Н У Х Т

Профком співробітників НУХТ вітає з новорічними святами

24 грудня 2021

Профком співробітників НУХТ вітає з новорічними святами

Шановні члени профспілки НУХТ та колеги!

Профком НУХТ щиро вітає з Новим роком і Різдвом Христовим!

Нехай Новий рік та світла Різдвяна зоря подарують вам і вашим рідним міцне здоров’я, мир, успіх, родинне щастя, достаток та благополуччя.

Хай принесуть новорічні свята радісний настрій на весь рік і краще майбутнє, додадуть сил і наснаги та впевненості у завтрашньому дні!

Щасливого Нового року та веселого Різдва! 

Опублікований: 24-12-2021
Читайте також:
Підведені підсумки переддипломної практики магістрантів-хімтехнологів

Завершили проходження переддипломної практики магістранти, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Розподілом здобувачів та укладанням угод із підприємствами опікувалася доцентка Наталія Сабадаш. Здобувачі мали можливість відвідати провідні підприємства різних галузей: з виробниц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки переддипломної практики магістрантів-хімтехнологів 30 грудня 2022

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на Всеукраїнському ресторанному саміті

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи постійно йдуть у ногу з часом, слідкують за ключовими трендами в сфері HoReCa та удосконалюють рівень професійної компетентності. Тож, вони не могли не долучитися до головної події, яка об’єднує тих, хто розвиває вітчизняний ресторанний бізнес – зіркових рестораторів, управлінців, топ-експертів, бізнес-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – на Всеукраїнському ресторанному саміті 28 квітня 2025

Мистецтво крізь війну…

Відомий музей Ханенків відкрив свої двері нашим здобувачам-механікам на арт-проєкт «Ковчег», який увібрав 20 графічних робіт відомого київського художника Віктора Гукайла. Ця виставка сучасного мистецтва, яка спонукає до роздумів про цінності – рідних і друзів, уподобання, враження, спогади… Але найбільше враження на студентів справили внутрішні і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво крізь війну… 27 грудня 2024

Плідна співпраця викладачів та випускників кафедри технології оздоровчих продуктів триває

Викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, доцентка Надія Івчук та асистентка Тетяна Федоренко продовжують співпрацювати з випускницею освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Ольгою Полевик, яка зараз обіймає посаду менеджерки-технологині компанії «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА», що спеціалізуєтьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця викладачів та випускників кафедри технології оздоровчих продуктів триває 12 листопада 2021