Н У Х Т

Розширили фаховий рівень викладання викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 березня 2019

Розширили фаховий рівень викладання викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 11 по 23 березня 2019 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції пройшли планове підвищення кваліфікації в Інституті післядипломної освіти Національного університету харчових технологій. Зазначені два тижні доцент Олена Павлюченко та асистент Ганна Березова присвятили навчанню за програмою для працівників лабораторій та технологічних служб підприємств кондитерської промисловості із спеціальності «Харчові технології». Стажування викладачі проходили без відриву від навчального процесу.

Метою підвищення кваліфікації було розширення фахового рівня викладання дисципліни «Технологія ресторанного господарства», зокрема блоку «Технології борошняних кондитерських виробів». Під час навчання викладачі кафедри розглянули та опанували особливості сучасних технологічних процесів та обладнання, технохімічний контроль і мікробіологію кондитерського виробництва, безпечність кондитерської продукції.

Кафедра вітає колег із успішним закінченням навчання та досягненням нових професійних вершин. Колектив сподівається, що їх жага до нових знань стане у нагоді під час навчання наших допитливих студентів!

Опублікований: 25-03-2019
Читайте також:
Наукова стаття на тему органічного агровиробництва доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів перемогла у конкурсі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь у щорічній VІ Міжнародній  науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта за підтримки Проєкту «Німецько-українська сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова стаття на тему органічного агровиробництва доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів перемогла у конкурсі 29 жовтня 2021

Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ

У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі другого курсу спеціальності «Туризм» беруть участь у заходах проєкту «Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ». Завдячуючи Національній ресторанній асоціації України, наші здобувачі спілкуються з виноробами, дізнаються про принципи виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ 19 грудня 2022

Вчена рада університету прийняла низку важливих рішень

30 травня відбулося планове засідання вченої ради університету. Голова ради, ректор Анатолій Українець за традицією розпочав його з вітання членів вченої ради університету, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення атестатів і дипломів про присвоєння вчених звань і наукових ступенів. Зокрема, дипломи доктора наук ректор вручив д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету прийняла низку важливих рішень 30 травня 2019

Щодо сучасних трендів, інновацій та стратегічного партнерства у бізнес-освіті подискутували наші викладачки

Викладачки Навчально-наукового інституту економіки і управління долучилися до роботи VІII міжнародного бізнес-форуму «Наука – Бізнес – Освіта: стратегічне партнерство», що відбувся 25 листопада в онлайн-режимі у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана. Форум був присвячений актуальним питанням взаємодії бізнесу та у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо сучасних трендів, інновацій та стратегічного партнерства у бізнес-освіті подискутували наші викладачки 26 листопада 2020