теорій і власних гіпотез, це – подія, яка збирає найа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівська конференція – надійна сходинка до професійного успіху 04 квітня 2023

Кінець року – час для підсумків і планів

24 грудня 2020 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із близько сотнею інших учасників Першої всеукраїнської галузевої конференції «Гостинність і туризм в Україні. Партнерство заради сталого розвитку» узагальнювали стратегічне бачення держави і стейкхолдерів розвитку сфери гостинності та туризму до 2030 року. Представники б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кінець року – час для підсумків і планів 28 грудня 2020