Н У Х Т

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу

25 січня 2024

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу

24 січня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося засідання робочої групи магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства».

Гарант програми, професор Віталій Прибильський ознайомив присутніх із вимогами до розроблення нової редакції освітньо-професійної програми та її затвердження.

Учасники зустрічі обговорили формування складу робочої групи, порядок компонування вибіркових дисциплін із каталогу освітньої програми, доцільність перенесення вибіркових дисциплін і переддипломної практики у другий семестр.

Завідувач кафедри Анатолій Куц звернув увагу робочої групи на особливості навчального процесу у 2024-2025 н.р., зокрема перенесення захисту кваліфікаційних робіт магістрантів на грудень 2024 року.

Опублікований: 25-01-2024
Читайте також:
Звітують добувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії»

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулося засідання, де розглянули звіти здобувачів освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» (нині – G21 «Біотехнології та біоінженерія») про виконання плану наукових досліджень протягом року. Аспіранти представили результати своєї наукової роботи за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітують добувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» 23 вересня 2025

Практичне заняття по робототехніці

Кілька тижнів тому кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління отримала для використання в навчальному процесі робототехнічний комплекс ABB IRB1200. Завдяки партнерам кафедри, компаніям «АВВ» і «ЛБЮ-тех» здобувачі освіти мають можливість вивчати робототехніку не лише в теорії, а й на практиці. Зокрема, старший викладач Рома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття по робототехніці 23 жовтня 2020

Відкрита лекція на кафедрі технології цукру і підготовки води

18 березня 2024 року відбулася відкрита лекція к.т.н., доцентки кафедри технології цукру і підготовки води Світлани Шульги з дисципліни «Харчові технології. Модуль 7. Технології цукру та полісахаридів» для здобувачів другого курсу спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція на кафедрі технології цукру і підготовки води 18 березня 2024