Н У Х Т

Наукові пошуки здобувачів освіти – тривають!

30 квітня 2025

Наукові пошуки здобувачів освіти – тривають!

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд, Юрій Булій та Ірина Бабич підготували здобувачів освіти до участі у ХІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», що відбулася на базі Національного університету біоресурсів і природокористування.

Учасники секції – і молоді науковці, і досвідчені студенти бакалаврату та магістратури презентували цікаві доповіді, які викликали жваві обговорення, запитання та палкі дискусії. Атмосфера була святкова, доброзичлива й надзвичайно мотивуюча.

Усі учасники отримали сертифікати та дипломи різних ступенів за активну участь у конференції. Щиро вітаємо наших студентів із цим досягненням! Так тримати!

Опублікований: 30-04-2025
Читайте також:
Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

8 травня 2019 року студенти збірної групи з англійської мови ТІ 1-2 та ТІ 1-3 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Олесею Старковою провели захід, присвячений події Eat What You Want Day (Їж, що забажаєш), яка відбудеться 11 травня в різних країнах світу. Майбутнім харчовим технологам було дуже цікаво провести своє до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 10 травня 2019

Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти

23 та 24 листопада 2019 року у Києві відбувся перший в Україні Міжнародний конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE», організований ГО «Українська асоціація Аюрведа-Йога». Цей захід відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти 26 листопада 2019

На замітку вступникам: освітня програма «Облік і аудит»

Національний університет харчових технологій запрошує на навчання на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». «Облік і оподаткування» – унікальна спеціальність, яка пов’язана зі створенням та управлінням інформацією про усі, без винятку, процеси в діяльності сучасного підприємства та держави в цілому. То...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На замітку вступникам: освітня програма «Облік і аудит» 12 липня 2024

Вітаємо переможниць Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня!

На кафедрі готельно-ресторанної справи за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран і гарантки освітньо-професійної програми Віти Цирульнікової було проведено I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» серед здобувачів четвертого курсу освітнього ступеня бакалавра освітньо-професійної програми «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможниць Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня! 13 травня 2024