Н У Х Т

Професії у сфері Інтернет-маркетингу: гостьова лекція та перспективи стажування в маркетинговій агенції

15 листопада 2022

Професії у сфері Інтернет-маркетингу: гостьова лекція та перспективи стажування в маркетинговій агенції

Систематичне залучення провідних спеціалістів і роботодавців до навчального процесу давно стало традицією на кафедрі маркетингу. Цього разу перед студентами виступила Анна Несен, маркетологиня, власниця маркетингової агенції, що працює з українським бізнесом, криптоіндустрією, онлайн-навчанням та ІТ-сферою. Тема лекції – «Професії у сфері Інтернет-маркетингу» виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»).

Майбутні маркетологи, підприємці та рекламісти розширили знання щодо перспективних професій у сфері маркетингу. Із вуст спікерки вони дізналися, чим займаються SMM-менеджер і Reels-мейкер, що цікавого в роботі TikTok-продюсера, хто такі ком’юніті-менеджер та медіабайєр, і чому без таргетолога маркетинг не буде ефективним. А ще пані Анна відкрила маленькі секрети буднів копірайтера, SEO-фахівця та графічного редактора. Спікерка дала поради щодо розвитку персонального бренду, а також проконсультувала здобувачів стосовно питань, що їх цікавили: методів  аналізу цільової аудиторії, створення контент-плану та мотивації саморозвитку. Приємно відзначити, що лекція викликала жваву дискусію та інтерактивну взаємодію.

З метою поглиблення набутих знань і здобуття практичних навичок гостя запросила здобувачів на стажування до своєї маркетингової агенції, тому співпраця та спілкування продовжаться й надалі.

Опублікований: 15-11-2022
Читайте також:
Гостьові лекції від практиків тривають

У рамках лекційних занять із дисциплін «Технології продукції ресторанного господарства» і «Проєктування та дизайн закладів ресторанного господарства» відбувся лекторій від співвласника компанії «Дідо Джозеф» Андрія Свірського. Модераторами зустрічі були доцентка кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, старша викладачка О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції від практиків тривають 18 жовтня 2021

На Сквирському комбінаті хлібопродуктів розпочали проходження практики магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

Відповідно до графіку навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» розпочали проходження професійної практики. Під керівництвом доцента Наталії Фалендиш чотири здобувачі проходитимуть практику на Сквирському комбінаті хлібопродуктів. Начальник від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Сквирському комбінаті хлібопродуктів розпочали проходження практики магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 03 вересня 2020

Нагородження переможців національного фіналу «WorldSkills Ukraine 2020» в компетенції «Мехатроніка»

5 листопада на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки за участі керівника відділу навчання компанії «Festo» Євгена Риженка відбулося нагородження команди переможців національного фіналу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2020» в компетенції «Мехатроніка». Золоті медалі та цінні подарунки отримали студенти-пер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагородження переможців національного фіналу «WorldSkills Ukraine 2020» в компетенції «Мехатроніка» 09 листопада 2020

Здобувачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів успішно захистили звіти за результатами проходження переддипломної практики

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів завершилася переддипломна практика здобувачів 4-го курсу. Перед початком практики на засіданні кафедри була затверджена процедура її проведення в умовах загальнонаціонального карантину, відповідно до неї завчасно усім студентам було повідомлено, яким чином відбуватиметься цей захід у цьому навчальном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів успішно захистили звіти за результатами проходження переддипломної практики 05 травня 2020