Н У Х Т

Міжнародне стажування гаранта

08 грудня 2022

Міжнародне стажування гаранта

Гарантка освітньо-професійної програми «Менеджмент», доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Дунда пройшла міжнародне стажування в Краківському економічному університеті (Польща) за темою «Нові та інноваційні методи навчання» у форматі онлайн.

У процесі стажування гарантка ознайомилась із особливостями європейської та польської системи вищої освіти та науки, з новими та інноваційними методами навчання, отримала практичні навички дизайну процесів онлайн-навчання, дізналася про принципи мобільності студентів і викладачів у Європейському Союзі.

Знання, яких набула викладачка, будуть сприяти удосконаленню навчального процесу, підвищенню якості професійної підготовки здобувачів освітньо-професійних програм «Менеджмент» і «Менеджмент організацій і адміністрування». 

Опублікований: 08-12-2022
Читайте також:
Перспективна сировина для дієтичного харчування

14 березня 2024 р. у діджитал-просторі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Їжа для життя: перспективна сировина та інноваційні процеси» провідної наукової співробітниці Інституту продовольчих ресурсів НААН України, заступниці завідувача відділу технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів, д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективна сировина для дієтичного харчування 15 березня 2024

Про ефективність електричної та інформаційної інфраструктури – у центрі уваги викладачів і здобувачів освіти компанія Legrand

Викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту та студенти бакалаврату і магістратури спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» взяли участь у вебінарі «Комплексні рішення для підвищення ефективності електричної та інформаційної інфраструктури об'єктів на прикладі продукції компанії Legrand», який відбувся 15...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ефективність електричної та інформаційної інфраструктури – у центрі уваги викладачів і здобувачів освіти компанія Legrand 18 травня 2023

Необмежену уяву і фантазію продемонстрували студенти під час тижня циклової комісії «Виробництво харчової продукції»

З 25 по  29 березня 2019 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії «Виробництво харчової продукції». Очі розбігалися від різноманіття страв, представлених учасниками виставки-ярмарку «Правильне харчування – запорука міцного здоров’я», а аромати заманювали все більше відвідувачів. Учасники конкурсу творчо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Необмежену уяву і фантазію продемонстрували студенти під час тижня циклової комісії «Виробництво харчової продукції» 01 квітня 2019

Університет відзвітував у МОН щодо наукової та науково-технічної діяльності

У Міністерстві освіти і науки України відбулася звітна конференція щодо підсумків наукової та науково-технічної діяльності закладів вищої освіти та наукових установ за 2019 рік. Звіт університету у МОН представив проректор з наукової роботи Олександр Шевченко. Він ґрунтовно висвітлив усі аспекти організації й здійснення наукової роботи у НУХТ. Нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет відзвітував у МОН щодо наукової та науково-технічної діяльності 14 лютого 2020