Н У Х Т

Рекомендації щодо попередження поширення коронавірусної інфекції COVID-19

18 березня 2020

Рекомендації щодо попередження поширення коронавірусної інфекції COVID-19

rekomendaziirekomendaziirekomendaziirekomendazii

Опублікований: 18-03-2020
Читайте також:
Корисні ресурси щодо психологічної підтримки, навчання та інформування

Усім, хто і в режимі воєнного стану продовжує вдосконалювати навички і саморозвиватися стануть у нагоді ці платформи: Сoursera – на цій онлайн-платформі розміщені понад дві тисячі курсів за більше ніж 180 спеціалізаціями на 4 освітніх рівнях, тут можна навчатися та отримувати кредити 149 провідних університетів світу – партнерів Coursera. У разі у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні ресурси щодо психологічної підтримки, навчання та інформування 01 квітня 2022

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вже стало доброю традицією зустрічатися з абітурієнтами щодватижні по суботах. 20 лютого інформаційно-консультаційну підтримку майбутнім здобувачам вищої освіти забезпечували в.о. декана факультету Віта Цирульнікова, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко, заступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 лютого 2021

Науковці кафедри електропостачання і енергоменеджменту взяли участь у міжнародній науково-технічній конференції в Польщі

25 листопада 2022 року викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту, доктор технічних наук, професор Сергій Балюта, кандидатка технічних наук, доцентка Юлія Куєвда та асистент Петро Зінькевич взяли участь у VI-й міжнародній науково-технічній конференції «Actual problems of renewable energy, construction and environmental engineering» («А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри електропостачання і енергоменеджменту взяли участь у міжнародній науково-технічній конференції в Польщі 28 листопада 2022

Переможці кулінарного конкурсу EKOGALA-2022

16-17 грудня 2022 р. студенти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Арсен Салій і Анна Гандз під керівництвом викладачки І категорії Циклової комісії виробництва харчової продукції Тетяни Голдун взяли участь у 16-му міжнародному Європейському кулінарн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці кулінарного конкурсу EKOGALA-2022 22 грудня 2022