Н У Х Т

Movie Club online для студентів – продовження в оновленому форматі

15 травня 2020

Movie Club online для студентів – продовження в оновленому форматі

Дистанційна форма навчання з використанням онлайн-платформ не втрачає сьогодні актуальності. Можливості для навчання і всебічного розвитку є завжди. Завдяки сукупності сучасних технологій викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять не тільки заняття, консультації, а й заходи онлайн, використовуючи такі системи зв'язку, як ZOOM, Skype та інші.

Старші викладачі кафедри Людмила Юрчук і Лариса Яненко провели зустріч зі студентами в кіноклубі на платформі Zoom. Була організована відео-конференція-дискусія зі студентами факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і Навчально-наукового інституту харчових технологій за результатами перегляду англомовного фільму «The Secret (Law of Attraction)». Цей фільм – про важливість позитивного мислення, про Закон Притягання, про найвеличніший секрет Всесвіту – Життя як фізичний прояв наших думок. Учасники кіноклубу завчасно були проінформовані про перегляд фільму з проханням підготувати свої відгуки та звернути увагу на нову і важливу з їх точки зору лексику.

Під час відео-дискусії студенти висловлювали свої враження, свої бачення і думки по фільму. Молоді люди приводили приклади слів, фраз, словосполучень, які виявилися для них новими і цікавими, як і висловлювання великих світу цього, таких як, скажімо, Вінстон Черчилль: «You create your own universe as you go along» (Ви творите свій власний всесвіт, поки живете).

Найбільш активними учасниками виявилися студенти групи ГС-1-5 Карина Лебідь, Віолетта Тараненко, Назар Павлик, Ірина Ткачук, Анна Рябовол, Микола Бобак, Катерина Кудря. Викладачі-організатори заходу особливо вдячні Карині Лебідь, яка взяла на себе координацію і забезпечення зв'язку на платформі ZOOM. Також треба відзначити студентів, які в силу об'єктивних обставин не змогли приєднатись до ZOOM, але надіслали свої враження письмово електронною поштою, зокрема, Миколу Бобака і Катерину Кудрю.

Засідання Movie Club відбулося в атмосфері зацікавленості, взаємоповаги і душевної теплоти. Всім бажаємо бути здоровими і щасливими! 

Опублікований: 15-05-2020
Читайте також:
Кафедра технології цукру і підготовки води вітає бакалаврів-заочників із успішними захистами!

19 лютого 2025 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форми здобуття освіти. Екзаменаційна комісія працювала у складі в.о. завідувача кафедри техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології цукру і підготовки води вітає бакалаврів-заочників із успішними захистами! 20 лютого 2025

Подорож до країни напоїв

Науковці вже давно обговорюють «туристичну революцію» – справжній переворот в індустрії. Адже ріст кількості туристів у світі за останні десятиліття перевищує всі прогнози. Наші здобувачі й у дистанційний період також не забувають подорожувати, хоч і віртуально. Студенти групи ГС-1-10а на занятті з іноземної мови разом із викладачкою кафедри інозе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож до країни напоїв 28 вересня 2021

Корпорація «Артеріум» підтримує юних біотехнологів

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології, що є переможцями конкурсу студентських наукових проєктів за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум», представили річні звіти щодо етапів виконаної наукової роботи за 2019-2020 н.р. і про цільове використання наданих на виконання наукових проектів коштів. Доповідачам побажала успіху директор з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корпорація «Артеріум» підтримує юних біотехнологів 30 червня 2020

Магістранти серед фіналістів акселераційної програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine

У грудні 2023 року магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко разом із командою закінчила проходження другого акселераційного етапу програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine. За час учас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти серед фіналістів акселераційної програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine 25 грудня 2023