Н У Х Т

Першокурсники ознайомилися з історією НУХТ

26 вересня 2023

Першокурсники ознайомилися з історією НУХТ

Уже традиційно у перший місяць навчального року викладачі кафедри гуманітарних дисциплін знайомлять здобувачів освіти першого курсу різних факультетів та інститутів з університетом, разом відвідуючи Музей історії НУХТ.

Першокурсники з цікавістю ознайомлювалися з експонатами Музею. Їх вразили маловідомі факти історії заснування університету, адже він має глибоке коріння. Студенти переконалися в тому, що його значення для нашої держави надзвичайно важливе, адже саме тут ще у минулому столітті розпочали готувати перших фахівців для харчової промисловості України!

Опублікований: 26-09-2023
Читайте також:
Неймовірні можливості й натхнення: викладачі НУХТ зустрілися зі школярами та педагогами

У межах реалізації договору про співпрацю між університетом і Школою Ⅰ-Ⅲ ступенів №282 Деснянського району міста Києва, команда кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції провела чергову змістовну й надихаючу зустріч із учнями та педагогами закладу. Участь у заході взяли професор, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неймовірні можливості й натхнення: викладачі НУХТ зустрілися зі школярами та педагогами 17 листопада 2025

Здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції апробують результати наукових досліджень

19 травня 2022 року відбулася ІI Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика», організатором і модератором якої виступила кафедра готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. У роботі конференції взяла участ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції апробують результати наукових досліджень 23 травня 2022

Визначені переможці І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Кафедрою гуманітарних дисциплін підведені підсумки І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Організатори зазначають, що учасники гідно змагалися за перемогу та виявилися неабиякими знавцями української мови. Переможцями стали: І місце – Вікторія Коновалова (Навчально-науковий інститут харчових технологій). ІІ місце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 21 грудня 2021

Важливий внесок жінок у розвиток економіки обговорюють наші викладачки

Наші викладачки активно долучаються не тільки до освітніх і наукових заходів, а і до різноманітних громадських ініціатив. Зокрема доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка магістерської міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій стала учасницею першого жі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий внесок жінок у розвиток економіки обговорюють наші викладачки 21 липня 2023