Н У Х Т

Літо з користю: молодіжні обміни «ВідНОВА:UA»-2025!

10 липня 2025

Літо з користю: молодіжні обміни «ВідНОВА:UA»-2025!

Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» у партнерстві з громадською організацією «Місто активних громадян» у межах проєктів ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Підтримка інклюзивного відновлення для забезпечення стійкості та безпеки людей в Україні» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та уряду Японії реалізує програму залучення молоді до відновлення України «ВідНОВА:UA».

Програма спрямована на активну молодь віком від 18 до 35 років, яка прагне краще пізнати свою країну та долучитися до її відновлення. У 2022-2024 роках участь у програмі взяли понад 1500 учасників і учасниць, у межах якої було відновлено 52 молодіжних простори по всій Україні.

У 2025 році молодіжні обміни відбуватимуться в 15 громадах України у різних областях у період з липня по вересень. Протягом 5 днів учасники проживатимуть в одній із приймаючих громад, знайомитимуться з її культурою, братимуть участь у тренінгах, екскурсіях, майстер-класах і виконуватимуть прості відновлювальні роботи на об’єктах молодіжної інфраструктури.

Програма покриває витрати на проживання, харчування та проїзд (у межах вартості квитків не вище рівня купе або Інтерсіті+ 2 класу.). Попередній досвід у сфері будівництва не є обов’язковим.

Програма складається з трьох ключових компонентів:
волонтерство – участь у базових ремонтних роботах для створення або оновлення молодіжних просторів;
освіта – навчальні заходи з лідерства, командної роботи, громадянської участі, медіаграмотності та інших актуальних тем;
культурна програма – дослідження історичної та культурної спадщини регіону, зустрічі з місцевими лідерами думок.

Детальна інформація про Програму на сайті 

Реєстрація уже відкрита за посиланням https://forms.gle/Lm2w6hscTVTZvp5A7

Опублікований: 10-07-2025
Читайте також:
Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування»

14 лютого 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами 5 курсу заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Були представлені актуальні й ґрунтовні дослідження: Світлани Пенцак «Удосконалення технології салатів для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування» 15 лютого 2024

Випускниця кафедри біотехнології і мікробіології – майбутній кандидат фармацевтичних наук!

На кафедру біотехнології і мікробіології завітала випускниця 2013 року Катерина Бурдак (Карпюк). Свого часу Катерина виконала дипломну магістерську роботу «Визначення моноклональних антитіл методом ферментативного аналізу» під керівництвом професора, доктора фармацевтичних наук Марини Борщевської. А наприкінці березня Катерина захищатиме дисертацію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця кафедри біотехнології і мікробіології – майбутній кандидат фармацевтичних наук! 05 березня 2018

Вчена рада зібралася на планове засідання

29 вересня 2022 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко розпочав його з традиційного вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, а далі перейшли до розгляду порядку денного. Про хід вступної кампанії 2022 року доповів відповідальний секретар приймальної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада зібралася на планове засідання 29 вересня 2022

Уперше здобувачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів підкорюють м’ясопереробні підприємства Німеччини!

30 липня відбулася знакова подія – 12 здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів успішно перетнули кордон із Європейським Союзом і прибули на м’ясопереробні підприємства компанії ТОВ «Алльфайн Файнкост» для проходження довготривалого високооплачуваного стажування на виробничих потужностях компанії. ТОВ «Альфайн Файнкост» є лідером сер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уперше здобувачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів підкорюють м’ясопереробні підприємства Німеччини! 12 серпня 2021