Н У Х Т

Історія ресторанного успіху від роботодавців – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

01 листопада 2021

Історія ресторанного успіху від роботодавців – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Відбувся ще один гостьовий лекторій для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від роботодавців – кофаундерок мережі ресторанів «Fiji Group Restaurants». У прямому ефірі із студентами були спікерки – Олена Жигун-Журба і Альона Басецька з темою «Від офіціанта до співвласника. Коротко про історію успіху ресторанів Fiji Group».

Слухачі лекторію побували з віртуальним візитом, ознайомившись із концепцією, дизайном, меню, моделюванням бізнес-процесів у таких закладах мережі: ресторані сучасної української кухні «PRYNADA UKRAINIAN CAFE», лаунж-ресторані з караоке-баром «Fiji Lounge Bar», ресторані «HayLoft Ukrainian BBQ version 2.0», коктейль-барі з гастрономічним акцентом «Gastro Bar №7». На них чекав інформативний і мотивуючий спіч про особистий професійний бекграунд, шлях у підприємництві, формування dream-team команди, синхронізацію бізнес-процесів, антикризове управління, лідерство у ресторанному бізнесі, постійний апгрейд і тімбілдінг із командою.

Ключові моменти управління ресторанним бізнесом від роботодавців для наших майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи були доповнені реальними ресторанними кейсами «Fiji Group Restaurants», компанії з досвідом роботи на вітчизняному ринку понад 7 років.

Непідробна зацікавленість здобувачів вищої освіти 3 курсу була підтверджена активною участю у Question&Answers сесії, теплою і творчою атмосферою лекторію і захопленими відгуками про гостьових лекторок.

Освітній онлайн-захід був організований лекторкою дисципліни «Ресторанна справа», доценткою кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Шидловською, адже гостьові лекторії від стейкхолдерів індустрії гостинності – це мейнстрім навчального процесу за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 01-11-2021
Читайте також:
Ще чотири успішні акредитації освітніх програм університету!

25 квітня відбулося планове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому розглядалися акредитаційні справи і виносилися рішення щодо надання акредитацій освітнім програмам закладів вищої освіти. У рамках засідання розглядалися акредитаційні справи і освітньо-професійних програм нашого університету. За результатам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще чотири успішні акредитації освітніх програм університету! 03 травня 2023

Гравці «IMS-НУХТ» – чемпіонки України з пляжного футболу серед жіночих команд сезону 2018

22 липня в Одесі завершився ІІ чемпіонат України з пляжного футболу серед жіночих команд сезону 2018. На майданчику Центру пляжних видів спорту запеклу боротьбу за престижний трофей вели десять команд із шести регіонів країни. У перший ігровий день команди проводили зустрічі у групах. Наступного дня відповідно до результатів групового етапу спортс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гравці «IMS-НУХТ» – чемпіонки України з пляжного футболу серед жіночих команд сезону 2018 23 липня 2018

Магістранти опановують нанотехнології

Сучасна нанотехнологія є однією з найперспективніших галузей науки, адже дослідження властивостей наночастинок відкриває нові можливості для створення матеріалів із унікальними характеристиками Магістранти-хімтехнологи під керівництвом доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, к.х.н. Галини Біл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують нанотехнології 10 жовтня 2025

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – у журі наймасштабнішого дегустаційного конкурсу

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд та Анастасія Пархоменко увійшли до складу журі наймасштабнішого дегустаційного конкурсу «EAST EUROPEAN BEER AWARD 2021», який відбувся у місті Рівному 21-22 квітня. Цьогоріч пивне змагання об'єднало 411 зразків, 87 пивоварень і 92 пивних судді. Протягом двох днів суддівсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – у журі наймасштабнішого дегустаційного конкурсу 28 квітня 2021