Н У Х Т

Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє

15 грудня 2023

Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє

У межах вивчення навчальних дисциплін «Барна справа та організація роботи сомельє» й «Етнічні кухні» лекторки, доцентки Ольга Пушка і Лариса Шаран організували для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» online-лекторій «Супернова історія шампанського в Україні».

Гостьовий спікер – професійний сомельє, член Асоціації сомельє України, винний експерт компанії «ТОРГОВИЙ ДІМ УКРІМПОРТ» і винний естет Сергій Чугайнов.

Уже не вперше в освітній онлайн-простір кафедри готельно-ресторанної справи завітав топовий фахівець-практик, і, як завжди, вразив своїми знаннями та творчим підходом до теми івенту. Цього разу йшлося про особливості виготовлення ігристих вин і шампанського, різновиди напою, найвідоміших світових виробників, корисні лайфхаки, як обрати ігристі вина для карти напоїв закладу ресторанного господарства, а також презентувати напої гостям підприємств гостинності.

Здобувачі освіти активно долучилися до нетворкінгу з професійним сомельє, а наприкінці лекторію дякували гостьовому лектору за сучасну актуальну інформацію і неймовірні інсайти.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна Сергію Чугайнову за цікавий ґрунтовний лекторій, активну залученість до освітнього процесу підготовки здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», що сприяє забезпеченню якості освітньої послуги.

Бажаємо пану Сергію творчих успіхів і натхнення! Чекаємо на нові освітні івенти за участю фахівця-практика в онлайні та офлайні!

Опублікований: 15-12-2023
Читайте також:
Синтез теоретичних знань і практичних навичок

Другий день захистів бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки остаточно засвідчив: «Прикладна механіка» – це не лише спеціальність, це стиль мислення, інструмент змін і рушій інженерного поступу! 12 червня 2025 року на кафедрі тривав захист кваліфікаційних робіт четвертокурсників освітньо-професійної програми «Прикладна ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синтез теоретичних знань і практичних навичок 16 червня 2025

Зустріч трудового колективу з народним депутатом відбулася у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

26 червня 2019 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулася зустріч трудового колективу з народним депутатом України Володимиром Мельниченком. З нагоди завершення навчального року, за творчий підхід до організації навчально-виховного процесу, якісну підготовку фахівців для харчової промисловості він ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч трудового колективу з народним депутатом відбулася у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 26 червня 2019

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття «Особливості харчування країн Північної Європи» доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмили Дейниченко з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів групи ГС-3-8а англомовного проєкту. Заняття відбулось у форматі онлайн на платформі ZOOM із використанням мультимедійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 березня 2021

Інсайти від стейкхолдерів

Серед партнерів-стейкхолдерів випускових кафедр факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. професора В.Ф. Доценка є і мережа Ribas Hotels Group, яка протягом квітня-травня 2022 року проводить низку вебінарів, об’єднаних темою «Робота у готельному бізнесі». Цільова аудиторія онлайн-заходів – викладачі та здобувачі освіти профільни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти від стейкхолдерів 11 травня 2022