Н У Х Т

Профівент від декана

01 травня 2023

Профівент від декана

Триває профорієнтаційний марафон команди факультету біотехнології та екологічного контролю. Цього разу профівент від деканки факультету Наталії Грегірчак чекав на старшокурсників Педагогічного коледжу Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Знайомство з нашим університетом, факультетом біотехнології та екологічного контролю, спеціальностями й освітніми програмами факультету, за якими готують затребуваних на ринку праці фахівців, було захоплюючим. Також наша фахівчиня ознайомила учасників зустрічі з особливостями вступу за фахом на навчання за державним замовленням у 2023 році та запросила студентів і викладачів доєднуватися до Екологічного лекторію від кафедри екології та екоменеджменту.

Екологічними знаннями у рамках Еколекторію зі старшокласниками, вчителями природничих наук та усіма зацікавленими викладачі кафедри діляться щосуботи з 22 квітня по 27 травня 2023 року з 10:00 до 12:00. Учасники заходу отримають Сертифікати слухачів Екологічного Лекторію Жана Моне програми ЄС Еразмус+ (24 академічні години).

Для вступників 2023 року участь у Лекторії, зазначена у мотиваційному листі при поданні документів на спеціальність «Екологія» до НУХТ, буде оцінюватися як додаткова мотивація для вступу.

Студенти коледжу, що навчаються за спеціальністю «Екологія», дуже зацікавилися презентацією керівниці факультету, вони задавали багато запитань щодо умов навчання й перспектив працевлаштування після отримання диплому. Наприкінці викладачі коледжу висловили подяку Наталії Грегірчак за зустріч, цікаву розповідь про наш університет, знайомство зі спеціальностями факультету і умовами вступу для їхніх студентів-випускників.

Опублікований: 01-05-2023
Читайте також:
Якість страв як рушій змін: здобувачі ОПП «Технології харчування» на глобальному гастрономічному трендовому вебінарі

Бакалаври четвертого курсу освітньої програми «Технології харчування» у межах дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант освітньої програми Олег Кузьмін) взяли участь у міжнародному вебінарі «Can't Miss Menu Trends for 2025 – Navigati...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість страв як рушій змін: здобувачі ОПП «Технології харчування» на глобальному гастрономічному трендовому вебінарі 08 квітня 2025

Кабмін вніс зміни у виплати соціальних стипендій студентам

23 січня під час засідання Уряду було ухвалене рішення про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України щодо виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кабміну. Перелік змін: - розширені категорії отримувачів соціальних стипендій, надане право на отримання соціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кабмін вніс зміни у виплати соціальних стипендій студентам 25 січня 2019

Розпочалися перші вебінари для викладачів НУХТ від експертів німецької Служби Старших Експертів

У лютому 2020 року до університету завітали представники німецької Служби Старших Експертів (SES), щоб познайомити наш колектив із можливостями залучення німецьких фахівців в якості експертів-консультантів. SES – це фонд німецької економіки з міжнародного співробітництва, провідна громадська організація Німеччини, яка об’єднує фахівців і керівних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися перші вебінари для викладачів НУХТ від експертів німецької Служби Старших Експертів 02 грудня 2020

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». На підсумковій науково-практичній конференції конкурсу, де автори кращих робіт мали можливість оприлюднити свої наукові здобутки, наш університет представила студентк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 25 квітня 2018