Н У Х Т

Робоча зустріч з керівництвом Голосіївського району

28 травня 2024

Робоча зустріч з керівництвом Голосіївського району

28 травня до університету завітали голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Садовой і заступник голови Володимир Березовський.

Прямий діалог – найкращий шлях до спільного напрацювання оптимальних рішень, тож посадовці поспілкувалися з ректором Олександром Шевченком та проректором з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександром Бессарабом.

Під час розмови обговорили діяльність закладів освіти в умовах воєнного стану, проблемні питання господарської діяльності, утримання мереж, облаштування укриттів, потребу відповідального ставлення до споживання електроенергії, плани співпраці університету та адміністрації району, зокрема щодо надання волонтерської допомоги ЗСУ тощо.

Зауважимо, колектив нашого університету завжди активно долучається до ініціатив району, в якому знаходиться, – з благоустрою території, спортивних, мистецьких і благодійних заходів. І у нинішні важкі для всієї країни часи ми також надаємо посильну допомогу – беремо участь у волонтерському русі, розміщуємо у гуртожитках університету сім’ї, чиє житло постраждало під час обстрілів.

Керівники району й університету домовилися координувати і конструктивно поєднувати дії, продовжувати співпрацю у всіх напрямках.

Крім того, ректор вручив Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації подарунок від колективу університету з нагоди 100-літнього ювілею Голосіївського району.

Наприкінці зустрічі очільники району запевнили, що райдержадміністрація й надалі робитиме все можливе, щоб допомагати колективам вишів, які знаходяться на території району, готувати висококваліфікованих конкурентоспроможних і затребуваних на ринку праці фахівців.

Опублікований: 28-05-2024
Читайте також:
Підсумки та завдання: завершено SWOT-аналіз освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Відповідно до наказу по НУХТ №23 від 28.12.2022 р., робоча група освітньої магістерської програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» у складі доценток Ірини Гойко і Світлани Камінської, здобувача освіти Олександра Межубовського та гарантки, професорки Галини Сімахіної провела локальний моніторинг матеріалів п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки та завдання: завершено SWOT-аналіз освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 06 лютого 2023

Другокурсники-технологи на найбільшому пивоварному підприємстві України

У межах вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 6. Технології продуктів бродіння і виноробства» здобувачі другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», побували на ПрАТ «Оболонь». Студенти вперше відвідали найбільше пивоварне підприємство України, де ознайомилися ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-технологи на найбільшому пивоварному підприємстві України 12 квітня 2024

Профорієнтаційне лабораторне заняття на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління

Старший викладач кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Євген Проскурка провів профорієнтаційне лабораторне заняття з дисципліни «Технічні засоби автоматизації» зі здобувачами освітнього ступеня «молодший спеціаліст» групи М-31 Київського коледжу міського господарства, що навчаються на факультеті екології, комп’ютерних с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційне лабораторне заняття на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління 18 листопада 2019

Єднання у час війни!

У важкі часи надважлива підтримка однодумців і колег! Національний університет харчових технологій і Державний біотехнологічний університет (м. Харків), за ініціативи організаторки кулінарних шоу Тетяни Захарченко виступили співорганізаторами великого майстер-класу «Втілення мрій у шоколадних десертах і цукерках». 25 листопада кафедра технології х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Єднання у час війни! 28 листопада 2024