Н У Х Т

Біотехнологія – упевнений вибір!

21 січня 2021

Біотехнологія – упевнений вибір!

Проводячи профорієнтаційні заходи, наш колектив завжди сповнений надією, що серед учасників присутні саме ті активні і талановиті, що стануть здобувачами вищої освіти нашого університету. І коли такі сподівання виправдовуються, ми відчуваємо себе справді окриленими. Не виняток і викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, однією з таких студенток якої в цьому році стала Анна Косяк, яка не лише успішно навчається, бере участь у культурному житті факультету, а й стала сама учасником профорієнтаційної команди та ділиться власним досвідом вибору професійного шляху:

«Як і в усіх майбутніх абітурієнтів, у старших класах у мене також стояло питання вибору майбутньої спеціальності. За своє шкільне життя я змінила дуже багато хобі, цікавилася багатьма сферами діяльності, але одного разу зі мною трапилася несподівана історія, яка визначила моє подальше майбутнє – свій шлях у біотехнологіях я розпочала з найкращого закладу позашкільної освіти – Київського палацу дітей та юнацтва.

Починаючи з 9-го класу, я заглибилася в опанування різних дисциплін, обирала гуртки і разом із моїми наставниками робила перші кроки в дослідницькій діяльності, а в 10-му класі зовсім випадково потрапила на відкрите заняття до гуртка біотехнологій при Київському палаці дітей та юнацтва під керівництвом Міліци Карєвої, і це чи не найкраща випадковість, яка тільки могла статися. Наступні два роки були сповнені новим досвідом, можливостями власної дослідної роботи і, найголовніше, перебування в колі однодумців. На мій погляд, усім людям, які прагнуть досягти успіху, необхідна здорова конкуренція, і Київський палац став саме таким місцем, що об’єднує різних дітей, які прагнуть знати більше. Пригадую, ми постійно їздили на різні екскурсії, відвідували в якості гостей та учасників різні міжнародні конкурси, конференції та університети. І одного разу мені запропонували завітати разом із гуртківцями до НУХТу. До цього чула про цей університет лише декілька разів, і навіть не здогадувалася, що тут є кафедра біотехнології і мікробіології.

Ми двічі приходили на майстер-класи, організовані для нас викладачами кафедри, отже я настільки почала цікавитися цим закладом вищої освіти, що приходила на усі дні відкритих дверей, читала про викладачів, а під час другого майстер-класу повністю визначилася, що хочу вступати тільки сюди. При розставленні пріоритетів, під час подання документів у мене не виникало жодних сумнівів стосовно правильності свого вибору, і ця позиція в мене збереглася й на сьогоднішній день. Перший семестр, незважаючи на карантин, був досить насиченим і цікавим із усіх боків, адже ми стали учасниками різних заходів у житті факультету. Дуже приємно, що була налагоджена тісна співпраця між студентами та викладачами, і відчувалося, що вони щиро були зацікавлені в поясненні матеріалу. І я дійсно дуже щаслива, що все склалося саме так, тому що інакшого шляху для себе не уявляю. Сподіваюся, що надалі все буде також добре, адже фундамент закладений!».

Тож, бажаємо Анні успіху на шляху до втілення професійних цілей!

Опублікований: 21-01-2021
Читайте також:
Лекція від стейкхолдера для магістрантів кафедри обліку і аудиту

7 вересня 2022 року за ініціативи в.о. завідувача кафедри обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Володимира Осмятченка для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» у форматі онлайн-конференції відбулася лекція з дисципліни «Управлінські інформаційні системи в о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від стейкхолдера для магістрантів кафедри обліку і аудиту 12 вересня 2022

Сучасний стан розроблення і впровадження системи профілактично-оздоровчого харчування українців обговорили наші науковці

20 та 21 лютого завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції д.т.н., професор Олександра Нєміріч, д.т.н., професор Наталія Фролова, к.т.н., доцент Наталія Ющенко, к.т.н., асистент Ігор Устименко та аспірант Максим Авраменко взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «PLANTA+. Досягнення та перспективи», о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний стан розроблення і впровадження системи профілактично-оздоровчого харчування українців обговорили наші науковці 25 лютого 2020

Про Digital у професії HR дізнавалися студенти під час онлайн-форуму

Вересень – місяць підприємців і управлінців із HR-функцією в компанії. У рамках навчальної дисципліни «HR-менеджмент підприємств туристичного та готельного бізнесу» студенти спеціальності «Туризм» освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання разом із викладачем Тетяною Мірзодаєвою були слухачами онлайн-форуму «LIGA HR BAR», який іні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про Digital у професії HR дізнавалися студенти під час онлайн-форуму 24 вересня 2020

Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв дослідили у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

У конференц-залі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету відбулася науково-практична конференція «Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв», вперше організована викладачами циклової комісії хімічних дисциплін. У заході брали участь студенти груп БВ-2 і ГО-4б, які розповіли п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв дослідили у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 08 листопада 2019