Н У Х Т

Професії у сфері Інтернет-маркетингу: гостьова лекція та перспективи стажування в маркетинговій агенції

15 листопада 2022

Професії у сфері Інтернет-маркетингу: гостьова лекція та перспективи стажування в маркетинговій агенції

Систематичне залучення провідних спеціалістів і роботодавців до навчального процесу давно стало традицією на кафедрі маркетингу. Цього разу перед студентами виступила Анна Несен, маркетологиня, власниця маркетингової агенції, що працює з українським бізнесом, криптоіндустрією, онлайн-навчанням та ІТ-сферою. Тема лекції – «Професії у сфері Інтернет-маркетингу» виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»).

Майбутні маркетологи, підприємці та рекламісти розширили знання щодо перспективних професій у сфері маркетингу. Із вуст спікерки вони дізналися, чим займаються SMM-менеджер і Reels-мейкер, що цікавого в роботі TikTok-продюсера, хто такі ком’юніті-менеджер та медіабайєр, і чому без таргетолога маркетинг не буде ефективним. А ще пані Анна відкрила маленькі секрети буднів копірайтера, SEO-фахівця та графічного редактора. Спікерка дала поради щодо розвитку персонального бренду, а також проконсультувала здобувачів стосовно питань, що їх цікавили: методів  аналізу цільової аудиторії, створення контент-плану та мотивації саморозвитку. Приємно відзначити, що лекція викликала жваву дискусію та інтерактивну взаємодію.

З метою поглиблення набутих знань і здобуття практичних навичок гостя запросила здобувачів на стажування до своєї маркетингової агенції, тому співпраця та спілкування продовжаться й надалі.

Опублікований: 15-11-2022
Читайте також:
Cтуденти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відкривають для себе палітру харчових виробництв

Цього разу група МО-4-2 відвідала пивоварний завод компанії Carlsberg Ukraine. Студенти були ознайомлені з його історією, структурними підрозділами та основними цехами виробництва. Неймовірні враження на бакалаврів справили передові світові інновації, як у технологічних аспектах, так і у оснащенні заводу – новітнє обладнання виробництва Бельгії, Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Cтуденти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відкривають для себе палітру харчових виробництв 30 березня 2019

Про значення математики для фахівців з інжинірингу

Тривають профорієнтаційні зустрічі наших викладачів зі старшокласниками закладів загальної середньої освіти. Днями цікава розмова з одинадцятикласниками Димерського ліцею №1 відбулася у команди кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв. Поштовхом до її початку стало знайомство, що припало на урок математики. Слово за словом, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про значення математики для фахівців з інжинірингу 09 лютого 2024

Наукові здобутки – широкому загалу: готуємось до «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS& BAKERY UKRAINE»

20-21 вересня у Києві працюватимуть 30-та Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», 22-а Міжнародна виставка пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «UPAKOVKA» і спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE» та хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові здобутки – широкому загалу: готуємось до «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS& BAKERY UKRAINE» 12 вересня 2023

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»!

8-9 квітня 2025 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 н.р., у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України. Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»! 11 квітня 2025