Н У Х Т

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу

25 січня 2024

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу

24 січня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося засідання робочої групи магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства».

Гарант програми, професор Віталій Прибильський ознайомив присутніх із вимогами до розроблення нової редакції освітньо-професійної програми та її затвердження.

Учасники зустрічі обговорили формування складу робочої групи, порядок компонування вибіркових дисциплін із каталогу освітньої програми, доцільність перенесення вибіркових дисциплін і переддипломної практики у другий семестр.

Завідувач кафедри Анатолій Куц звернув увагу робочої групи на особливості навчального процесу у 2024-2025 н.р., зокрема перенесення захисту кваліфікаційних робіт магістрантів на грудень 2024 року.

Опублікований: 25-01-2024
Читайте також:
Історію виникнення, традиції, прикмети і святкування Дня святого Миколая досліджували здобувачі

16 грудня старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Сподинюк провела в групі ТУ 2-12а виховний захід, присвячений Дню святого Миколая, який є невід’ємною частиною української культури та історії, знати яку не лише важливо, а й цікаво. Нині традиція святкувати цей день відроджується по всій Україні. Свято відзначатиметь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історію виникнення, традиції, прикмети і святкування Дня святого Миколая досліджували здобувачі 16 грудня 2020

Дорожня карта вступника від кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

8 квітня 2024 року доцент кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Володимир Овчарук відвідав Київський авіаційний фаховий коледж, де поспілкувався зі старшокурсниками й познайомив їх з НУХТ. Викладач розповів студентам про можливість здобуття вищої освіти за скороченим терміном в нашому університеті. Розповівши про широ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дорожня карта вступника від кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки 09 квітня 2024

Фурор на графській вулиці від колективу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

На День рідного міста Сміла колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ здійснив справжній фурор у центрі міста на бульварі Бобринського. Опівдні там була розкинута фото-зона, де з величезною насолодою робили світлини містяни, гості та всі бажаючі. Серед учасників фотосесії були помічені іноземці з Франції, США, Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фурор на графській вулиці від колективу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 17 вересня 2018

Вітаємо студентів НУХТ – переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»!

Як уже повідомлялося раніше, у цьому році, у зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, підсумкова науково-практична конференція (ІІ етап ІІ туру) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» не проводилася. Переможці ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо студентів НУХТ – переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»! 21 квітня 2020