Н У Х Т

Професура університету плідно працює у спеціалізованих вчених радах інших ЗВО

25 березня 2021

Професура університету плідно працює у спеціалізованих вчених радах інших ЗВО

Професор кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Вячеслав Іващук узяв участь у роботі спеціалізованої вченої ради Д26.002.04, що функціонує при НТТУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського».

Тематикою доповіді, що представляв громадянин Сирії Арафф Хальдун Осман на здобуття ступеня кандидата технічних наук, пропонувалося здійснювати керування людиноподібним крокуванням робототехнічного засобу.

Спецрада, в умовах оголошеного ступеня небезпеки, проводила захист у дистанційному режимі. Новітні технології дозволяють забезпечувати необхідну анонімність голосування за умови присутності необхідної кількості представників.

Наш фахівець активно долучився до обговорення результатів досліджень молодого науковця й висловився у підтримку його здобутків. За результатами таємного голосування членів спецради Арафф Хальдун Осман здобув ступінь кандидата технічних наук. 

Опублікований: 25-03-2021
Читайте також:
Тиждень заходів фахових комісій технологів

12 листопада 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ розпочався тиждень фахових комісій зі спеціальностей «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Початком стало проведення одразу кількох заходів, серед яких фотовиставка «Студент очима викладача» та «Виставка студентських роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень заходів фахових комісій технологів 16 листопада 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре», на якому була представлена доповідь здобувача кафедри Ольги Пушки (науковий керівник - доцент Андрій Гавриш). На науковому заході були присутні представники кафедр готельно-ресторанної справи, технології ресторанної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар 01 березня 2018

Допомагаємо імунітету – вживаємо вітаміни: здобувачі освіти діляться порадами один із  одним

Взимку наш організм вимагає вітамінної підтримки, бо саме в цей період недоотримує багато необхідних речовин. Здобувачі освіти групи ХЕ-1-8 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обговорили важливість вітамінів у нашому житті. Кожний студент підготував невеличку презентацію з обраним вітаміном, адже ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допомагаємо імунітету – вживаємо вітаміни: здобувачі освіти діляться порадами один із одним 10 грудня 2020

Зовнішніх стейкхолдерів залучає до проведення методичних семінарів кафедра експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів у режимі онлайн-конференції відбувся методичний семінар «Зміни у законодавстві України щодо безпечності харчових продуктів». Запрошена гостя – завідувачка лабораторії Українського науково-дослідного інституту «Ресурс» Олена Гавриленко. Під час семінару доцент кафедри Василь Сидор висвітлив основні питання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зовнішніх стейкхолдерів залучає до проведення методичних семінарів кафедра експертизи харчових продуктів 16 червня 2021