Н У Х Т

Професіоналізм і високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

21 вересня 2020

Професіоналізм і високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології», які навчаються за скороченою програмою. Заняття відбулося в режимі конференції ZOOM, до нього мали змогу приєдналися також викладачі кафедри.

Згідно з програмою дисципліни на лекції була розглянута тема «Технологія хлібобулочних виробів», вивчення якої передбачене протягом двох лекційних занять. Оскільки це була перша лекція, здобувачі були ознайомлені зі змістом модуля та розподілом балів.

Лектор приділила увагу питанню сучасного стану хлібопекарської промисловості в Україні, вказала основних виробників хлібобулочних виробів та об’єднань, до складу яких входять підприємства, динаміку обсягів виробництва хлібних виробів протягом останніх років. Розглядаючи класифікацію виробів, асортимент на ринку та тенденцій його розвитку, не оминула питання асортименту хліба дієтичного та функціонального призначення, національних виробів. Детально були розглянуті характеристики основної та додаткової сировини, яку використовують у технології хлібобулочних виробів. На завершення була представлена принципова схема виробництва, вивчати яку здобувачі будуть на наступній лекції.

Викладання лекційного матеріалу супроводжувалося мультимедійною презентацією, що містила схеми, таблиці та рисунки. Здобувачі брали активну участь в обговоренні питань, заданих лектором і мали можливість задати свої запитання.

Викладачі кафедри відзначили професійний підхід Юлії Бондаренко до представлення матеріалів та ведення лекційного заняття.

Опублікований: 21-09-2020
Читайте також:
Бібліотека у онлайн-режимі

Науково-технічна бібліотека університету з 8 по 24 січня 2021 р. не приймає відвідувачів і перейшла в режим дистанційної роботи у зв’язку зі введенням локдауну на території України. Фахівці бібліотеки продовжують надавати послуги онлайн. Зв’язатися з ними можна за допомогою сервісу «JivoSite» через вебсайт або за електронною адресою library@nuft.ed...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліотека у онлайн-режимі 15 січня 2021

Магістри кафедри експертизи харчових продуктів довели, що готові до вирішення надскладних завдань

На кафедрі експертизи харчових продуктів завершились захисти магістерських робіт за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спеціалізацією «Якість, стандартизація та сертифікація». На розгляд екзаменаційної комісії, яку очолювала завідувач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри кафедри експертизи харчових продуктів довели, що готові до вирішення надскладних завдань 26 лютого 2018

Бакалаври освітньої програми «Холодильні техніка та технології» отримують пропозиції від роботодавців

Що фахівці спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» користуються незмінним попитом на ринку праці засвідчує зацікавленість роботодавців у випускниках і, навіть, здобувачах освіти за освітньою програмою «Холодильні техніка та технології». Щотижня представники провідних компаній зустрічаються з нашими студентами і викладачами кафедри теплоенер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Холодильні техніка та технології» отримують пропозиції від роботодавців 13 березня 2025

Онлайн-тур першокурсників-експертів на підприємство Coca-Cola в Україні

Здобувачі першого курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Божко побували на онлайн-екскурсії підприємством Coca-Cola Beverages Ukraine. Здобувачі освіти побачили виробництво найпопулярнішого безалкогольного на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-тур першокурсників-експертів на підприємство Coca-Cola в Україні 31 січня 2025