Н У Х Т

Розширили фаховий рівень викладання викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 березня 2019

Розширили фаховий рівень викладання викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 11 по 23 березня 2019 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції пройшли планове підвищення кваліфікації в Інституті післядипломної освіти Національного університету харчових технологій. Зазначені два тижні доцент Олена Павлюченко та асистент Ганна Березова присвятили навчанню за програмою для працівників лабораторій та технологічних служб підприємств кондитерської промисловості із спеціальності «Харчові технології». Стажування викладачі проходили без відриву від навчального процесу.

Метою підвищення кваліфікації було розширення фахового рівня викладання дисципліни «Технологія ресторанного господарства», зокрема блоку «Технології борошняних кондитерських виробів». Під час навчання викладачі кафедри розглянули та опанували особливості сучасних технологічних процесів та обладнання, технохімічний контроль і мікробіологію кондитерського виробництва, безпечність кондитерської продукції.

Кафедра вітає колег із успішним закінченням навчання та досягненням нових професійних вершин. Колектив сподівається, що їх жага до нових знань стане у нагоді під час навчання наших допитливих студентів!

Опублікований: 25-03-2019
Читайте також:
Лекція від фахівця-практика – «прокачування» hard skill

Уже кілька років поспіль, незважаючи на карантин та обмеження воєнного стану, для студентів 4 курсу факультету біотехнології та екологічного контролю в рамках дисципліни «Мікробіологія, санітарія, гігієна з основами НАССР» начальник відділу промислової мікробіології ТОВ UkrBio Артем Слободянюк надзвичайно цікаво та з використанням багажу практичног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від фахівця-практика – «прокачування» hard skill 06 жовтня 2023

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців

Дуже цікавим було заняття студентів спеціальності «Маркетинг» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, яке провів для них викладач Василь Карач на підприємстві нового типу «Меблевий парк». Вивчаючи дисципліну «Розроблення товарів», студенти ознайомилися з роботою підприємства – одного з лідерів ринку виробництва меблів, що о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців 19 листопада 2019

Профорієнтаційна зустріч зі студентами Волинського коледжу НУХТ

13 листопада 2019 року у рамках підтримки зв’язків зі структурними підрозділами доцентом кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ Віктором Тринчуком була проведена профорієнтаційна зустріч зі студентами Волинського коледжу НУХТ. Під час лекції були обговорены важливі питання, зокрема: особливості вступу до університету та навчання осіб із д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч зі студентами Волинського коледжу НУХТ 14 листопада 2019

Новинки бібліографічної продукції

Фахівцями Науково-технічної бібліотеки університету підготовлені бібліографічні покажчики з актуальних питань харчової промисловості, біотехнології та мікробіології. Видання містять різнопланову структуровану інформацію, яка може стати основою для подальших досліджень, забезпечують інформаційну підтримку освітньої та науково-дослідницької діяльнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новинки бібліографічної продукції 22 червня 2021