Н У Х Т

Професійно організовують роботу підприємств харчування засобів розміщення здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи

15 червня 2020

Професійно організовують роботу підприємств харчування засобів розміщення здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи

11-12 червня відбулися захисти онлайн курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу і 1 курсу зі скороченим терміном навчання заочної форми.

Комісії із захисту курсових робіт у складі викладачів кафедри готельно-ресторанної справи відзначили, що майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи знають, як організувати роботу закладів ресторанного господарств при різних типах засобів розміщення – готелях туристичному, ділового призначення, оздоровчому, рекреаційному, спа-готелі, дитячому таборі тощо.

Під час відеоконференції викладачі кафедри готельно-ресторанної справи впевнилися, що здобувачі вміють розробити меню ресторану, кафе, лоббі-бару, вітамінного бару, їдальні та знають особливості організації роботи складського господарства, заготівельних, доготівельних і спеціалізованих цехів. І головне – можуть забезпечити високий рівень обслуговування гостей.

Колектив кафедри і студенти вдячні лектору навчальної дисципліни, доценту Олені Щидловській за організацію онлайн-захистів із використанням платформи Zoom.

Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» – це про гостинність у сфері обслуговування.

 

Опублікований: 15-06-2020
Читайте також:
Лабораторна другокурсників-експертів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

12 березня 2024 року для здобувачів збірних груп ХЕ 2-9 і ХЕ 2-10, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», лабораторне заняття з дисципліни «Експрес-методи аналізу» (лекторка дисципліни – доцентка Оксана Мельник) було проведено в Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ і Центрі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна другокурсників-експертів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 14 березня 2024

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося вручення дипломів магістрам

1 березня у актовій залі університету дружна родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами. 112 магістрів денної і заочної форми навчання спеціалізацій «Технології в ресторанному господарстві», «Технології харчування», «Готельна і ресторанна справа» і вперше «Туризмознавств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося вручення дипломів магістрам 01 березня 2017

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

14 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства стартували захисти магістрантів денної форми навчання. У перший день захищали свої роботи вісім здобувачів освітнього ступеню «Магістр», які чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання. Студенти прояви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 15 лютого 2019

Фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету продовжують презентувати НУХТ вступникам

Києво-Святошинський районний центр зайнятості 15 травня запросив наш університет до участі у Ярмарку професій-2018 для учнів випускних класів, їх батьків і вчителів. Захід відбувся у приміщенні загальноосвітньої школи № 3 у м. Вишневе. Під час зустрічі учні 8-10 класів поспілкувалися з представниками провідних навчальних закладів, отримали рекламн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету продовжують презентувати НУХТ вступникам 16 травня 2018