Н У Х Т

Історія ресторанного успіху від роботодавців – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

01 листопада 2021

Історія ресторанного успіху від роботодавців – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Відбувся ще один гостьовий лекторій для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від роботодавців – кофаундерок мережі ресторанів «Fiji Group Restaurants». У прямому ефірі із студентами були спікерки – Олена Жигун-Журба і Альона Басецька з темою «Від офіціанта до співвласника. Коротко про історію успіху ресторанів Fiji Group».

Слухачі лекторію побували з віртуальним візитом, ознайомившись із концепцією, дизайном, меню, моделюванням бізнес-процесів у таких закладах мережі: ресторані сучасної української кухні «PRYNADA UKRAINIAN CAFE», лаунж-ресторані з караоке-баром «Fiji Lounge Bar», ресторані «HayLoft Ukrainian BBQ version 2.0», коктейль-барі з гастрономічним акцентом «Gastro Bar №7». На них чекав інформативний і мотивуючий спіч про особистий професійний бекграунд, шлях у підприємництві, формування dream-team команди, синхронізацію бізнес-процесів, антикризове управління, лідерство у ресторанному бізнесі, постійний апгрейд і тімбілдінг із командою.

Ключові моменти управління ресторанним бізнесом від роботодавців для наших майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи були доповнені реальними ресторанними кейсами «Fiji Group Restaurants», компанії з досвідом роботи на вітчизняному ринку понад 7 років.

Непідробна зацікавленість здобувачів вищої освіти 3 курсу була підтверджена активною участю у Question&Answers сесії, теплою і творчою атмосферою лекторію і захопленими відгуками про гостьових лекторок.

Освітній онлайн-захід був організований лекторкою дисципліни «Ресторанна справа», доценткою кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Шидловською, адже гостьові лекторії від стейкхолдерів індустрії гостинності – це мейнстрім навчального процесу за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 01-11-2021
Читайте також:
Учні Технічного ліцею Шевченківського району Києва пересвідчилися, що біотехнологами не стають, а – народжуються!

Ні для кого не є секретом, що більшість зіштовхується з вибором своєї майбутньої професії у 16 років, щоб одразу ж прийняти рішення, яке обов’язково стане доленосним. Однак, чи можна уникнути небажаних помилок і пов’язаних з цим розчарувань? Звісно можна, навіть просто необхідно! Секретом цього чародійства з радістю діляться викладачі кафедри біоте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учні Технічного ліцею Шевченківського району Києва пересвідчилися, що біотехнологами не стають, а – народжуються! 07 травня 2018

Про кухні народів світу говорили першокурсники на підсумковому занятті з англійської мови

Як частину підсумкового оцінювання студенти групи ТІ-1-4 отримали завдання від викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлії Ткачук підготувати та захистити презентації на тему «Кухні народів світу». Здобувачі чудово впоралися із завданням, використавши творчий і креативний підхід до його виконання, а також продемонстрували високи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про кухні народів світу говорили першокурсники на підсумковому занятті з англійської мови 26 листопада 2024

Як обрати спеціальність, щоб не помилитися пояснила гарантка освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Відбулася онлайн-зустріч гарантки освітньо-професійної програми 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», професорки кафедри маркетингу Наталії Соломянюк із випускниками шкіл. Фахівчиня розповіла майбутнім студентам про необхідність ознайомлення з освітньо-професійною програмою на етапі вибору спеціальності, перегляду дисциплін, органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як обрати спеціальність, щоб не помилитися пояснила гарантка освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» 23 листопада 2020

Перший випуск бакалаврів освітньої програми «Менеджмент персоналу»

19 червня 2023 року на кафедрі економіки праці та менеджменту успішно завершився захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу». Здобувачі продемонстрували результати виконаних кваліфікаційних робіт якісними творчими презентаціями, змістовни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випуск бакалаврів освітньої програми «Менеджмент персоналу» 20 червня 2023