Н У Х Т

Професіонали в обслуговуванні

05 січня 2021

Професіонали в обслуговуванні

На базі Луцького кооперативного коледжу ЛТЕУ відбувся І Всеукраїнський конкурс фахової майстерності «Рест-Профі». Конкурс був організований у онлайн-режимі з використанням платформи Zoom.

Конкурси фахової майстерності, як одна із форм професійно орієнтованих змагань – ефективна форма демонстрації набутих фахових знань, умінь, навичок, компетентностей, виявлення кращих індивідуальних результатів освітнього процесу, підвищення інтересу до обраної спеціальності, а також її популяризації, дають можливість визначити творчий потенціал обдарованих і талановитих студентів.

Команда учасників конкурсу Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» була сформована зі студенток відділень харчових технологій, туризму та готельно-ресторанної справи: Тетяни Гулечко, Анни Радчук і Тамари Ярмолюк, які на високому професійному рівні представили навчальний заклад у конкурсних змаганнях.

Конкурсні завдання щодо складання меню, складання серветок, сервірування тематичного столу, декантування вина, англійського сервісу, французького сервісу, фламбування десерту оцінювало компетентне журі, експерти-фахівці ресторанного бізнесу: голова Волинського осередку, член правління Асоціації кулінарів України, керівник ресторації «Добра хата» Микола Наход, кандидатка технічних наук, професорка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Львівського торговельно-економічного університету Лілія Гірняк, керівниця ресторанного комплексу «Жито» Ірина Бондар, адміністраторка гастрогалереї «Корона Вітовта» Вероніка Вознюк.

За підсумками конкурсу команда «Special fusion» нашого коледжу виборола нагороду в номінації «Професіонал в обслуговуванні».

Опублікований: 05-01-2021
Читайте також:
Вечір американської культури на засіданні English Speaking Club EcoEurope NUFT

Нещодавно у рамках чергового засідання English Speaking Club EcoEurope NUFT відбулася унікальна дискусія про американську культуру, традиції та суспільство, у якій взяли участь викладачі та здобувачі університету, а також всі бажаючі. Нагадаємо, англомовний розмовний клуб EcoEurope був започаткований у жовтні минулого року в рамках реалізації проє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вечір американської культури на засіданні English Speaking Club EcoEurope NUFT 13 березня 2024

Кафедра технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів готує фахівців для олійно-жирової галузі Республіки Бєларусь

Кафедра технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів готує фахівців для олійно-жирової галузі Республіки Бєларусь. Так, 16 лютого дипломний проект на здобуття освітнього рівня «спеціаліст» захистила Катерина Кузьміч - інженер з якості ООО «Агропродукт» (м. Брест). Це одне з найпотужніших підприємств республіки з перероблення насіння олійних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів готує фахівців для олійно-жирової галузі Республіки Бєларусь 17 лютого 2017

Студентка кафедри фінансів – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

3-4 квітня на базі кафедри фінансів Київського національного торговельно-економічного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит», честь НУХТ на якому захищала студентка 1 курсу магістратури спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Аліна Цигляр. Студентка пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка кафедри фінансів – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 05 квітня 2018

Поштовх в успішне майбутнє для старшокурсників кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Уже декілька років традиційним стало проведення на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів заходів, у яких беруть участь відомі вітчизняні та іноземні роботодавці, під час яких, компанії мають змогу ознайомити студентів з їх діяльністю, наявними вакансіями та програмами з працевлаштування, стажування, проходження практики. Не винятком став і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поштовх в успішне майбутнє для старшокурсників кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 20 вересня 2019