Восени у Києві планується проведення Всеукраїнського форуму харчових технологій, в рамках якого працюватимуть міжнародні виставки INPRODMASH&UPAKOVKA та експозиції SWEETS UKRAINE&BAKERY UKRAINE.
Наш університет уже традиційно виступає співорганізатором цих масштабних галузевих зібрань, де свої технологічні розробки, обладнання, готову продукцію, упаковку та логістику демонструють представники провідних вітчизняних і європейських компаній і відомих світових торгових брендів.
У рамках форуму запланована насичена наукова програма. Зокрема, наші науковці завершують підготовку до проведення: науково-практичної галузевої конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», науково-практичної конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку мʼясопереробної галузі», галузевої науково-практичної конференції «Досягнення і перспективи розвитку кондитерської галузі», 9-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності».
Учасники конференцій запрошуються до обговорення інноваційних технологій і нових видів продукції, впровадження систем управління безпекою за принципами HACCP на підприємствах галузі, пошуку і освоєння перспективних ринків збуту продукції, стану і шляхів ресурсо- та енергозбереження на підприємствах харчової промисловості, шляхів підвищення ефективності виробничої логістики, наукового забезпечення подальшого розвитку галузі тощо.
Робота Всеукраїнського форуму харчових технологій планується у Міжнародному виставковому центрі за адресою Броварський просп., 15, павільйон №3, вхід 3А (станція метро «Лівобережна»). Про дати проведення заходів буде повідомлено додатково.