Н У Х Т

Робота оновленого складу Науково-технічної ради НУХТ

13 листопада 2023

Робота оновленого складу Науково-технічної ради НУХТ

Плідно працює Науково-технічна рада університету. Зокрема на останніх двох засіданнях  членами ради розглядалися результати експертизи проєктів, поданих на конкурсний відбір проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, що фінансуватимуться Міністерством освіти і науки України, і кандидатури претендентів на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених.

Нагадаємо, у жовтні 2023 року склад Науково-технічної ради був частково оновлений у зв’язку з кадровими змінами в університеті. Так, наказом ректора Олександра Шевченка до склади ради уведено нових членів: д.т.н.,професорку кафедри технології хлібопекарських i кондитерських виробів Юлію Камбулову, д.т.н., завідувачку кафедри мехатронiки та пакувальної техніки Людмилу Кривопляс-Володiну, д.т.н., професора кафедри технології ресторанної i аюрведичної продукції Олега Кузьміна, д.т.н., професорку кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Наталію Луцьку, к.т.н., доцентку кафедри процесів i апаратів харчових виробництв Наталію Мельник, відповідальну за наукову роботу Навчально-наукового інституту харчових технологій, к.т.н., доцентку кафедри технології молока i молочних продуктів Тетяну Осьмак, докторку філософії, в.о. начальника відділу докторантури i аспірантури Ларису Чубенко.

Вітаємо колег і бажаємо їм плідної роботи!

Опублікований: 13-11-2023
Читайте також:
З інноваційними технологіями охорони праці та пожежної безпеки познайомилися викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці

9-12 жовтня 2018 року на території Міжнародного виставкового центру відбулася ХVIІ Міжнародна спеціалізована виставка «Технології захисту/ПожТех-2018». За 16 років існування виставка «Технології захисту/ПожТех» набула статус головного галузевого виставкового проекту та стала авторитетною подією у сфері пожежної безпеки, промислової безпеки, охорон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними технологіями охорони праці та пожежної безпеки познайомилися викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці 12 жовтня 2018

Магістранти успішно завершують опанування матеріалів наукових вебінарів від «Clarivate»

Здобувачка освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко прослухала заключні вебінари із серії «Research Smarter» на теми «Оцінка міжнародної співпраці» та «Підтримка чесності досліджень за допомогою надійних інструментів та даних». Міжнародна співпраця виводить проведення наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти успішно завершують опанування матеріалів наукових вебінарів від «Clarivate» 14 березня 2024

З пропозиціями Професійної асоціації екологів України щодо екологізації на підприємстві знайомилися наші викладачі

27 січня 2021 року відбулося онлайн-засідання Комітету промислової екології та інновацій Професійної асоціації екологів України (ПАЕУ), яке відвідали викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці разом із завідувачкою кафедри Оленою Семеновою. Спікерами засідання виступили президентка ПАЕУ Людмила Циганок і голова Центу екології та розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З пропозиціями Професійної асоціації екологів України щодо екологізації на підприємстві знайомилися наші викладачі 28 січня 2021

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року

Значним резервом поповнення контингенту студентів технологічних спеціальностей Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету є молодші спеціалісти – випускники коледжів. Тому цьому напрямку з року в рік приділяється значна увага у профорієнтаційній роботі. Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри технології м’яса і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року 27 січня 2017