Н У Х Т

Напої, розроблені для майбутнього

10 жовтня 2023

Напої, розроблені для майбутнього

Нещодавно викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Напої, розроблені для майбутнього» від Beverage Industry.

Спікерами виступили фахівці із розроблення інноваційних напоїв: засновник «FORCEpkg» Томас Ньюмастер, віце-президент зі змісту та ідейного лідерства «Circana»Джоан Дріггс і виконавчий віце-президент з маркетингу «CELSIUS» Кайл Вотсон.

Були представлені інноваційні напої майбутнього, що виходять за рамки традиційних норм. Виробники напоїв ще глибше вивчають смакові тенденції, функціональність напоїв, вміст цукру та багато іншого, оскільки споживачі стають більш вимогливішими.

Говорили про ідеї та тенденції, які використовують власники брендів, щоб забезпечити успіх цих продуктів на ринку. Експерти поділилися своїми думками про те, які тенденції будуть стимулювати нові напої завтрашнього дня. Науковці кафедри дізналися про рецепти розроблення для успішного запуску напоїв; споживчі тенденції, що стимулюють розроблення нових продуктів; як інноватори пристосовуються до цих тенденцій; які майбутні фактори впливатимуть на творчий процес.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячні спікерам за фаховий захід!

Опублікований: 10-10-2023
Читайте також:
Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів

13 жовтня 2021 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувався перший у цьому навчальному році методичний семінар щодо виконання курсових робіт для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Професія викладача вимагає постійного підвищення св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів 18 жовтня 2021

Перший профорієнтаційний захід Підготовчого відділення в новому навчальному році

3 вересня 2021 р. завідувачка Підготовчого відділення університету Валентина Кудіна завітала до Баришівського Навчально-виховного комплексу «Гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», що знаходиться у мальовничому містечку Баришівка на Київщині. У школі функціонують три профільні класи: іноземної філології, інформаційно-технологічний та біоте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший профорієнтаційний захід Підготовчого відділення в новому навчальному році 06 вересня 2021

Розширюють професійні зв’язки та вдосконалюють викладацьку майстерність на кафедрі експертизи харчових продуктів

Про особливості призначення судової товарознавчої експертизи говорили на науковому семінарі, організованому кафедрою експертизи харчових продуктів. Доповідачкою була к.т.н., доцентка, старша наукова співробітниця лабораторії економічних та товарознавчих досліджень Дніпропетровського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюють професійні зв’язки та вдосконалюють викладацьку майстерність на кафедрі експертизи харчових продуктів 21 грудня 2022

Про освітню програму «Фінанси, банківська справа та страхування» та академічну етику на зустрічі гарантки з першокурсниками

Гарантка освітньої програми, доцентка Світлана Бойко провела зустріч зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, під час якої визначила два інформаційні блоки: перший – особливості організації навчального процесу та особливості освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування»; другий – академічна доброчесність та акаде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Фінанси, банківська справа та страхування» та академічну етику на зустрічі гарантки з першокурсниками 13 жовтня 2022