Н У Х Т

Історія ресторанного успіху від роботодавців – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

01 листопада 2021

Історія ресторанного успіху від роботодавців – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Відбувся ще один гостьовий лекторій для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від роботодавців – кофаундерок мережі ресторанів «Fiji Group Restaurants». У прямому ефірі із студентами були спікерки – Олена Жигун-Журба і Альона Басецька з темою «Від офіціанта до співвласника. Коротко про історію успіху ресторанів Fiji Group».

Слухачі лекторію побували з віртуальним візитом, ознайомившись із концепцією, дизайном, меню, моделюванням бізнес-процесів у таких закладах мережі: ресторані сучасної української кухні «PRYNADA UKRAINIAN CAFE», лаунж-ресторані з караоке-баром «Fiji Lounge Bar», ресторані «HayLoft Ukrainian BBQ version 2.0», коктейль-барі з гастрономічним акцентом «Gastro Bar №7». На них чекав інформативний і мотивуючий спіч про особистий професійний бекграунд, шлях у підприємництві, формування dream-team команди, синхронізацію бізнес-процесів, антикризове управління, лідерство у ресторанному бізнесі, постійний апгрейд і тімбілдінг із командою.

Ключові моменти управління ресторанним бізнесом від роботодавців для наших майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи були доповнені реальними ресторанними кейсами «Fiji Group Restaurants», компанії з досвідом роботи на вітчизняному ринку понад 7 років.

Непідробна зацікавленість здобувачів вищої освіти 3 курсу була підтверджена активною участю у Question&Answers сесії, теплою і творчою атмосферою лекторію і захопленими відгуками про гостьових лекторок.

Освітній онлайн-захід був організований лекторкою дисципліни «Ресторанна справа», доценткою кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Шидловською, адже гостьові лекторії від стейкхолдерів індустрії гостинності – це мейнстрім навчального процесу за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 01-11-2021
Читайте також:
Магістранти освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» успішно захищають кваліфікаційні роботи

За доброю традицією відкриті захисти випускових кваліфікаційних робіт магістрів відвідують роботодавці. Цьогоріч на кафедру хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів завітали представники фармацевтичного підприємства «Новофарм-Біосинтез» (м. Новоград-Волинський), комерційних фірм «Бейсік Інгредієнтс» (м. Київ) і «Біоекстракшн техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» успішно захищають кваліфікаційні роботи 17 лютого 2021

Вітаємо вступників до магістратури за державним замовленням із зарахуванням на навчання!

Сьогодні відбулося зарахування на навчання вступників до магістратури за державним замовленням на денну та заочну форми навчання. Відповідні накази підписав ректор Олександр Шевченко. Підтвердження вступниками до магістратури вибору місця навчання (виконання вимог до зарахування) на бюджетні місця завершилося 27 серпня. Якщо вступник/ця вчасно не ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо вступників до магістратури за державним замовленням із зарахуванням на навчання! 28 серпня 2024

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ вперше в історії стажувалися в готелях Болгарії

12 вересня 2018 року відбулася зустріч студентів і викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із директором Міжнародного коледжу індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Республіка Болгарія, м. Варна) Петром Сиротіним. Під час зустрічі студенти, що вперше в історії коледжу пройшли стажування в готелях Болгарії, звітува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ вперше в історії стажувалися в готелях Болгарії 13 вересня 2018

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови

«Ви не заперечуєте, якщо співбесіда буде англійською?». Таке питання може багатьох загнати у глухий кут і стати причиною затяжної мовчанки та невпевненості у собі. «Як підготуватись до співбесіди англійською» - такою була сьогодні тема лекції з носієм мови Іфомою Саймон (Ifeoma Simon), викладачем компанії «Speak Up». Лекцію для усіх бажаючих студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови 14 листопада 2019