Н У Х Т

Історія ресторанного успіху від роботодавців – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

01 листопада 2021

Історія ресторанного успіху від роботодавців – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Відбувся ще один гостьовий лекторій для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від роботодавців – кофаундерок мережі ресторанів «Fiji Group Restaurants». У прямому ефірі із студентами були спікерки – Олена Жигун-Журба і Альона Басецька з темою «Від офіціанта до співвласника. Коротко про історію успіху ресторанів Fiji Group».

Слухачі лекторію побували з віртуальним візитом, ознайомившись із концепцією, дизайном, меню, моделюванням бізнес-процесів у таких закладах мережі: ресторані сучасної української кухні «PRYNADA UKRAINIAN CAFE», лаунж-ресторані з караоке-баром «Fiji Lounge Bar», ресторані «HayLoft Ukrainian BBQ version 2.0», коктейль-барі з гастрономічним акцентом «Gastro Bar №7». На них чекав інформативний і мотивуючий спіч про особистий професійний бекграунд, шлях у підприємництві, формування dream-team команди, синхронізацію бізнес-процесів, антикризове управління, лідерство у ресторанному бізнесі, постійний апгрейд і тімбілдінг із командою.

Ключові моменти управління ресторанним бізнесом від роботодавців для наших майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи були доповнені реальними ресторанними кейсами «Fiji Group Restaurants», компанії з досвідом роботи на вітчизняному ринку понад 7 років.

Непідробна зацікавленість здобувачів вищої освіти 3 курсу була підтверджена активною участю у Question&Answers сесії, теплою і творчою атмосферою лекторію і захопленими відгуками про гостьових лекторок.

Освітній онлайн-захід був організований лекторкою дисципліни «Ресторанна справа», доценткою кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Шидловською, адже гостьові лекторії від стейкхолдерів індустрії гостинності – це мейнстрім навчального процесу за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 01-11-2021
Читайте також:
Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва

Студенти-управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва в клубі української промоції «StartUP Club». Цього разу у вільному просторі Creative Quarter на них чекав челендж спікерів, які розповідали про тренди бізнесу та персональні stories. Засновниця бренду дитячого одягу Kids House та випускниця школи дизайну Андре Тана Вікторія ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва 12 березня 2018

Переможний дебют професорсько-викладацького складу НУХТ у районних змаганнях із волейболу

27 березня 2019 р. відділ у справах молоді та спорту Голосіївської районної державної адміністрації м. Києва проводив змагання з волейболу в рамках Спартакіади серед збірних команд професорсько-викладацького складу ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації, розташованих на території Голосіївського району м. Києва. Нашу збірну представляли викладачі кафедр біот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможний дебют професорсько-викладацького складу НУХТ у районних змаганнях із волейболу 28 березня 2019

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». На першому занятті слухачі програми ознайомились із інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування людини повинні відповідати її конституції (спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми 22 жовтня 2019

Студенти змагаються на краще знання економічних дисциплін

20 лютого 2017 року в межах декади комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ відбулася Олімпіада з економічних дисциплін. В  Олімпіаді взяли участь студенти 3-х і 4-х курсів спеціальностей «Маркетингова діяльність», «Організація виробництва», «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів», «Обслуг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти змагаються на краще знання економічних дисциплін 20 лютого 2017