Н У Х Т

Реальні кейси у кваліфікаційних роботах магістрантів-обліковців

24 грудня 2024

Реальні кейси у кваліфікаційних роботах магістрантів-обліковців

На кафедрі обліку і аудиту відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрантів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» денної та заочної форми здобуття освіти.

У роботах були розкриті актуальні питання щодо обліку, аналізу та аудиту розрахунків з оплати праці, готової продукції та витрат пов’язаних з нею, власного капіталу, зобов’язань підприємств тощо.

Актуальність кваліфікаційних робіт обумовлена низкою аспектів, серед яких зміни відповідно до реалій сьогодення нормативно-законодавчих документів, упровадження інформаційних технологій для ведення обліку та звітності, а також забезпечення соціальних гарантій працівників.

Магістранти на підставі обліково-нормативної звітності підприємств харчової промисловості детально проаналізували їх фінансово-господарську діяльність. Об’єктами дослідження в цьому році стали ТОВ «Сілган метал пекеджинг Бровари», ТОВ «Пирятинський сирзавод», ТДВ «Яготинський маслозавод», МОН України та багато інших. У роботах досліджені не лише поточні питання, що є актуальними для підприємств та організацій, але і визначені стратегічні напрямки їх розвитку.

Щиро вітаємо наших випускників із завершенням цього важливого етапу життя! Сьогодні вони відкривають нову сторінку своєї професійної історії, і нехай вона буде яскравою, успішною та наповненою новими досягненнями.

Бажаємо, щоб ваші знання, здобуті під час навчання, стали міцним фундаментом для побудови блискучої кар’єри. Нехай ваші аналітичні здібності та професіоналізм допомагають легко долати будь-які виклики, аудиторські перевірки хай завжди будуть точними, фінансові звіти – бездоганними, а клієнти – вдячними!

Опублікований: 24-12-2024
Читайте також:
Актуалізацію освітніх програм обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

В університеті триває локальний моніторинг освітньо-професійних програм. 11 лютого колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провів засідання кафедри, на якому обговорив три освітні програми та подальшу їх актуалізацію щодо підготовки фахівців у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуалізацію освітніх програм обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 лютого 2022

Високий науковий потенціал

14 грудня 2023 р. представлено Національний рейтинг України Ukrainian National H-index Ranking за даними IV кварталу 2023 року. National H-index Ranking – міжнародний некомерційний рейтинг, створений з метою прозорого та уніфікованого ранжування університетів, наукових організацій та установ, що спеціалізуються на наукових дослідженнях. Ключовим п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий науковий потенціал 14 грудня 2023

Незвичний проект #ambassador_farmak

АТ «Фармак» започаткував новий унікальний проект для студентів «Амбасадор». Для участі студентам необхідно було заповнити Google-форму, де потрібно було написати про себе та пояснити, чому саме ти маєш стати амбасадором даної компанії, та очікувати результату. І ось для двох студентів-біотехнологів 4 курсу – Яни Мар’євич та Анатолія Міщука випала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незвичний проект #ambassador_farmak 11 листопада 2019

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи на SALT. Restaurant Innovation Conference 2025

У межах стратегічного розвитку професійних компетентностей викладачів і постійної актуалізації освітнього процесу кафедра готельно-ресторанної справи провела виїзне засідання під час конференції SALT. Restaurant Innovation Conference «Точка опори» у конгресно-виставковому центрі «Парковий». Ця масштабна професійна подія, організована компанією Hot...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи на SALT. Restaurant Innovation Conference 2025 10 листопада 2025