Н У Х Т

Про цифровізацію туристичної галузі на гостьовій лекції досвідченої фахівчині

10 березня 2023

Про цифровізацію туристичної галузі на гостьовій лекції досвідченої фахівчині

9 березня на кафедру туристичного та готельного бізнесу завітала з гостьовою лекцією «Цифровізація як інструмент покращення туристичної дестинації» досвідчена фахівчиня у сфері публічного управління, експертка з туризму в Україні, практикиня з формування туристичного продукту, промоції та брендингу території та цифровізації галузі Олена Чернега.

Спікерка наголосила на тому, що широке застосування цифрових технологій у сфері туризму зумовлює глибокі трансформації у системах управління туризмом як на національному рівні, так і на рівні окремих туристичних дестинацій.

Здобувачі освіти дізналися, як цифрові технології дозволяють швидко адаптуватися до кризових ситуацій та підтримати економіку країни, сформувати відповідний бренд України як незламної, креативної, інноваційно-спрямованої держави.

Також студентам були представлені реальні приклади підтримки та впровадження органами державної влади інноваційних цифрових проєктів в окремих сферах економічної діяльності, зокрема у туризмі та культурі.

Сучасна і захоплююча тема спонукала до активного обговорення. Викладачі кафедри і здобувачі освіти щиро вдячні фахівчині за блискучу лекцію та цікаве й корисне спілкування і сподіваються на подальші, не менш цікаві зустрічі.

Опублікований: 10-03-2023
Читайте також:
Монографія ще однієї нашої науковиці взяла участь у проєкті МОН України «Книга від вченого»

Офіс підтримки вченого за ініціативи Міністерства освіти і науки України з другої половини 2022 року впровадив науково-популярний проєкт «Книга від вченого», мета якого – безоплатно сприяти промоції діяльності українських науковців та їхніх здобутків. У рамках цього проєкту найкращі роботи (монографії, посібники, підручники, збірники матеріалів то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Монографія ще однієї нашої науковиці взяла участь у проєкті МОН України «Книга від вченого» 20 листопада 2023

Освітній рівень – магістр з готельно-ресторанної справи!

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – 34 магістрів з готельно-ресторанної справи! Атестація здобувачів магістерського рівня денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбулася у формі публічного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній рівень – магістр з готельно-ресторанної справи! 06 березня 2024

Молоді викладачі кафедри харчової хімії опановують викладацьку майстерність

Незважаючи на те, що загальна епідеміологічна ситуація диктує невтішні правила, навчальний процес нашого університету поступово набирає оберти. Хоч всі заняття перейшли в дистанційний формат, лабораторні роботи на кафедрі харчової хімії залишаються такими ж насиченими та інформативними. 1жовтня 2021 року асистентка кафедри Надія Квітковська провел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри харчової хімії опановують викладацьку майстерність 01 жовтня 2021

Практичні заняття, що розширюють професійний кругозір здобувачів

Магістранти освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів» в рамках дисципліни «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують пізнавати унікальні технології хлібопечення різних країн світу. Черговим об’єктом вивчення стала традиційна ізраїльська хала. Хала – єврейський святков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні заняття, що розширюють професійний кругозір здобувачів 12 травня 2025