Н У Х Т

Профілі науковців: досвід кафедри мехатроніки та пакувальної техніки та Науково-технічної бібліотеки НУХТ

24 жовтня 2023

Профілі науковців: досвід кафедри мехатроніки та пакувальної техніки та Науково-технічної бібліотеки НУХТ

20 жовтня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося багато цікавих заходів. Зокрема – ZOOM-зустріч колективу кафедри та Науково-технічної бібліотеки НУХТ щодо особливостей ведення профілів науковців у наукометричних базах даних.

Викладачі кафедри вдячні завідувачці відділу інформаційних технологій бібліотеки Інні Путіліній за детальні пояснення, рекомендації та побажання щодо коректного ведення й ефективного наповнення профілів у Google Scholar та ORCID.

Під час зустрічі було поставлено й вирішено ряд неординарних і складних задач, які турбували викладачів. Але з допомогою панни Інни все вдалося вирішити просто та елегантно.

Науковці звертають увагу студентів та аспірантів на можливості пошуку наукових матеріалів у наукометричних базах, зокрема в Google Scholar. Вона надає доступ до великої кількості наукових статей, доповідей конференцій, патентів, монографій, підручників, посібників та інших наукових джерел. База проста та інтуїтивно зрозуміла. Здобувачі освіти усіх ступенів можуть використовувати її для літературного огляду праць вітчизняних і зарубіжних науковців, які перекликаються з тематикою їх наукового дослідження.

Опублікований: 24-10-2023
Читайте також:
Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв

Здобувачі освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій (група ТІ-ІІ-2), що навчаються за освітньою програмою «Харчові технології», ознайомилися з технологією виготовлення комбучі. Нагадаємо, комбуча (чайний гриб) – давній натуральний ферментований напій (відомий більше двох тисяч років), який має властивості до детоксикац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв 24 березня 2023

3D-друк, інновації та задачі: триває Smart-лекторій на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Докладно про практичні аспекти 3D-друку розповів представник німецького закладу вищої освіти, інженер з машинобудування кафедри симуляцій департаменту інноваційно прогресивного машинобудування Східно-Баварського технічного інституту Юрій Келавець. Темою лекції-зустрічі був обраний новий і стрімко зростаючий напрям – «Практичні аспекти використання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

3D-друк, інновації та задачі: триває Smart-лекторій на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 07 листопада 2022

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві

Навчання в магістратурі за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – це можливість проходити практику в найрізноманітніших сферах, зокрема на косметичному, харчовому, фармацевтичному, хімічному виробництвах. Магістрант Іван Маркушин (керівник – доцент Володимир Бахмач) отримав незабутні враження т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві 28 жовтня 2019

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – лауреат обласної премії за заслуги в розбудові молодіжної політики

У Черкаській обласній державній адміністрації вручили сертифікати на одержання обласної премії за особливі заслуги в розбудові молодіжної політики – у розмірі 3 тис. грн кожному. Переможців привітав і побажав не зупинятися на досягнутих результатах заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв. Надзвичайно приємно, що серед сімох відзначених – студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – лауреат обласної премії за заслуги в розбудові молодіжної політики 22 серпня 2018