Н У Х Т

На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук

07 лютого 2020

На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук

На кафедру експертизи харчових продуктів разом із класним керівником Тетяною Романченко завітали школярі 8-го класу закладу освіти №3 м. Бровари, які навчаються в Малій академії наук України.

Доцент кафедри Світлана Усатюк ознайомила гостей із освітніми програмами, за якими навчаються здобувачі вищої освіти в університеті, переліком дисциплін, з яких потрібно мати сертифікат для вступу на освітньо-професійну програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», розповіла про участь здобувачів у науковій роботі кафедри, культурній та спортивній діяльності.

Доцент кафедри Вікторія Кійко провела зі школярами майстер-клас з дегустації чіпсів. Старший викладач Марія Янчик розповіла відвідувачам, як можна розпізнати природу барвника, який додається у харчові продукти, і показала, яким чином можна визначити, чи міститься штучний барвник у чаї каркаде і желейних цукерках. Під час дегустації школярі відзначили, що натуральні яблучні чіпси є смачними і найбільш корисними.

Наприкінці зустрічі викладачі кафедри пригостили школярів печивом із чаєм. Учасники зустрічі отримали позитивне враження і висловили сподівання на нові профорієнтаційні зустрічі у нашому університеті, які дозволять їм визначитися з майбутньою спеціальністю.

За результатом зустрічі викладачі кафедри зробили висновок, що необхідно посилити профорієнтаційну роботу з учнями основної школи (8-9 класів) закладів загальної середньої освіти.

 

Опублікований: 07-02-2020
Читайте також:
Досконало вивчили роботу платформи MyEnglishLab викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

У добу новітніх технологій та в незвичних умовах навчання, в яких ми перебуваємо віднедавна, дистанційна форма навчання з використанням мобільних онлайн-платформ набуває неабиякої актуальності. Для того, аби викладач іноземної мови ефективно і результативно використовував такі платформи, йому самому потрібно досконало вивчити принцип роботи платфор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досконало вивчили роботу платформи MyEnglishLab викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 23 квітня 2020

Зірковий час магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

Захист магістерських робіт – хвилююча та довгоочікувана мить. 14 лютого 2022 року – початок захистів кваліфікаційних магістерських робіт здобувачами денної та заочної форм навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» – став частинкою історії для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зірковий час магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології 15 лютого 2022

Студенти-екологи на Open readings у Вільнюсі

Нещодавно у Вільнюсі закінчила свою роботу щорічна міжнародна конференція «Open readings», присвячена фізиці та природничим наукам. Цього року на неї були запрошені студенти-екологи факультету біотехнології та екологічного контролю Володимир Тобілко та Аліна Ковтун. Слухачам згідно з розкладом конференції щодня пропонувалися лекції з різних дисцип...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-екологи на Open readings у Вільнюсі 08 квітня 2019

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму». Студенти 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій підготували презентації про рідні міста і села, в яких народилися і проживають. Під час онлайн-зустрічі студенти представили підготовлені презентації, в яких ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму» 29 червня 2022