Н У Х Т

Рекламна кампанія НУХТ від фахівців кафедри технології оздоровчих продуктів

05 грудня 2018

Рекламна кампанія НУХТ від фахівців кафедри технології оздоровчих продуктів

4 грудня 2018 року доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук відвідала Смілянський коледж харчових технологій НУХТ, де зустрілася зі студентами 4-го курсу – майбутніми молодшими спеціалістами, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Надія Івчук детально познайомила їх із правилами прийому до НУХТ, а також розповіла про особливості вступу на основі ОС «Молодший спеціаліст».

Присутні отримали оновлені рекламні матеріали про Навчально-науковий інститут харчових технологій та випускові кафедри, що містять інформацію про спеціальності та спеціалізації, а також були ознайомлені з пріоритетами підготовки фахівців у Національному університеті харчових технологій.

Зважаючи на зацікавленість слухачів і велику кількість запитань, на які вони отримали вичерпні відповіді, сподіваємось, що зустрінемось із ними вже під час вступної кампанії.

Опублікований: 05-12-2018
Читайте також:
Здобувачі-першокурсники знайомляться з Науково-технічною бібліотекою

Традиційно, щороку для першокурсників університету проводяться вересневі зустрічі з фахівцями Науково-технічної бібліотеки. З метою підвищення рівня інформаційної культури для здобувачів-першокурсників проводяться заняття, на яких вони ознайомлюються з бібліотечно-інформаційними послугами та сервісами, вебсайтом бібліотеки, вчаться користуватись Е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-першокурсники знайомляться з Науково-технічною бібліотекою 12 вересня 2023

Профорієнтаційна лекція для студентів Свалявського технічного коледжу від кафедри готельно-ресторанної справи

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Інга Дочинець завітала до Свалявського технічного коледжу НУХТ. Зустріч проходила в рамках оглядової профорієнтаційної лекції для ознайомлення майбутніх вступників зі спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». На лекцію завітали студенти 3 та 4 курсів у супроводі відповідальної по виховній роботі На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна лекція для студентів Свалявського технічного коледжу від кафедри готельно-ресторанної справи 10 вересня 2019

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін

З  26 лютого  по  2 березня  2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв». Тиждень розпочався зі спортивних змагань з волейболу та шахів. Наступного дня відбулася конференція «Розвиток машинобудування в харчовій про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін 03 березня 2018

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У форматі ZOOM-конференції відбулася зустріч завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамари Носенко зі студентами Вінницького фахового коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», та викладачами коледжу. Зустріч була організована старшою викладачкою коледжу Лесею Крот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 01 грудня 2020