Н У Х Т

Профорієнтація – у пріоритеті кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування

12 квітня 2024

Профорієнтація – у пріоритеті кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування

9-10 квітня викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування вирушили у профорієнтаційні поїздки.

9 квітня відбулася запланована зустріч зі здобувачами четвертого курсу спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ.

Завідувач кафедри, д.т.н., професор Микола Якимчук детально проінформував присутніх про умови вступної кампанії 2024 року, ознайомив зі структурними підрозділами університету, особливостями дуальної освіти та освітніми програмами, за якими ведеться підготовка фахівців у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого.

Доцент кафедри Іван Миколів розповів присутнім про майбутнє працевлаштування випускників, сучасні бази практики та студентське життя здобувачів університету. Особливу увагу було приділено історіям успіху випускників університету, що навчалися у Смілянському технологічному фаховому коледжі. Наші викладачі висловили подяку викладацькому колективові закладу за високий рівень підготовки фахівців – майбутніх вступників до НУХТ.

Крім того, під час відвідування коледжу викладачі кафедри оглянули спеціалізовані лабораторії коледжу, створені за підтримки ПрАТ МХП та обговорили можливості розширеного використання переданого ПрАТ МХП обладнання для проведення практичних занять і лабораторних робіт для здобувачів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».

10 квітня доцент кафедри Дмитро Люлька провів профорієнтаційну зустріч з 11-ми класами Бориспільського академічного ліцею імені Анатолія Федорчука Бориспільської міської ради Київської області.

Викладач переконливо аргументував ліцеїстам престижність здобуття вищої освіти в нашому університеті та можливість побудови успішної кар’єри.

Розмова розпочалася з детального ознайомлення з освітньою програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», при вступі на яку у 2024 році надається особлива підтримка держави.

Старшокласники зацікавилися наведеною інформацією, зокрема сучасною матеріально-технічною базою випускових кафедр, можливостями самостійного вибору навчальних дисциплін, здобуття освіти за дуальною формою. Вони задавали запитання про структурні підрозділи НУХТ, спеціальності та освітні програми. Також обговорили переваги навчання саме в нашому університеті, працевлаштування випускників, можливості поєднання роботи і навчання.

Наприкінці зустрічі викладач запросив одинадцятикласників самим переконатися у перевагах навчання в НУХТ, відвідавши 13 квітня OPEN DAY Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та 20 квітня День вступника НУХТ.

Колектив кафедри вдячний за організацію та активну участь у проведенні цих зустрічей директору Смілянського технологічного фахового коледжу, к.т.н. Олександру Хоменку, завідувачці відділення Галузеве машинобудування та адміністрування Наталії Руденко, голові циклової комісії інженерної механіки Олені Гоцько та адміністрації Бориспільського академічного ліцею імені Анатолія Федорчука. Впевнені, що це допоможе вступникам визначитися з омріяною професією в провідному навчальному закладі України.

З нетерпінням чекаємо випускників Смілянського коледжу та ліцеїстів Бориспільського ліцею серед наших здобувачів освіти!

Опублікований: 12-04-2024
Читайте також:
Гостьова лекція «Як побудувати успішний маркетинг у турагенції»

12 жовтня 2023 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася гостьова лекція. Очільниця  відділу маркетингу мережі турагенцій ХО Інна Маркова розповіла здобувачам спеціальності 242 «Туризм і рекреація» та викладачам кафедри про особливості побудови успішного маркетингу у турагенції. Мережа агенцій ХО наразі об’єднує 225 офісів по вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Як побудувати успішний маркетинг у турагенції» 13 жовтня 2023

Незабутній досвід отримали третьокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства

Майбутньому фахівцю потрібно добре знати, з чим у майбутньому йому доведеться мати справу, тож надзвичайно важливо ще на стадії навчання знайомити здобувачів із роботою підприємств, на яких ті коли-небудь будуть працювати. Тож викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Юрій Булій, Ірина Бабич і Роман Мукоїди організували для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутній досвід отримали третьокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства 24 вересня 2021

Наукова робота здобувача PhD: отримання наночастинок селену з використанням молочнокислих бактерій

Наші здобувачі освіти продовжують займатися науковими дослідженнями. Зокрема, дослідження здобувача ступеня «доктор філософії» першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Мирослава Хоньківа присвячені отриманню наночастинок селену з використанням молочнокислих бактерій. На перших етапах своєї наукової роботи дослідник займається ог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова робота здобувача PhD: отримання наночастинок селену з використанням молочнокислих бактерій 15 травня 2023

Захід до Дня Гідності та Свободи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

20 листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся захід до Дня Гідності та Свободи на честь початку двох знакових подій –  Помаранчевої революції та Революції Гідності. Участь у заході взяли адміністрація коледжу, працівники та студенти. Проведені в рамках Дня Гідності та Свободи заход...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захід до Дня Гідності та Свободи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 21 листопада 2019