На базі Луцького кооперативного коледжу ЛТЕУ відбувся І Всеукраїнський конкурс фахової майстерності «Рест-Профі». Конкурс був організований у онлайн-режимі з використанням платформи Zoom.
Конкурси фахової майстерності, як одна із форм професійно орієнтованих змагань – ефективна форма демонстрації набутих фахових знань, умінь, навичок, компетентностей, виявлення кращих індивідуальних результатів освітнього процесу, підвищення інтересу до обраної спеціальності, а також її популяризації, дають можливість визначити творчий потенціал обдарованих і талановитих студентів.
Команда учасників конкурсу Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» була сформована зі студенток відділень харчових технологій, туризму та готельно-ресторанної справи: Тетяни Гулечко, Анни Радчук і Тамари Ярмолюк, які на високому професійному рівні представили навчальний заклад у конкурсних змаганнях.
Конкурсні завдання щодо складання меню, складання серветок, сервірування тематичного столу, декантування вина, англійського сервісу, французького сервісу, фламбування десерту оцінювало компетентне журі, експерти-фахівці ресторанного бізнесу: голова Волинського осередку, член правління Асоціації кулінарів України, керівник ресторації «Добра хата» Микола Наход, кандидатка технічних наук, професорка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Львівського торговельно-економічного університету Лілія Гірняк, керівниця ресторанного комплексу «Жито» Ірина Бондар, адміністраторка гастрогалереї «Корона Вітовта» Вероніка Вознюк.
За підсумками конкурсу команда «Special fusion» нашого коледжу виборола нагороду в номінації «Професіонал в обслуговуванні».