Відбувся ще один гостьовий лекторій для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від роботодавців – кофаундерок мережі ресторанів «Fiji Group Restaurants». У прямому ефірі із студентами були спікерки – Олена Жигун-Журба і Альона Басецька з темою «Від офіціанта до співвласника. Коротко про історію успіху ресторанів Fiji Group».
Слухачі лекторію побували з віртуальним візитом, ознайомившись із концепцією, дизайном, меню, моделюванням бізнес-процесів у таких закладах мережі: ресторані сучасної української кухні «PRYNADA UKRAINIAN CAFE», лаунж-ресторані з караоке-баром «Fiji Lounge Bar», ресторані «HayLoft Ukrainian BBQ version 2.0», коктейль-барі з гастрономічним акцентом «Gastro Bar №7». На них чекав інформативний і мотивуючий спіч про особистий професійний бекграунд, шлях у підприємництві, формування dream-team команди, синхронізацію бізнес-процесів, антикризове управління, лідерство у ресторанному бізнесі, постійний апгрейд і тімбілдінг із командою.
Ключові моменти управління ресторанним бізнесом від роботодавців для наших майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи були доповнені реальними ресторанними кейсами «Fiji Group Restaurants», компанії з досвідом роботи на вітчизняному ринку понад 7 років.
Непідробна зацікавленість здобувачів вищої освіти 3 курсу була підтверджена активною участю у Question&Answers сесії, теплою і творчою атмосферою лекторію і захопленими відгуками про гостьових лекторок.
Освітній онлайн-захід був організований лекторкою дисципліни «Ресторанна справа», доценткою кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Шидловською, адже гостьові лекторії від стейкхолдерів індустрії гостинності – це мейнстрім навчального процесу за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».